October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, Midžeta said:Ja razgledam prakticne i fensi protezeNema veze, moći ćemo sagraditi zgradu.
October 26, 2025Oct 26 niko da pohvali kako, evo ima dve godine, ne raspravljamo o problemu izvođenja lopte iz auta......to smo doktorirali bre.....ili smo rasterali celu tu ekipu....kako god
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, Ted said:niko da pohvali kako, evo ima dve godine, ne raspravljamo o problemu izvođenja lopte iz auta......to smo doktorirali bre.....ili smo rasterali celu tu ekipu....kako godBilo je toga malo i ove sezone, protiv Efesa je bila jedna baš kritična u završnici. Ali je dosta bolje.
October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, *edited by mod said:Bilo je toga malo i ove sezone, protiv Efesa je bila jedna baš kritična u završnici. Ali je dosta bolje.Ono iz bočnog auta gde je bačeno skoro pa "u prostor"? To je Želimir uzeo od Breda Stivensa.
October 26, 2025Oct 26 34 minutes ago, Milošica said:Ono iz bočnog auta gde je bačeno skoro pa "u prostor"? To je Želimir uzeo od Breda Stivensa.Mislim da je bilo ispod našeg koša i bacanje visoke lopte u bunar na Karlika
October 26, 2025Oct 26 24 minutes ago, *edited by mod said:Mislim da je bilo ispod našeg koša i bacanje visoke lopte u bunar na KarlikaOnda sam zaboravio.Sreća da će nam Kalates doneti disciplinu po tom pitanju. Edited October 26, 2025Oct 26 by Milošica
October 26, 2025Oct 26 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Klub obrisao objavu za Bruna na tviteru..na instagramu stoji
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, ZokiAsov said:Kameron Pejn se zahalio Zoranu na ponudihttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kameron-pejn-odbio-partizan-crnobeli-razgovaraju-sa-nekoliko-igraca/526621
October 26, 2025Oct 26 Partizan blokirao sezonsku kartu liku koji je nosio transparent na Evroligi. Sramno.