October 22, 2025Oct 22 Drag si mi lik Nebojsa, ali za prenosenje ovakvih smecarskih tekstova u tabloidnom stilu bez potpisa autora bih banovao na keca.
October 22, 2025Oct 22 uh, meni ovo deluje prilicno autenticno kada vidim govor tela doticnog, posebno kad nije na terenu...
October 22, 2025Oct 22 To je manje vise isti govor tela vec drugu godinu zaredom. Igraci naravno mogu da budu nezadovoljni ako im je manja minutaza i uloga, toga ima bukvalno u svakom timu non stop. Samo je dug put od toga do traziti raskid, pa to jos plasirati u nekakvu vest bez potpisa.
October 22, 2025Oct 22 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:U jbt. Ovo je baš preko kolena.Da neće Sferopulos u rodni grad?
October 22, 2025Oct 22 Slušao sam juče braću Litvance u podkastu, kažu da je prvi i najbolji pik za pojačanje...povratak brata Ifeta ja bih se sa tim složio da situacija nije ovako nakaradna, ne znam šta je gore - terati igrača na pecanje ili ga vrataći posle sa pecanja, deluje kao lose-lose varijanta.No, imali su jedan dosta dobar argument - ako se Karlik vraća za tri meseca, mi ne možemo da dovodimo kapitalca na pleju onda (što su svi otpadnici iz NBA), jer niko neće pristati da dođe da igra 3 meseca i onda da se skloni na klupu. Što znači da ti ostaju neki mid-level igrači ili Kalates matorci.
October 22, 2025Oct 22 20 minutes ago, smooth.Op said:U jbt. Ovo je baš preko kolena.Da neće Sferopulos u rodni grad?Pojavile su se neke informacije posle rastanka sa Zvezdom da hoce ali u PAOK umesto Zdovca valjda, navodno neki novi "gazda" se sprema da prezume PAOK i ima velike ambicije za buducnost i "cilja" Sferopulosa za novog trenera.
October 22, 2025Oct 22 5 minutes ago, goofs said:Slušao sam juče braću Litvance u podkastu, kažu da je prvi i najbolji pik za pojačanje...povratak brata Ifeta ja bih se sa tim složio da situacija nije ovako nakaradna, ne znam šta je gore - terati igrača na pecanje ili ga vrataći posle sa pecanja, deluje kao lose-lose varijanta.No, imali su jedan dosta dobar argument - ako se Karlik vraća za tri meseca, mi ne možemo da dovodimo kapitalca na pleju onda (što su svi otpadnici iz NBA), jer niko neće pristati da dođe da igra 3 meseca i onda da se skloni na klupu. Što znači da ti ostaju neki mid-level igrači ili Kalates matorci.Nijedan EL klub iz gornjeg doma ne moze bas da garantuje 30 minuta u proseku. Ali uvek imas faktor povreda, pa zapravo cesto igraju i vise nego sto bi hteli prvobitno. Kome je garantovana minutaza bitna neka ide u Baskoniju ili Asvel, pa neka uziva..Necemo mi biti kompletni ni kada se vrati Carlik na spoljnim pozicijama, jer skoro uvek ce neko da fali.
October 22, 2025Oct 22 Pominje se da nam dolazi Jared Butler. Sta znam, gledao sam ga nekoliko puta, nista specijalno.
October 22, 2025Oct 22 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Sad ili nikad. Karaičić dobije otkaz posle poraza od Manrese zato što u grčkom prvenstvu gde Aris prošle sezone nije ni plejof igrao ima 0-3. Navijači zvižde igračima na utakmici, pravi grčki cigani, vidi se da su pogrešna strana Soluna.
October 22, 2025Oct 22 3 hours ago, MiddleClass said:Luka Samanic vam je slobodanDva otkaza na početku sezone.Šta taj čovek radi u slobodno vreme kada ih tako ekspresno dobija. Verovatno je van terena neka kombinacija Patrika Bejtmana i Vujadina Savića.
October 22, 2025Oct 22 17 hours ago, Jimmy Kowalski said:Problem kod svih tih last cutova, a ima interesantnih imena, je sto su oni mentalno nepripremljeni da se sutra prekosutra adaptiraju na potpuno drugi stil kosarke, okruzenje, ulogu... Neko poput Miltona je presekao u julu kada je shvatio da ce se tesko izboriti negde, pricao sa onim nasim trenerom sa kojim je i individualno radio, pricao sa Sterlingom, dosao na pocetak priprema, pa opet treba mesec-dva da se navikne.A od ovih sto ce sutra iz aviona da istrce na teren, kada ni nema nesto treninga, od njih pre nove godine tesko da se moze ocekivati neki znacajniji doprinos. Zato je Calathes najbolja trenutna opcija, jer nam treba sad odmah, iako bi nam i Butler sto ga Milosica apostrofirao sigurno lepo legao..Ovo.Tomić je u tom smislu održao master class Saviću kako se takva situacija rešava. Treba nam igrač odmah, tako da bi igrač iz Evrolige brže nadomestio celu stvar. Uz aktiviranje Ifea, naravno.
October 22, 2025Oct 22 I ko je doveo onog Batlera i zasto mi nismoPonavljam, Nick the brick nam resava stvari, plus daj da uplatimo buymeacoffee za Zelimira i Ifceta da se izgrle i izljube