October 25, 2025Oct 25 Mislim da sam cuo njihovog trenera u 3. cetvrtini kako kaze na TO: they're tired, keep rolling! Imali smo goriva za jedno poluvreme, zato su tako lako pogadjali u nastavku.
October 25, 2025Oct 25 On 24. 10. 2025. at 23:16, SNARC said:Once...there was a fat dude called Dusko...I nije znao engleski jezik, plus je bio malo staromodan u tim trener-igrač odnosima, ali perfect match za tadašnji Partizan i sistem takmičenja, pravi alhemičar.
October 26, 2025Oct 26 vidim juce na sajtu kk partizan da nema prodaje ulaznica za boracpise moze se uci sa sezonskom, sa kartom za utakmicu sa barselonom, u prisustvu maloletnog deteta i u nekoj partizanovoj majici ima li neko predstavu dal ce zaista proveravati ili ce prosto pustati ljude, kapiram da ce vecina hale biti prazna?ne kupuje mi se bas karta za barsu od nekoliko hiljada dinara ili partizanova majica...
October 26, 2025Oct 26 1 minute ago, hooyadahoo said:Istina li je ovo za Pejna?dace bog & sveti savo Edited October 26, 2025Oct 26 by uini
October 26, 2025Oct 26 44 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dal je trac ili istina, to samo Timofejev moze da odgovori..sećam se kad lik zove & kaže, "da li je trač ili istina, da narodni poslanik bata živojinović, uđe u zgradu, pozove lift, pa pobegne?"bumer fore iliti što bi veliki grobar cane, u gtr izrazu cojkana, rekao, nikad nisam bio mlad, uvek sam bio star. tri prsta. bumerska.
October 26, 2025Oct 26 3 hours ago, pbg12345 said:vidim juce na sajtu kk partizan da nema prodaje ulaznica za boracpise moze se uci sa sezonskom, sa kartom za utakmicu sa barselonom, u prisustvu maloletnog deteta i u nekoj partizanovoj majiciima li neko predstavu dal ce zaista proveravati ili ce prosto pustati ljude, kapiram da ce vecina hale biti prazna?ne kupuje mi se bas karta za barsu od nekoliko hiljada dinara ili partizanova majica...ma gde će proveravati
October 26, 2025Oct 26 Jos Kalates i Kem Pejdz pali se masina Edited October 26, 2025Oct 26 by MiddleClass
October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ako prodje lekarski..A procice momcina je on