October 28, 2025Oct 28 31 minutes ago, *edited by mod said:Ma kakvi, samo će da zamene sa novih 5-6 ćacija.Eto prilike u petak da se ostatak hale obracuna sa njima, po cenu prekida utakmice.
October 28, 2025Oct 28 6 minutes ago, Lord Stef said:Vidim B92 nam dovodi Monte MorisaNa osnovu toga sto je lajkovao 'come to Part bro' komentar na instagramu
October 28, 2025Oct 28 1 hour ago, Ted said:eeeee, tako je bilo kad sam i ja bio mali decavečito je kod cigana prelivalo od kadra, a kod nas je manjkalo........za onaj fudbal 7 na 7, falilo nam je dva igrača, pa smo večito regrutovali ove sa dve leve noge, što sviraju violinu, igraju folklor i nemaju nikakvo interesovanje za sport da nam popune broj. jedan od njih se pokazao iznenađujuće, kao opasan siledžija, pa je dobro igrao odbranu (tukao). sreća nije bilo suđenja pa nije ko imao da ga izbaci iz igredržali smo se junački, kolko je bilo moguće Ceste su price koje zvuce slicno..tako je i nastao cuveni magazin "Jusuf Mehmedovski"
October 28, 2025Oct 28 11 hours ago, smooth.Op said:Brate je l' si ozbiljan kad prenosiš ovo smeće ili se sprdaš?Ozbiljan sam. A šta fali sport klubu, nisam u toku? Šta vi pratite?
October 28, 2025Oct 28 7 minutes ago, Kreator said:Ozbiljan sam. A šta fali sport klubu, nisam u toku? Šta vi pratite?Nepouzdani su, previše puta su pravili vesti na osnovu nečijeg tvita. Imaju ozbiljan istorijat lupetanja poslednjih par godina.
October 28, 2025Oct 28 33 minutes ago, SNARC said:Ceste su price koje zvuce slicno..tako je i nastao cuveni magazin "Jusuf Mehmedovski" sad treba ona fotka iz osamdesetih, učiteljica i neki prvi drugi razred, sve mali cigančići i jedan među njima sa karakterom
October 28, 2025Oct 28 36 minutes ago, SNARC said:Ceste su price koje zvuce slicno..tako je i nastao cuveni magazin "Jusuf Mehmedovski" Bio sam jedan od autora tekstova u tom fanzinu.
October 28, 2025Oct 28 46 minutes ago, copkillah said:Nepouzdani su, previše puta su pravili vesti na osnovu nečijeg tvita. Imaju ozbiljan istorijat lupetanja poslednjih par godina.jel može za nas neiskusne neki spisak portala gde da pratimo vesti iz košarke?
October 28, 2025Oct 28 9 minutes ago, Kreator said:jel može za nas neiskusne neki spisak portala gde da pratimo vesti iz košarke?https://m.youtube.com/DanasConferenceCenter
October 28, 2025Oct 28 10 minutes ago, Kreator said:jel može za nas neiskusne neki spisak portala gde da pratimo vesti iz košarke?Samo ostojin mali i pbg njuz. To je isto on ili neki njegov ortak
October 28, 2025Oct 28 19 minutes ago, Kreator said:jel može za nas neiskusne neki spisak portala gde da pratimo vesti iz košarke?Za Partizan vesti Telesport i pbg za info iz kluba, kao i Mozzart (kada tekst potpise Brezovac).Za generalno basket vesti basketbalsphere..
October 28, 2025Oct 28 1 hour ago, copkillah said:Nepouzdani su, previše puta su pravili vesti na osnovu nečijeg tvita. Imaju ozbiljan istorijat lupetanja poslednjih par godina.ovo bi moglo da stoji kao disclaimer buvalno u svakom medijuoff topic.....pričao nešto na tu temu Nemanja Rujević skoro u podcastu, ne sećam se kod koga.....a pošto sam se za vikend navozao po Srbiji, slušao sam gomilu podcasta Edited October 28, 2025Oct 28 by Ted
October 28, 2025Oct 28 Just now, Ted said:ovo bi moglo da stoji kao disclaimer buvalno u svakom medijuoff topic.....pričao nešto na tu temu Nemanja Rujević skoro u podcastu, ne sećam se kod koga.....a pošto sam se za vikend navozao po Srbiji, slušao sam gomilu podcastaSlažem se, ali ovde je bilo konkretnih gluposti, koje su predstavljali kao pouzdane informacije, kao kad su tvrdili da Panter odlazi u neki klub, zaboravio sam koji, kao gotova stvar. Naravno, ispostavilo se da nije tačno. Onda kada je posle otišao u Barsu, bilo je "e pa jesmo lepo rekli da Panter odlazi?".I više nasedanja na tvitove, par puta i na bukvalno bućke.