Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

7 minutes ago, Ted said:

da, Džabari do sada nije pokazao gotovo ništa......a kapiram da je jedan od najplaćenijih i pretpostavljam jedan od onih od kojih se očekivalo da budu nosioci, naročito u fazi napada. nadam se njegovom aktiviranju vrlo skoro

Ne znam koliko si ga gledao u dve sezone u Barsi, nije njegov prosek ove sezone puno losiji. Sve i da popravi malo procente za 3-4% (taman da budu na nivou iz Barse), on je i dalje igrac koji igra po sistemu toplo hladno u napadu. Ima utakmicu kada pokida i da preko 20 poena, pa onda dve utakmice gde ne moze skoro nista da ubode. I tako u krug. A u odbrani je manje vise standardno igrac manje, koji se vecito steka..

• Replies 12.1k
  • Views 621.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam koliko si ga gledao u dve sezone u Barsi, nije njegov prosek ove sezone puno losiji. Sve i da popravi malo procente za 3-4% (taman da budu na nivou iz Barse), on je i dalje igrac koji igra po sistemu toplo hladno u napadu. Ima utakmicu kada pokida i da preko 20 poena, pa onda dve utakmice gde ne moze skoro nista da ubode. I tako u krug. A u odbrani je manje vise standardno igrac manje, koji se vecito steka..

iskreno, nisam ga gledao, jer tradicionalno nemam vremena da toliko gledam tekme, a ono što imam fokus mi je ne na LŠ u fudbalu i Interu bilo gde, pored Partizana jasno

kapiram da može da se desi i da je to to što kažeš, u kom slučaju može da se priča dal smo ili nismo omanuli sa izborom pojačanja. kada je dolazilo bilo je milion analiza gde se poredio on i Moneke, koji je valjda malo pre ili malo kasnije prešao tamo gde je prešao. pa je bilo konstatovano da Džabari donosi više u napadu a Moneke u odbrani (ugrubo naravno) ali da su u pitanju dva top pojačanja. u tom nekom smislu sam sagledavao i njega i formirao očekivanja, pošto sam Monekea imao više prilike da gledam

Edited by Ted

Džiberi nam je drugi najbolji strelac, sa tendencijom da bude prvi, i samo jednu tekmu je epohalno podbacio do sada (Efes). Nije njegov napad problem, leći će to na još malo bolje procente i bolju produkciju, problem je odbrana i kako da ga sakrijemo, a to se znalo i ranije, nije sad naprasno postao rupa.

Nama je prosle godine produkcija sa 4 bila slaba, falio nam nosilac u tom smislu. Bonga je krpio i pogadjao otvorene suteve za 3 u visokom procentu, ali njegovi primarni zadaci su druge prirode. Mike i Poku jednostavno nisu bili u stanju da redovno isporuce neke pristojne brojke. Ali kad se pogleda ova sezona, uz ogradu da je tek prvi mesec na izmaku, Mike je bolji od Parkera..

Herbertov sistem igračima poput Majka daje krila.

Željkov je rigidniji, i ako klikne onda je poezija, a kad ne ide onda je raspad. Verujem da bi Majk slično prošao kod Šarasa i Itudisa.

Edited by Milošica

2 hours ago, Milošica said:

Pa ti bi trebalo da budeš zadovoljan što je došao Kalates fantom

Zašto? Mi u građevinarstvu smo faktički izbacili cigle iz upotrebe D

Razumem šta pričate i ima smisla, ali meni se Kalates ništa ne sviđa. Nisam ga gotivio ni kad je bio u prajmu, a kamoli sad kad igra vrv poslednju sezonu. Smatram da smo morali dosta bolje od njega, a u krajnjem slučaju nije trebalo puštati Nilikinu 2 dana pred početka sezone i ne dovesti nikakvu zamenu.

Što se tiče Džabarija očekujem njegove dosta bolje partije. Cenim da je lagano ušao u sezonu i da će mu trebati malo vremena da podigne broj obrtaja. Tj nadam se, inače smo kompeltno sjebali prelazni rok i shodno tome sezonu.

Free, free, Palestine!

Lakic spakuje Vasu, Bosnjakovic utrpa 20 i - dobijamo.

Edited by Fins fleet

3 minutes ago, Fins fleet said:

Free, free, Palestine!

Lakic spakuje Vasu, Bosnjakovic utrpa 20 i - dobijamo.

Smetnuo sam (takoreci eliminisao) sa uma da igramo danas (

U to ime, eedemo!

Gde god ti da igras tu su tvoji bugari!

trenutno bi nam više odgovaralo da igramo protiv nekih Nesebar Mighty Ducks, Svilengrad Grizzlies etc

al nema veze, dobijamo i ovo

Kalates uopste nije losa opcija za bekap pleja. Da smo njega imali od početka sezone mozda ne bi bilo tradicionalnih raspada u 3/4 i ne bi prednosti od 15 poena razlike gubili za dva minuta. Osim zdravog karlika mi nemamo igraca koji moze lagano da prevede loptu, svi ostali se muče, pa nama bez karlika napad počinje 10 sekundi pred istek vremena.

Ako ce dovesti jos jednog beka, to bi uz postojece i zdravog Sejka moglo da zakrpi bekovske pozicije do karlikovog povratka

Verujem da je to - to, obzirom da je i ovu dvojicu platio Vozd (https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/aleksandar-vucic-kk-partizan-euroleague-dali-smo-2-000-000-evra-u-dva-dana/ ) tako da ocekujem da ili da nas do kraja sezone izbace iz EL, ili prazne tribine do kraja (opcija da se ori Vucicu pederu od sada pa nadalje), ili da od sledece sezone gledamo Adin Vrabac sezonu sa Karaicicem kao prvim trenerom (opcija velikom Vozdu dopizdilo i eskalacija politicke nestabilnosti u zemlji)

Edited by lord_s

2 minutes ago, lord_s said:

Verujem da je to - to, obzirom da je i ovu dvojicu platio Vozd (https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/aleksandar-vucic-kk-partizan-euroleague-dali-smo-2-000-000-evra-u-dva-dana/ ) tako da ocekujem da ili da nas do kraja sezone izbace iz EL, ili prazne tribine do kraja (opcija da se ori Vucicu pederu od sada pa nadalje), ili da od sledece sezone gledamo Adin Vrabac sezonu sa Karaicicem kao prvim trenerom (opcija velikom Vozdu dopizdilo i eskalacija politicke nestabilnosti u zemlji)

jbt

fpalm

od kad se to reči jednog epskog lažova i probisveta uzimaju kao ultimativna istina

ajd da mu je ovo druga laž pa da kaže čovek. žvalava hulja laže bukvalno onog trenutka kada zine

Cekamo Ostojino saopstenje da predsednik laze.. fantom