Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

3 hours ago, Moća said:

Ja bih o utakmici 😁

Ovogodisnji Pariz igra bolje od proslogodisnjeg. I ubedljivo su vam bili najgiri moguci protivnik u ovom trenutku s obzirom na nacin odbrane i presing po celom terenu.

Ono sto nije nista novo je da vas je u ovu situaciju da igrate bez pleja doveo Zeljko koji izgleda da traga za mitskim bicem na poziciji pleja i koga ce sujeta kostati ove sezone zbog toga sto nije hteo da vrati Ifea koga vi svakako placate. Kao sto sam rekao na El temi ovde ce pobeda vise znaciti na kraju i 5 mesta bolju poziciju tako da ce ovih par poraza zbog nedostatka pleja biti odlucujuce.

Sinoc sam nesto slicno napisao na topiku o Evroligi. Bas je bad luck sto je Partizan bez ijednog pleja i sa otprilike jednim igracem koji moze da prenese loptu preko pola pod presingom i to igracem od kojeg se mnogo ocekivalo u napadu morao da igra bas protiv Pariza, ali nisam siguran da bi Partizan sinoc dobio i sa Karlikom u timu. Ovakvim ekipama moras odbranom da se uvuces pod dres i da ih posteno prebijes a mislim da Partizan nema osoblje za tu "zalgiris" kosarku. Plus, da se ne zajebavamo, svaka cast Parizu i njihovom nacinu igre ali neki sutevi koji su im ulazili u drugom poluvremenu su bili cist sticaj okolnosti, ne moze niko da me ubedi da neko bazira igru na trojkama sa 9 metara preko ruke van balansa i ocekuje da ce imati visoku realizaciju i tako dobija utakmice. Izbrojao sam bar 5-6 takvih deprimirajucih suteva, maltene svaki je dosao kad god bi Partizan makar pomislio da moze da se vrati. Partizan u pocetku jeste malo potcenio onog Cileanca koji se nadavao trojki i branio ga je dosta slabo ali je Pariz sve u svemu ubacio bar nekoliko cirkuskih suteva u drugom poluvremenu koji su napravili razliku.

• Replies 12.1k
  • Views 621.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

46 minutes ago, hooyadahoo said:

Iskreno Pariz bi sinoć dobio bilo koji tim najverovatnije. Onakva kanonada iza linije se retko viđa, nismo mi to loše branili, uglavnom je bilo preko ruke, ali jbga dešava se. Drugo, bez jakog igrača na lopti gde oni udvajaju sve, bez obzira ko je u pitanju, bilo je neminovno da izgubimo dosta lopti. Izgleda ko potpuna divljina ta njihova košarka, ali nije. Neka nova košarka . Meni se čini da su još i podigli intenzitet u odnosu na prošlu godinu. Mislim kapa dole za energiju i muda. Ništa Iffe tu ne bi pomogao sinoć. Jedino što mogu donekle da zamerim momcima je malo kretanja u napadu, ali kapiram da su disali na škrge, vidi se i po masenim bacanjima napr Sterlinga i Bongice.

Da probam da dam kontra argument, mislim da bi bilo znatno bolje sa Ifčetom i da bismo možda dobili utakmicu, u zavisnosti da li bi Pariz i dalje šutirao 60% za tricu na onom volumenu.

Mi nismo imali problema samo sa organizacijom napda, nego i sa jebenim prenosom lopte. Dujan je score-first plejmejker, nema baš istančan pregled igre i pas, ume da probija i stvara višak i poentira u pozicionim napadima, ali lik umre samo dok prenese loptu, pa onda na to treba da igra jedan na jedan (ili često na dva). Od ostalih nema leba u prenosu, i Bonga i Sterling su loše izgledali. Ife bi pomogao u organizaciji i da igramo konstruktivniji napad, a i u odbrani (tu mislim da Ifeta koji je tu od početka leta, ne na Ifeta kojeg zoveš naprasno iz otvorene sezone lova na štuku).

Neverovatno da u klubu nisu računali na mogućnost da se dva beka istovremeno povrede, a imaš ovog na platnom spisku i kao visoke ambicije.

1 hour ago, Kreator said:

Kad se drži teme, ok je.

drzao sam se overarching teme od sinoc, sta da radim kad ne kontas directors cut feat imas preozbiljno misljenje o sebi

ejj, saljivi gif. stavi me na ignore i ciao

Nema nesto ostoje da objavi snimke supersonicnih kamera i identifikuje bagru od sinoc... to valjda ostaje samo za onog tetoviranog sto se svadjao sa ponikinom zenom oko mesta ili ovog sa kupujem prodajem sto mu je izbio pare iz dzepa

50 minutes ago, harper lee said:

