October 23, 2025Oct 23 2 minutes ago, Orle Zmajević said:Pomozite mi da se setim - koji igraci su izbriljirali kod nas a da su dosli drito iz NBA ?Peković kad je bio lockout.
October 23, 2025Oct 23 2 hours ago, Valk said:Luka Bugarin je Leskovčanin iz potkasta 6,75 a ne ova goveđa glava Od kad su Leskovčani Bugari?
October 23, 2025Oct 23 10 minutes ago, smooth.Op said:Peković kad je bio lockout. Sad bez sprdnje.Milt Palasio, Stefon Lazme i računao bih Vilijams-Gosa koji nije imao nastup u NBA, ali jeste draftovan od Jute i igrao je letnju ligu za njih.
October 23, 2025Oct 23 Dolazili su direktno iz nba Lafajet, Džavai i Ejsi Lo, ali ne bih rekao da su imali nešto vau partije. Lo je kasnije u Olimpijakosu bio odličan.Imamo i Markusa Pejdža, koji je imao NBA ugovore i igrao letnju ligu, ali mislim da nije zabeležio minute na zvaničnoj NBA utakmici. Edited October 23, 2025Oct 23 by smooth.Op
October 23, 2025Oct 23 Lo je bio dobar kod nas, pogotovo protiv Armanija kad je gadjao slobodna bacanja da ne izgubimo sa vise od 4 razlike. Sve ostalo je istorija
October 23, 2025Oct 23 4 minutes ago, shimpu said:Lo je bio dobar kod nas, pogotovo protiv Armanija kad je gadjao slobodna bacanja da ne izgubimo sa vise od 4 razlike. Sve ostalo je istorijaNatera me sad da vratim boxscore tih utakmica. Kako ga je pržio Vlada Jovanović 36+ minuta po utakmici Imao je brojke - nema šta (by Denda).
October 23, 2025Oct 23 20 hours ago, Valk said:Komšije, Luka Bugarin vam priziva i proziva Savića da dovede nekog Meka MekKlunga. Bacite pogled na lika.Eto prilike da prebacim ovo sa laugh-a
October 23, 2025Oct 23 5 minutes ago, ZokiAsov said:Opet Bruno?počnem da trokiram kad čujem za centra sa imenom bruno
October 23, 2025Oct 23 jel done deal ili samo rumor. pitam da bih natrljavao na nos vajber kolegi koji ne veruje mojim izuzetnim izvorimainače, fernando bruno izgleda kao više nego korektan euroleague centar, koji ima visok plafon
October 23, 2025Oct 23 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:počnem da trokiram kad čujem za centra sa imenom brunoKad krene da uci 100 akcija, oterace zelimira u grob