October 28, 2025Oct 28 за добру менталну хигијену не треба имати инсталиран нити један портал на телефонузбог спорта најмање
October 28, 2025Oct 28 1 hour ago, Kreator said:Ozbiljan sam. A šta fali sport klubu, nisam u toku? Šta vi pratite?Medij koji drži do reputacije jednostavno ne može objaviti onakav tekst isto veče kada je na sajtu EL Kalates već skinut sa spiska igrača Monaka. Često imaju neke tendenciozne tekstove vezane za kkp, obično potpisane kao Sport klub ili ih potpiše Nikola Janković Nikson. Nedavno i onaj tekst o tome šta je Kari u poverenju pričao prijateljima, sa sve navođenjem njegovih reči u tekstu. Reklo bi se da neki čovek iz predgrađa tamo ima neke novinare na spisku.
October 28, 2025Oct 28 S druge strane, ako sam dobro pokvarao, komšijski sponzor dosta korektno izveštava na o nama.Ako se ne varam, prvi su od medija javili za Kalatesa, kao i za Bongu prošle sezone.
October 28, 2025Oct 28 da valja taj bi igrao fudbal u Bajernu a ne košarku.......to ti je neka prevara, da ti ja kažem
October 28, 2025Oct 28 2 minutes ago, Ted said:da valja taj bi igrao fudbal u Bajernu a ne košarku.......to ti je neka prevara, da ti ja kažemjel gledaš?real imao +16, sad bajern vodi +10raspadaju se od kad im je otišao bruno
October 28, 2025Oct 28 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Dobar ovaj Ajzeja Majk iz Bajerna, 11 poena u proseku ove sezone, Žoc reagujMike > ParkerOgroman kiks Zeljka..
October 28, 2025Oct 28 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel gledaš?real imao +16, sad bajern vodi +10raspadaju se od kad im je otišao brunoBajern i Real gledam kad igraju fudbal.......al uvek je lepo kad Real gubi, koji god sport
October 28, 2025Oct 28 A njih pa ima u mnogo sportova.... Jedino SD koje ima samo sekcije u 2 sporta.
October 28, 2025Oct 28 29 minutes ago, Midžeta said:I hate it had to be this wayne mora......rešićemo ti parking na drugi način
October 28, 2025Oct 28 SK je od televizijske redakcije spao samo na web portal koji malo ko čita, pa da bi isplivali moraju da jure neki fol senzacionalizam i klikbejt, što je modus operandi prosečnog tabloida. Jbg, nažalost, ali tako je.