Sinoc sam nesto slicno napisao na topiku o Evroligi. Bas je bad luck sto je Partizan bez ijednog pleja i sa otprilike jednim igracem koji moze da prenese loptu preko pola pod presingom i to igracem od kojeg se mnogo ocekivalo u napadu morao da igra bas protiv Pariza, ali nisam siguran da bi Partizan sinoc dobio i sa Karlikom u timu. Ovakvim ekipama moras odbranom da se uvuces pod dres i da ih posteno prebijes a mislim da Partizan nema osoblje za tu "zalgiris" kosarku. Plus, da se ne zajebavamo, svaka cast Parizu i njihovom nacinu igre ali neki sutevi koji su im ulazili u drugom poluvremenu su bili cist sticaj okolnosti, ne moze niko da me ubedi da neko bazira igru na trojkama sa 9 metara preko ruke van balansa i ocekuje da ce imati visoku realizaciju i tako dobija utakmice. Izbrojao sam bar 5-6 takvih deprimirajucih suteva, maltene svaki je dosao kad god bi Partizan makar pomislio da moze da se vrati. Partizan u pocetku jeste malo potcenio onog Cileanca koji se nadavao trojki i branio ga je dosta slabo ali je Pariz sve u svemu ubacio bar nekoliko cirkuskih suteva u drugom poluvremenu koji su napravili razliku.

Plus je Dvejn vidno baldisao negde na pola cetvrte cetvrtine, covek je veci deo utakmice morao da organizuje, prenosi, zavrsava i plus juri durasel Hifija u odbrani.

Pariz nam je dosao u najgorem trenutku ali nema kukanja, svi se muce sa povredama jbg, nas je problem sto prvo nemamo visoke igrace a sad nemamo ni spoljnih dovoljno nakon 2 povrede.

26 minutes ago, goofs said:

Da probam da dam kontra argument, mislim da bi bilo znatno bolje sa Ifčetom i da bismo možda dobili utakmicu, u zavisnosti da li bi Pariz i dalje šutirao 60% za tricu na onom volumenu.

Mi nismo imali problema samo sa organizacijom napda, nego i sa jebenim prenosom lopte. Dujan je score-first plejmejker, nema baš istančan pregled igre i pas, ume da probija i stvara višak i poentira u pozicionim napadima, ali lik umre samo dok prenese loptu, pa onda na to treba da igra jedan na jedan (ili često na dva). Od ostalih nema leba u prenosu, i Bonga i Sterling su loše izgledali. Ife bi pomogao u organizaciji i da igramo konstruktivniji napad, a i u odbrani (tu mislim da Ifeta koji je tu od početka leta, ne na Ifeta kojeg zoveš naprasno iz otvorene sezone lova na štuku).

Neverovatno da u klubu nisu računali na mogućnost da se dva beka istovremeno povrede, a imaš ovog na platnom spisku i kao visoke ambicije.

Ok, Iffe bi pomogao u odbrani, i donekle u prenosu lopte, mada ni tu nije sjajan. Gde sigurno ne bi pomogao je organizacija napada. Seti se prošle godine, tipičan njegov napad je driblanje na 9 metara od koša i onda pripaljivanje trojke na isteku istog, ili uvaljivanje vrućeg krompira nekom drugom 3 sekunde pre kraja napada. Milikina je kudikamo bolji organizator od njega.

33 minutes ago, ZokiAsov said:

Nema nesto ostoje da objavi snimke supersonicnih kamera i identifikuje bagru od sinoc... to valjda ostaje samo za onog tetoviranog sto se svadjao sa ponikinom zenom oko mesta ili ovog sa kupujem prodajem sto mu je izbio pare iz dzepa

Ostoja je reagovao. Kamere su identifikovale remetilacki faktor i odmah je poništio sezonsku onom liku što je drzao transparent.

nobles

Edited by Uskebasi

2 minutes ago, Uskebasi said:

Ostoja je reagovao. Kamere su identifikovale remetilacki faktor i odmah je poništio sezonsku onom liku što je drzao transparent.

nobles

Sezonsku mu je valjda ranije poništio. Sad je Velibor navodno kupio redovno kartu za utakmicu.

Elem, pogledao sam ponovo prvih 23 minuta utakmice. Željku stvarno nemam šta da prigovorim. Kako za pripremu tako i za vođenje utakmice.

Ono gde smo ranjivi uvek su ti automatizmi na preuzimanju na 45 stepeni. Džabari je tu meta. To za sobom vuče i aktivaciju igrača sa strane pomoći što se obično završava otvorenom trojkom. Zato se i jesmo konsolidovali odbrambeno kad je on izašao iz igre i te situacije branili Osetkovski i Lakić.

Druga stvar, koncentracija. Tajrik Džons nije bio glavom u utakmici nikako. Odbrambeno je loše prepoznavao situacije, u napadu takođe. Ostaje na niskom i umesto da završava odmah, on spušta loptu na parket gde onda visoki stiže na pomoć. Sterling žvaće dres i gubi igrača iz vida, koji izlazi na otvorenu trojku.

