October 26, 2025Oct 26 24 minutes ago, copkillah said:Mislim da nisam video manju posetu otkako smo u Areni Pazi kad ni ja nisam otisao a taj romantique termin mi je oduvek bio omiljen kad dodje neki autsajder..plus mi je Arena na 5 minuta.Mozemo da se pravimo da nas ne dotice ali ogadise nam caciji malo. Sto ne znaci da nas nece biti u petak.
October 26, 2025Oct 26 nisam ni ja otišao, al sam poslao delegataene mogu stvarno, nedelja, završiće oko 23, kiša…sve se urotilo Edited October 26, 2025Oct 26 by kud u maglu Simoviću
October 26, 2025Oct 26 Trebalo je malog Mijailovica da bacimo na Hifija, nekoliko odlicnih defanzivnih poseda
October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, Lord Stef said:Trebalo je malog Mijailovica da bacimo na Hifija, nekoliko odlicnih defanzivnih posedaOk, Hifi je specifičan, ali momak ima fenomenalan BBIQ. Edited October 26, 2025Oct 26 by Milošica
October 26, 2025Oct 26 Redara i policije skoro pa koliko i navijača. Lika su jednog 5 minuta drndali za dva bedža
October 26, 2025Oct 26 4 minutes ago, *edited by mod said:Redara i policije skoro pa koliko i navijača. Lika su jednog 5 minuta drndali za dva bedžaJebo ih Ostoja u dupe...mrtve.Valjalo bi i njemu krstacu da nosimo..greota da Zeka bude usamljen.