October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Uskebasi said:I svi ostali koje pratimo očigledno imaju neke ugovore. Ko se prvi oslobodio i prihvatio nase uslove je potpisan. Jbg, nemamo vise vremena da cekamo idealnu peticu, naročito sad kad nam treba i prvi plejNe, ti igrači nemaju ugovore, imali su trening kamp ugovore u NBA, ništa zagarantovano, slobodni agenti u suštini. Edited October 24, 2025Oct 24 by theanswer
October 24, 2025Oct 24 9 minutes ago, theanswer said:Ne, ti igrači nemaju ugovore, imali su trening kamp ugovore u NBA, ništa zagarantovano, slobodni agenti u suštini.Pa možda je Real još ranije hteo da se oslobodi Bruna, vi ste to znali jer to se lako sazna, pa je samim tim on bio opcija.
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Nikodije said:Pa možda je Real još ranije hteo da se oslobodi Bruna, vi ste to znali jer to se lako sazna, pa je samim tim on bio opcija.Gledali smo Bruna još dok je bila aktuelna priča oko Tajsa i Reala.
October 24, 2025Oct 24 Mislim da bi svi bili zadovoljniji Brunom da je direktno došao u Partizan početkom sezone, pa čak i sad a ne ovako kada ga Real škartira. Ali generalno to je samo do utiska, ne mora da znači da se kod nas neće pokazati. Naravno da bi Tajs bio bolje rešenje ali očigledno nije dostupan na šta on tvitovao.Stvarno se ne bi mrštio da nam dođe Nik, ali ko zna možda imaju neko drugo rešenje u planu. Ono što je problem je da bi nama sa sve Frenkijem u timu trebala za dva pojačanja, a mi ne dovodimo još uvek ni jedno.
October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, Nikodije said:Pa možda je Real još ranije hteo da se oslobodi Bruna, vi ste to znali jer to se lako sazna, pa je samim tim on bio opcija.Bila je neka prica da su hteli da ga sikaniraju jos letos, ali mu je srdja pruzio jos jednu sansu
October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, Milošica said:Nije mi problem kod Bruna što je sličan tip igrača, neka pruži samo kvalitet.U tome je izgleda i caka.
October 24, 2025Oct 24 34 minutes ago, *edited by mod said:Stvarno se ne bi mrštio da nam dođe Nik, ali ko zna možda imaju neko drugo rešenje u planu. Ono što je problem je da bi nama sa sve Frenkijem u timu trebala za dva pojačanja, a mi ne dovodimo još uvek ni jedno.Ostoja uvek ima najjeftinija rešenja i .... najskuplje ulaznice + part +
October 24, 2025Oct 24 2 hours ago, goofs said:Ne sviđa mi se jer uzimamo tuđ otpadak, da je dobar i provereno pojačanje ne bi ga Real terao, no ajde, videćemo.prvo, to je igrac iz reala a ne negde levo; drugo i iz nba kada uzimas igraca, on je neciji otpadak; trece, meni se fernando vise dopada od achiuwe teorijski, koji je trpac bez rejndza i sa diskutabilnom defanzivom, 203cm visok ili nizak.
October 24, 2025Oct 24 2 hours ago, kralj said:Nije on loš igrač, ali ne daje ništa novo što nemate sa Tajrikom. Undersized, atleta, dobar skakač, 208cm nije undersized da yebe oca
October 24, 2025Oct 24 2 hours ago, Nikodije said:Imao je veću ulogu nego Moti u Monaku, koji se super pokazao. Prelazak u novu sredinu donosi novi motiv i želju za dokazivanjem, nikad ne znaš šta se sve dešavalo u prethodnom klubu i zašto je neko loše delovao ili nije igrao.plus jean. Realno Bruno nije imao šansu kod Skariola pored Tavaresa i Garube. Mogao je samo da računa na sitno. Plus, Real ima kao trećeg centra onog klinca koji je isto dobar. Tako da iza Tavaresa ima dva španska centra - koje je Skariolo promovisao u nacionalnom timu. Pa onda Bruno. Tako da su njegove šanse da vidi ozbiljne košarke bile mršave.
October 24, 2025Oct 24 21 minutes ago, uini said:208cm nije undersized da yebe ocaPa i nije, mislio sam da je u najboljem slučaju kao Bolomboj. Imao je svejedno velikih problema u NBA sa visokim igračima.Inače, meni nijedan od ovih centara što se povezuju sa Partizanom nije prototip igrača koji bi im legao, a svi su skupi. Verujem da zato Žoc i odugovlači.
October 24, 2025Oct 24 On je četvorka valjda, ali u Evropi verovatno može na 5.Njega sam više gledao na Gonzagi. Da, on deluje kao bolji fit ako bi se prilagodio brzo.