Sa ovakvom ekipom ne sme da bude takvih stvari. Oni se rotiraju na po tri minuta, našpanovani su da se fokusiraju za toliko. Imaju jasne zadatke šta rade.

Prikupiti se, pa ajmo dalje.

Gledam sad jucerasnju +- statistiku, jedini igrac sa kojim smo bili u plusu je Dylan (+2), od nosilaca najmanji minus sa najvise kritikovanim Parkerom (-1) i Washom (-5). Zato sa Vanjom, Bongom, Sterlingom i Tyriqeom katastrofa..

42 minutes ago, hooyadahoo said:

Ok, Iffe bi pomogao u odbrani, i donekle u prenosu lopte, mada ni tu nije sjajan. Gde sigurno ne bi pomogao je organizacija napada. Seti se prošle godine, tipičan njegov napad je driblanje na 9 metara od koša i onda pripaljivanje trojke na isteku istog, ili uvaljivanje vrućeg krompira nekom drugom 3 sekunde pre kraja napada. Milikina je kudikamo bolji organizator od njega.

Da, da, secam se, no to isto je sinoc radio i Dujan, ali nakon sto potrosi 10s da predje pola. Tu bi Ife bio dobar dodatak, jer bi onda Dujan loptu dobijao u protivnickom polju, spreman da zavrti ono sto inace ume da zavrti. Nije idealno, daleko, samo kazem da bismo lakse disali.

Slazem se i da je Frenk bolja opcija, no ajde, on je "prodat" pa kao i da razumem sto ga nema. Ovaj peca.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ne pita se apsolutno nista. Za Madara je krivica Miskova. Za ostanak ili razlaz sa igracima odlucuje iskljucivo Zeljko (plus naravno i sama zelja ograca). Ovo sa Lesorom isto nije tacno..

Ni za promil više nego Savićeva.

36 minutes ago, smooth.Op said:

Sezonsku mu je valjda ranije poništio. Sad je Velibor navodno kupio redovno kartu za utakmicu.

Elem, pogledao sam ponovo prvih 23 minuta utakmice. Željku stvarno nemam šta da prigovorim. Kako za pripremu tako i za vođenje utakmice.

Ono gde smo ranjivi uvek su ti automatizmi na preuzimanju na 45 stepeni. Džabari je tu meta. To za sobom vuče i aktivaciju igrača sa strane pomoći što se obično završava otvorenom trojkom. Zato se i jesmo konsolidovali odbrambeno kad je on izašao iz igre i te situacije branili Osetkovski i Lakić.

Druga stvar, koncentracija. Tajrik Džons nije bio glavom u utakmici nikako. Odbrambeno je loše prepoznavao situacije, u napadu takođe. Ostaje na niskom i umesto da završava odmah, on spušta loptu na parket gde onda visoki stiže na pomoć. Sterling žvaće dres i gubi igrača iz vida, koji izlazi na otvorenu trojku.

Sa ovakvom ekipom ne sme da bude takvih stvari. Oni se rotiraju na po tri minuta, našpanovani su da se fokusiraju za toliko. Imaju jasne zadatke šta rade.

Prikupiti se, pa ajmo dalje.

Jesi li siguran za poništavanje sezonske? Nigde nisam to video...

18 minutes ago, *edited by mod said:

Jesi li siguran za poništavanje sezonske? Nigde nisam to video...

Ima na njegovom tviter nalogu. Nije dobio obaveštenje da je blokirana, već je u sistemu pisalo da su već očitane karte sat vremena pre početka utakmice.

Edited by smooth.Op
Ubacio Twitter link

3 hours ago, harper lee said:

KKP ima vec hronicni problem kod jedine odbrane koju Zeljko forsira - preuzimanja. Ne postoje nikakve modifikacije, varijacije te odbrane, a za koju nemamo dovoljno dubok roster. I onda se po pravilu desava da protivnicke ekipe obaraju suterske rekorde protiv nas, jer ili neko zaglavinja po blokovima, ili nepotrebno udvoji, ili zakasni ili se stvori situacija da se prilikom preuzimanja utrpava i preko ruke iz razlicitih razloga (eksplozovan suter vs los/prosecan defanzivac, visoki suter vs niski defanzivac, losa odbrana itd).

Zato ne treba da cudi da mediokritet Cileanac koji do tekme sa nama sutira trojke 6/26 odjednom postane krizanac Karija i Tompsona i spakuje trojke 5/7.

Da Lakic juce nije odigrao brutalnu defanzivu u prvom poluvremenu, Pariz bi ima vec tada plus 10. U prvih par napada KKP u 3/4 videla se potpuna nemoc. Kad je Pariz krenuo da ubacuje kola su se survala nizbrdo.

Ono sto je najveca muka - prosecni treneri i talentovani pocetnici citaju nas kao bukvar.

jel ima neko da iznajmi maloletno dete za sutra, gleda mi se utakmica