Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Kolateralna šteta karme

Edited by Milošica

• Replies 12.1k
  • Views 621.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

ajoj.....užas

objektivno, igrač za koga nema zamene u rosteru. može neko da ga menja na par do 10 minuta......ako i to. ovo može da se reši samo tako što bi doveli nekoga ko je materijal za prvog pleja

što nas resetuje ne početne postavke, izražene u čuvenoj misli.......još plej i pali se mašina

Shake Milton se vraca uskoro i on je takodje apsolutno materijal za prvog pleja u EL, samo se ubrzava timeline. Ostali smo bez najboljeg igraca i to jeste udarac, no jbg, zbog ovakvih stvari i imamo dubok pevac i 15 igraca. Nije ovo za bas toliko panike. I dalje smo favoriti protiv Pariza.

1 hour ago, Ted said:

ajoj.....užas

objektivno, igrač za koga nema zamene u rosteru. može neko da ga menja na par do 10 minuta......ako i to. ovo može da se reši samo tako što bi doveli nekoga ko je materijal za prvog pleja

što nas resetuje ne početne postavke, izražene u čuvenoj misli.......još plej i pali se mašina

a dvejn vaš?!?

bukvalno c/p karlika

19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a dvejn vaš?!?

bukvalno c/p karlika

šta ti je ovo c/p......cirka i puši

8 minutes ago, Ted said:

šta ti je ovo c/p......cirka i puši

nije to, imaš još dva pokušaja

1 hour ago, Fins fleet said:

Shake Milton se vraca uskoro i on je takodje apsolutno materijal za prvog pleja u EL, samo se ubrzava timeline. Ostali smo bez najboljeg igraca i to jeste udarac, no jbg, zbog ovakvih stvari i imamo dubok pevac i 15 igraca. Nije ovo za bas toliko panike. I dalje smo favoriti protiv Pariza.

Da, u teoriji, kada bi svi bili spremni i zdravi. U praksi Šejk nije uspeo da izgura mesec dana sezone a da se ne povredi. Možda je to slučajnost, a možda je i on novi stakleni.

Sad ovo zvuči kao general posle bitke, ali stvarno ne kapiram taj koncept koji blizanci “uspešno” promovišu od ove sezone, da plaćaš skupog igrača da ide da peca, umesto da ti trenira i sedi na klupi. Nama bi Ife značio za ABA ligu i pre ovd povrede, a tek sad smo u minusu.

možda je Iffe sada zreliji kada je napisao knjigu, ionako je na platnom spisku.

1 hour ago, Fins fleet said:

Nije materijal. On je kombo koji ce sada morati da igra pleja non stop, iako mu to nije primarna pozicija. A tek treba da se navikne na EL uopste, pa sada jos da ima i vecu odgovornost u timu. Zajebana je situacija.

I ovde nam nikakvi Nilikine i Iffe ne bi pomogli, osim za krpljenje, jer ti treba igrac koji zaista ima plejmejkerske vestine. Tako da hteo ne hteo, Zeljko ga mora dovesti ili pusta sezonu niz vodu..

3 minutes ago, goofs said:

Da, u teoriji, kada bi svi bili spremni i zdravi. U praksi Šejk nije uspeo da izgura mesec dana sezone a da se ne povredi. Možda je to slučajnost, a možda je i on novi stakleni.

možda je i karlik sada staklen, pukla mu je kost.

mislim, ljudi se bave sportom gde ljudi od dva metra skaču uz kontakt ili trče i menjaju sumanuto pravac i slično.

povreda uglavnom ne bira, tu ne računam ljude koji imaju problema sa nekim kolenima ili tetivom, nečim što je sečeno, vađeno ili spajano.

uglavnom, vajber-partizanovac kaže da ste duže vreme, tj još od pre ove sezone, u nekom casual kontaktu sa jaredom butlerom.

sad,možda je on previše hot commodity ovih dana ali nije naročita drama pronaći pleja ili kombo koga nba ne želi a koji će biti makar vrlo dobar za evroligu (za razliku od centra)

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

nije to, imaš još dva pokušaja

c/p = cane partibrejkers

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

I ovde nam nikakvi Nilikine i Iffe ne bi pomogli, osim za krpljenje, jer ti treba igrac koji zaista ima plejmejkerske vestine. Tako da hteo ne hteo, Zeljko ga mora dovesti ili pusta sezonu niz vodu..

Ne bi pomogli kao direktne zamene, naravno, ali lakše bi se disalo. Mi sad trenutno imamo rotaciju od tri spoljna igrača, od čega su dva Lakić i Sterling (kome to možda nije prirodna pozicija).

I prošle godine smo gubili par utakmica jer nam je rotacija bila sužena (mislim da je jedna od njih bila derbi), gde bi odigrali odlično poluvreme, čak i tri četvrtine i onda se jednostavno ugasili. Isto je bilo Karlik+Sterling+Lakić, Dujan je tad bio na lađenju, a ova dvojica povređeni.

1 hour ago, goofs said:

Sad ovo zvuči kao general posle bitke, ali stvarno ne kapiram taj koncept koji blizanci “uspešno” promovišu od ove sezone, da plaćaš skupog igrača da ide da peca, umesto da ti trenira i sedi na klupi. Nama bi Ife značio za ABA ligu i pre ovd povrede, a tek sad smo u minusu.

Ne, još jačetm je to "mnogo dobar dečko" (za kog smo procenili da je bolje da bude van tima). Čist bezobrazluk od izjave, a klasična naprednjačka bahatost, i u tom smislu je theanswer u pravu kad kaže karma. Ja sam premro sinoć i kad je Bonga pao..

I evo sad, koliko vas misli da ćemo pozvati Ifea da se vrati, da igra barem ABA?

10 minutes ago, goofs said:

Ne bi pomogli kao direktne zamene, naravno, ali lakše bi se disalo. Mi sad trenutno imamo rotaciju od tri spoljna igrača, od čega su dva Lakić i Sterling (kome to možda nije prirodna pozicija).

I prošle godine smo gubili par utakmica jer nam je rotacija bila sužena (mislim da je jedna od njih bila derbi), gde bi odigrali odlično poluvreme, čak i tri četvrtine i onda se jednostavno ugasili. Isto je bilo Karlik+Sterling+Lakić, Dujan je tad bio na lađenju, a ova dvojica povređeni.

Pa ja o siroj rotaciji pricam od pocetka sezone, apostrofirao sam kao vrlo zabrinjavajucu izjavu Zeljka pre nekoliko nedelja da se trazi samo 5, ne i spoljni igrac odnosno rezervni plej. To je bilo onda kada je Dubai potpisao Australijanca Armstronga, a koji je dovodjen u vezu sa nama. Pri cemu, ni on ne bi u ovoj situaciji mnogo pomogao, jer za EL nije upotrebljiv, a pitanje koliko je i za ABA u ovom trenutku.

Ali to ne menja sustinu da za Carlika nemas adekvatnu zamenu i da visemesecno njegovo odsudstvo neminovno povlaci dovodjenje nekog drugog kao nosioca na poziciji 1/2. Calates sada dodje kao premija, znas na cemu si, znas kako da postavis igru s njim, za razliku od bilo kog Amera preko bare, ne treba mu neki narociti period adaptacije. Ono sto je Zvezdi posluzio Motejunas, to bi nama sada posluzio Nick the Brick..

8 hours ago, Fins fleet said:

Mozart javlja 3 meseca pauze

To je i Dzimi napisao