October 23, 2025Oct 23 4 minutes ago, ZokiAsov said:Kad krene da uci 100 akcija, oterace zelimira u grob"Definitivno je drugačije sve u odnosu na druga iskustva zbog velikog kvaliteta protivnika, saigrača... Svega. Teško je jer sam stigao u sred sezone. Sve je ovo novo za mene, ali uživam u procesu. Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem timu da napravi velike uspehe", rekao je Kaboklo u intervjuu za "Mozzart sport".Kaboklo je u Partizan stigao kao zamena za Matijasa Lesora, koji je tokom dvogodišnjeg mandata u Beogradu, stekao status miljenika navijača."On je utabao put kojim želim da idem dok sam u Partizanu. Znam da ga mnogo vole ovde, trener mi pokazuje video-klipove šta je sve radio dok je bio u Partizanu, sjajan je bio. Učim i od Lesora. Želim da imam sličnu ulogu kao on, a to žele i treneri. U četvrtak očekujem borbu. Igramo na svom terenu što je uvek velika prednost. Nadam se naravno pobedi." Edited October 23, 2025Oct 23 by smooth.Op
October 23, 2025Oct 23 5 minutes ago, ZokiAsov said:Kad krene da uci 100 akcija, oterace zelimira u grob ako svaki dan uspe da savlada po jednu akciju, stotu će naučiti krajem januara što je topproblem je ako počnu da mu se mešaju u glavi
October 23, 2025Oct 23 Popular Post Crnac, Centar, Bruno i pušten iz kluba zbog nezalganja.Ne vidim kako može da ne uspe...
October 23, 2025Oct 23 Ponivo sw podgreva Kalates.I to ne od tetke sa aerodroma nego od društvenih nreza
October 23, 2025Oct 23 Bruno Fernando ne bi bio prvi igrac iz Angole koji je zaigrao za Partizan. Pre njega je igrao Brajan Angola
October 23, 2025Oct 23 4 hours ago, *edited by mod said:Crnac, Centar, Bruno i pušten iz kluba zbog nezalganja.Ne vidim kako može da ne uspe...ni ja
October 24, 2025Oct 24 https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-blizu-dogovora-sa-fernandom/526382Dis iz dzouk bre. Mesecima se prica kako necemo da potpisemo igrac samo da bi se potpisao, pazljivo se vaga svaka opcija, triput meri i na kraju dovedes jebenog Bruna..
October 24, 2025Oct 24 ista priča je bila kad smo potpisali matijasa, glup, evrokup igrač, u najboljem slučaju granični el…
October 24, 2025Oct 24 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-blizu-dogovora-sa-fernandom/526382Dis iz dzouk bre.Mesecima se prica kako necemo da potpisemo igrac samo da bi se potpisao, pazljivo se vaga svaka opcija, triput meri i na kraju dovedes jebenog Bruna..Bruno je odavno bio želja, neko je to ovde pisao, moguće Milošica
October 24, 2025Oct 24 Just now, Nikodije said:Bruno je odavno bio želja, neko je to ovde pisao, moguće MilošicaSvaki igrac koga potpises je zelja, inace ga na kraju ne bi potpisao. Osim sto nisu sve zelje jednake..
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Svaki igrac koga potpises je zelja, inace ga na kraju ne bi potpisao. Osim sto nisu sve zelje jednake..Ok, ali uzimate igrača Reala koji vam je bio jedna od opcija, niste uzeli Žigu Dimeca fazon daj šta daš