October 22, 2025Oct 22 Komšije, Luka Bugarin vam priziva i proziva Savića da dovede nekog Meka MekKlunga. Bacite pogled na lika.
October 22, 2025Oct 22 Hvala Valk i tebi i Luki. Jeste da nekad zaličimo na putujući cirkus, ali još uvek nismo postali Harlem Globetrotters.
October 22, 2025Oct 22 7 minutes ago, smooth.Op said:Hvala Valk i tebi i Luki….ali ne hvalacigani se raspomamili troše kao da sutra ne postoji 20 igrača, 2 trenera…mi se finansiramo iz realnih izvora, karte i slane kokice
October 22, 2025Oct 22 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ali ne hvalacigani se raspomamili troše kao da sutra ne postoji 20 igrača, 2 trenera…mi se finansiramo iz realnih izvora, karte i slane kokiceA to traži vodu, i tako...
October 22, 2025Oct 22 ma našo je Zoki pojačanja, zapisao na papir, ceduljče u džep........al onda stavio pantalone na pranje......i sad nema cedulječekamo da je iskopa, pa ako se nije ispralo......pali se mašina
October 22, 2025Oct 22 32 minutes ago, Milošica said:Crni Luka šta to radiš.Da je takmičenje u zakucavanju pa i ajde.A i tu smo popunjeni sa Miikom
October 22, 2025Oct 22 Hej, pa nisam ja kriva što se ovaj razludeo, Boce pokušavao da mu skrene pažnju na realne probleme u Partizanovom rosteru ali Luka zapeo Mek pa Mek (ja ne znam ni ko je to). Edited October 22, 2025Oct 22 by Valk
October 22, 2025Oct 22 Author Gledajte to s pozitivne strane, ulaz za invalide u Arenu je besplatan, Ostoyah na aparaty
October 22, 2025Oct 22 10 minutes ago, Valk said:Hej, pa nisam ja kriva što se ovaj razludeo, Boce pokušavao da mu skrene pažnju na realne probleme u Partizanovom rosteru ali Luka zapeo Mek pa Mek (ja ne znam ni ko je to).Triple all-star playerAli samo u zakucavanjima. Sem toga nije mnogo omirisao NBA.
October 22, 2025Oct 22 Popular Post Primetio sam da se u imenima i prezimenima naših košarkaša nalaze životinje i insektidŽABAri parKEROSEtkovskiVAŠingtonDa li je još neko sem mene primetio ovu anomaliju, da ne kažem animaliju?
October 22, 2025Oct 22 1 hour ago, shimpu said:Primetio sam da se u imenima i prezimenima naših košarkaša nalaze životinje i insektidŽABAri parKEROSEtkovskiVAŠingtonDa li je još neko sem mene primetio ovu anomaliju, da ne kažem animaliju?kevin PANTERadin VRABAC