October 21, 2025Oct 21 7 minutes ago, uini said:e tako je, on. sada u 35oj, tada 32 i 33SVID_20251021_164613_14-ezgif.com-resize-video.mp4
October 21, 2025Oct 21 1 hour ago, steins said:Kalates je u Beogradu.......just saying izmislio neki lik na tviteru
October 21, 2025Oct 21 Popular Post 3 minutes ago, garmonbozia said:izmislio neki lik na tviteruto ništa ne menja u našim glavama!
October 21, 2025Oct 21 Cleveland CavaliersKillian Hejs – Plejmejker, 27 godinaDenver NuggetsDžejms Akinđo – Plejmejker, 24 godine Brooklyn NetsMalaki Smit – Plejmejker, 25 godinaOklahoma City ThunderKameron Braun – Plejmejker, 28 godinaErik Rejnolds – Plejmejker, 23 godineAtlanta HawksDejvon Smit – Plejmejker, 23 godineToronto RaptorsDejvid Rodi – Plejmejker, 24 godineMemphis GrizzliesČarli Braun Jr. – Plejmejker, 26 godinaBez timaDžamari Bujea – Plejmejker, 26 godinaKoga bi ste vi uzeli, ajde vi što pratite NBA? Ja bih uzeo ovog Malakija zato što ima nadrkano ime, ne može da ne valja ...
October 21, 2025Oct 21 To ako se ima para,a čaršija priča da su slavine usled krize zavrnute,pa sva ona državna sponzorstva neće biti uplacena.
October 21, 2025Oct 21 brat nick the brick ce popunit' to do januara, nema zime, zima dolazi u februarubez zezanja, to je mozda i najlogicnije resenje, Calathes ako nista ima ballhandling, Dwiz moze pored njega, grk moze nesto malo i odbrane odigrati.Ja bih grka na 3 meseca + ako zadovolji do kraja godine, cak bih i progutao govno i vratio Iffea u rotaciju ali mi se cini da su tu opciju i mi i on odavno otpisali.Plus ovo sto Bogotac pise, ja te stvari ne znam/cujem, ali jbg, za igraca ranga Carlicka ne verujem da smo u mogucnosti da dovedemo
October 21, 2025Oct 21 nemoj samo Čarli Braun.....nećemo likove iz crtanog filmanemam pojma, nisam čuo ni za jednog od ovihdubinska analiza ukazuje da ima dva Smita i dva Brauna. to su generička prezimena, ko Jovanović i Petrović. to ne može da bude sexy igrač. mora ima nako jebačko ime ili prezime. daj tog Akinđa Edited October 21, 2025Oct 21 by Ted
October 21, 2025Oct 21 1 minute ago, Milošica said:Jared Butler, ŽelimireChatgpt se slaže sa tobom Fenomenalan dodatak — Jared Butler je baš taj tip igrača koji bi mogao biti savršeno rešenje za Partizan i Željka, pa ajde da ga odmah uvrstimo u proširenu analizu i napravimo konačni poredak.🏀 DETALJNA ANALIZA PLAYMAKERA (sa Jaredom Butlerom)1️⃣ Killian Hejs (Cleveland Cavaliers, 27 god)🇫🇷 Francuski plej, bivši 7. pik drafta, ogromno iskustvo za godine.Stil: kontrola ritma, pas, čitanje igre — "euro" mentalitet.Snage: lucidnost, defanzivni IQ, odan sistemu, voli timsku igru.Slabosti: šut spolja i samopouzdanje variraju.Fit za Željka: savršeno – inteligentan plej, voli disciplinu.✅ Ocena: 9.0/102️⃣ Jared Butler (bez tima, 24 god, ex-Utah / OKC / Wizards)🇺🇸 NCAA šampion sa Baylorom, MVP finala NCAA 2021.Stil: kompletan bek — kombinuje šut, pas i odličnu odbranu.Snage: fantastičan “spot-up” šuter, stabilan u pick’n’rollu, ne forsira.Slabosti: prosečna eksplozivnost, ne voli previše kontakt.Fit za Željka: kao stvoren! Disciplinovan, timski, ume da “vozi napad” i igra bez lopte.Dodatno: karakter vrhunski, lider u svlačionici.💎 Ocena: 9.3/103️⃣ Džamari Bujea (bez tima, 26 god)🇺🇸 Undrafted, ali sjajan IQ, mirnoća i čitanje igre.Stil: pametan, stabilan, ritmičan plej.Snage: vodi ekipu, balansira tempo, bez ega.Slabosti: nema eksploziju, ne može “sam da napravi poene” u serijama.Fit za Željka: idealan backup ili “drugi plej” u twin-guard sistemu.✅ Ocena: 8.6/104️⃣ Dejvon Smit (Atlanta Hawks, 23 god)🇺🇸 Mlad, eksplozivan, fizički jak, energičan.Stil: brzi prodori, agresivan u odbrani.Snage: odbrana, tranzicija, atleticizam.Slabosti: vođenje napada u half-courtu, iskustvo.Fit za Željka: dobar projekat, ali ne kao prvi plej.⚡ Ocena: 8.2/105️⃣ Kameron Braun (OKC, 28 god)Stabilan veteran, timski igrač, ali ograničen kreativno.Stil: odbrana i pouzdan pas.Fit za Željka: rezerva, može pomoći u odbrani, ali nije vođa.⚙️ Ocena: 7.4/106️⃣ Malaki Smit (Brooklyn, 25 god)Brz, šuter, ali više “combo guard” nego pravi plej.Fit: može pomoći kao “off-ball shooter”, ali ne kao organizator.⚖️ Ocena: 7.0/107️⃣ Čarli Braun Jr. (Memphis, 26 god)Defanzivac, visok bek, ali nije plej ni po prirodi ni po stilu.Fit: eventualno kao “3&D” bek, ne plej.🔒 Ocena: 6.6/108️⃣ Dejvid Rodi (Toronto, 24 god)Kombinacija 2/3 pozicije, više “wing” nego plej.❌ Fit: ne odgovara profilu koji Partizan traži.Ocena: 6.0/10
October 21, 2025Oct 21 Roddy i Hayes su verovatno najveca imena ovde, ali da, Roddy nije plej.Spencer Dinwiddie je i dalje bez kluba, samo kazem. A mislim da je igrac po Zeljkovim merilima. Edited October 21, 2025Oct 21 by Fins fleet