Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Problem kod svih tih last cutova, a ima interesantnih imena, je sto su oni mentalno nepripremljeni da se sutra prekosutra adaptiraju na potpuno drugi stil kosarke, okruzenje, ulogu... Neko poput Miltona je presekao u julu kada je shvatio da ce se tesko izboriti negde, pricao sa onim nasim trenerom sa kojim je i individualno radio, pricao sa Sterlingom, dosao na pocetak priprema, pa opet treba mesec-dva da se navikne.

A od ovih sto ce sutra iz aviona da istrce na teren, kada ni nema nesto treninga, od njih pre nove godine tesko da se moze ocekivati neki znacajniji doprinos. Zato je Calathes najbolja trenutna opcija, jer nam treba sad odmah, iako bi nam i Butler sto ga Milosica apostrofirao sigurno lepo legao..

• Replies 12.1k
  • Views 621.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Letos je svakako bilo ozbiljne priče sa Butlerom, a evo sada Grci pišu da ga uz nas jure Oli i Zvezda.

Da li znaju više a ovo pišu iz drugih pobuda - ne znam.

I Dinvidi bi bio brutalno rešenje ako je spreman da se prešalta, ovo što Džimi kaže.

Edited by Milošica

Oni insajderi sto su prvi objavili za Miku, kazu da je done deal za Oly, dvogodisnji ugovor. Kapiram da ce Oly da se oslobodi Leeja, jer im ipak ne treba pola tuceta bekova.

Edited by Jimmy Kowalski

Ako je to tacno, rekao bih da pre menja Keenana Evansa, nego Leeja
Mada ce u tom slucaju minute da izgube i Lee, i uini, rekao bih

Uinikina fantom

• Author

Ja cu si odseći obe noge ako dođe Ciglates ozbiljno

Sa Kilianom smo isto već pričali letos, ako je Batler nerealan, verujem da postoji šansa za njega.

A ima i zaebano ime fantom

IMG-bbec0d553e8a0e6efa77e19e2ef69f35-V.jpg

Ima plejeva, samo ste vi izbirljivi fantom

Nek se vrati Jare. Svaki glas na izborima nam je bitan

• Author

Gde je i sta radi Jama Dar

11 minutes ago, Midžeta said:

Gde je i sta radi Jama Dar

propo
dajte nazad brata Dalasa Mura, mislim da se ponovo smuca negde po azijama

Edited by lord_s

Neno Dimitrijević se crta, jedino ako sme da otkači Zenit bez opasnosti da Rusija gađa Makedoniju dalekometnim raketama.

Just now, Valk said:

Neno Dimitrijević se crta, jedino ako sme da otkači Zenit bez opasnosti da Rusija gađa Makedoniju dalekometnim raketama.

Nemam nikakve info, ali sam ga slusao skoro u intervjuu gde se dotakao i EL i navijanju za Partizan i razocaranju statusom kod Mesine, a naravno i ponudom i potpisivanjem za Zenit. Malo je reci da je pocastvovan i srecan.

Znam da ti je post saljiv, u skladu sa tim mislim da i status i lova koju je dobio od tog crtanja moze samo zvrljotina da ti ostane 🙂

Edited by Segundo

Screenshot_2025-10-22-10-37-41-019_com.android.chrome-edit.jpg

Biće sve u redu braćo