Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Just now, Nikodije said:

Ok, ali uzimate igrača Reala koji vam je bio jedna od opcija, niste uzeli Žigu Dimeca fazon daj šta daš

Pa jeste daj sta das, jer ga Real nece jer i to malo sto je igrao je uglavnom bilo lose. Cela prica o tome kako ces potpisati igraca samo ako zaista dize kvalitet ekipe je pala u vodu. A pri tome nije jeftin, jer je trziste centara deficitarno, pa mnogi uvek kostaju vise nego sto zaista vrede.

• Replies 12.1k
  • Views 621.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ajde nek dođe prvo, pa onda da diskutujemo. Ne bi bilo prvi put da pričamo o igračima koji na kraju pojačaju ili "pojačaju" druge klubove.

1 minute ago, smooth.Op said:

Ajde nek dođe prvo, pa onda da diskutujemo. Ne bi bilo prvi put da pričamo o igračima koji na kraju pojačaju ili "pojačaju" druge klubove.

Ima uskakanja od sinoć, tako da videćemo.

Ali zamenjuju se teze, čitava priča se vrtela oko nba cut-a i igrača tipa Ačuva (koji je ok u startu bio nerealan), Besi (koji je bio prva opcija jedno vreme), Brajant, Mamba itd. I onda dovodiš igrača koji je dobio otkaz u EL. Šta, Savić je imao magičnu kuglu gde je znao da će to da se desi ili je Fernando toliko dobra opcija da se ne sme propustiti? Ili će po sredi biti da je u pitanju klasični amaterizam i princip daj sad šta daš pošto smo ispušili na svim frontovima. Najjače mi je kad krenu opravdanja tipa imaju i drugi timovi potrebe, imaju i drugi timovi i veće budžete od nas. Pa bravo, to isto nije moglo da se predvidi, da će još neki timovi pokušavati iste te igrače da dovedu i u oktobru.

Nerealno je dati 3 miliona Ačiuvi i Brajantu.

Bamba nije ništa sigurnija opcija od Bruna.

Ja to vidim tako sto je željko očigledno imao spisak igraca koje zeli i prvi koji je pristao na nase uslove je potpisan. Postojale su i bolje, ali i gore opcije od njega. To kako je u Realu igrao kao bekap opcija nije pokazatelj toga kako ce se kod nas snaci kao bekap.

Svakako bolje nego odigrati jos 10 utakmica dok se poklope zvezde da nadjemo nekog boljeg sa kojim cemo da jurimo zaostatak za drugim ekipama

Isto tako nismo verovali ni u Kabokla, a on nas je sve demantovao svojim sjajnim partijama

Meni se čini da nam je Bruno sad malo jeftinija opcija, jer izlazi iz Reala, i da se deo sredstava odvaja za pleja.

Ne sviđa mi se jer uzimamo tuđ otpadak, da je dobar i provereno pojačanje ne bi ga Real terao, no ajde, videćemo.

Nije on loš igrač, ali ne daje ništa novo što nemate sa Tajrikom. Undersized, atleta, dobar skakač, naročito ofanzivan i ne gleda na koš kad je na preko 3m od koša.

Jel igra nekad Poku na 5?

Uf, sad vidim da je za 6 utakmica 3x šutnuo na koš i da nije dobacio do 7 minuta.

Dilan može odgovoriti fino drugačijim stilom.

20 minutes ago, Uskebasi said:

Ja to vidim tako sto je željko očigledno imao spisak igraca koje zeli i prvi koji je pristao na nase uslove je potpisan. Postojale su i bolje, ali i gore opcije od njega. To kako je u Realu igrao kao bekap opcija nije pokazatelj toga kako ce se kod nas snaci kao bekap.

Svakako bolje nego odigrati jos 10 utakmica dok se poklope zvezde da nadjemo nekog boljeg sa kojim cemo da jurimo zaostatak za drugim ekipama

Ja ne znam kako je Željko mogao imati Fernanda na spisku kad je čovek imao potpisan ugovor sa Realom. Jedino ako pričamo o periodu od nedelju dana i kraćem a priča se da jurimo centra od maja.

Nije mi problem kod Bruna što je sličan tip igrača, neka pruži samo kvalitet.

3 minutes ago, kralj said:

Nije on loš igrač, ali ne daje ništa novo što nemate sa Tajrikom. Undersized, atleta, dobar skakač, naročito ofanzivan i ne gleda na koš kad je na preko 3m od koša.

Jel igra nekad Poku na 5?

Uf, sad vidim da je za 6 utakmica 3x šutnuo na koš i da nije dobacio do 7 minuta.

Imao je veću ulogu nego Moti u Monaku, koji se super pokazao. Prelazak u novu sredinu donosi novi motiv i želju za dokazivanjem, nikad ne znaš šta se sve dešavalo u prethodnom klubu i zašto je neko loše delovao ili nije igrao.

1 minute ago, Nikodije said:

Imao je veću ulogu nego Moti u Monaku, koji se super pokazao. Prelazak u novu sredinu donosi novi motiv i želju za dokazivanjem, nikad ne znaš šta se sve dešavalo u prethodnom klubu i zašto je neko loše delovao ili nije igrao.

To sa minutažom se odnosilo na Pokua.

Ne isključujem da se Fernando ispostavi kao dobro pojačanje, nego mi nije dobar fit sa Tajrikom. Očekivao bih drugačiji profil centra.

12 minutes ago, theanswer said:

Ja ne znam kako je Željko mogao imati Fernanda na spisku kad je čovek imao potpisan ugovor sa Realom. Jedino ako pričamo o periodu od nedelju dana i kraćem a priča se da jurimo centra od maja.

I svi ostali koje pratimo očigledno imaju neke ugovore. Ko se prvi oslobodio i prihvatio nase uslove je potpisan. Jbg, nemamo vise vremena da cekamo idealnu peticu, naročito sad kad nam treba i prvi plej