October 21, 2025Oct 21 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Calates sada dodje kao premija, znas na cemu si, znas kako da postavis igru s njim, za razliku od bilo kog Amera preko bare, ne treba mu neki narociti period adaptacije. Ono sto je Zvezdi posluzio Motejunas, to bi nama sada posluzio Nick the Brick..Za tačno 3 meseca od danas mi ćemo odigrati 19 evroligaških utakmica, tj 50% regularne sezone, a do pauze za kupove ukupno 23 utakmice, tj 60% regularne sezone. Svakako ne vidim nikakav scenario u kom bukvalno od noćas ne tražimo pleja sposobnog da bude starter, preko noći smo od priča o kontinuitetu i osnovi došli do štapa i kanapa. Od plejmejkera sve kreće tako da to znači da je Salates jedno (možda i jedino) logično rešenje da ja ne vidim drugo. Hej Niče crno-beli deo Srbije ti kliče.
October 21, 2025Oct 21 Zavisi i odakle je planirano da se centar dovede. Ako se dovodi Kalates npr. pošto je već registrovan za drugi EL tim, onda centar može da bude samo van EL.U datoj situaciji Kalates jeste dobra zamena jer je iskusan, a po povratku Karlika može da se prebaci na ulogu iz Monaka. Još jedan takav je Erik Mekalum...
October 21, 2025Oct 21 Vidim da se stidljivo pominje i opraštanje ružne prošlosti srpskog zeta. Ako ništa drugo makar smo ovde poznati da zažmurimo na probleme igrača sa policijom i bahatim ponašanjem.Ili neka neko zovne Tristana da proveri da li Šabaz ima EL klauzulu u NBA ugovoru.
October 21, 2025Oct 21 vildoza je gotivac, vole bih da ga vidimvaljda big head z ima dobre konekcije u bolonji pa može da ga završi
October 21, 2025Oct 21 Zeka Milisavljevic je u klubu trenira mladje, kazu da je u odlicnoj kondiciji, moze na dvojnu sigurno da radi oba posla..
October 21, 2025Oct 21 5 hours ago, Jimmy Kowalski said:Nije materijal. On je kombo koji ce sada morati da igra pleja non stop, iako mu to nije primarna pozicija. A tek treba da se navikne na EL uopste, pa sada jos da ima i vecu odgovornost u timu. Zajebana je situacija.Pa ne kazem da je idealno. Nego da se da krpiti. Dobicemo 20% utakmica manje nego sa Karlikom, no boze moj.4 hours ago, MiddleClass said:To je i Dzimi napisaoProcitao sam njegovo kao "do kraja sezone"6 hours ago, goofs said:Da, u teoriji, kada bi svi bili spremni i zdravi. U praksi Šejk nije uspeo da izgura mesec dana sezone a da se ne povredi. Možda je to slučajnost, a možda je i on novi stakleni.Sad ovo zvuči kao general posle bitke, ali stvarno ne kapiram taj koncept koji blizanci “uspešno” promovišu od ove sezone, da plaćaš skupog igrača da ide da peca, umesto da ti trenira i sedi na klupi. Nama bi Ife značio za ABA ligu i pre ovd povrede, a tek sad smo u minusu.U praksi, ne mozes ocekivati da ti svi odigraju zdravi celu sezonu. Povreda ce biti, imaju ih i drugi timovi koliko hoces. Ranije je bilo izgovora da drugi imaju 10+ igraca, sada ih imamo i mi i nema mesta izgovorima jbg. Doveli ili ne doveli zamenu.A Ife bi nam znacio naravno. Ne razumem sta se tu desavalo, mnogo smrdi.
October 21, 2025Oct 21 pokusavam da se setim, ko je zeljku bio najstariji igrac kojeg je imao u ovih 5 godinaverovatno punter, koji sada ima 32 a ne igra vec par sezona
October 21, 2025Oct 21 1 minute ago, uini said:pokusavam da se setim, ko je zeljku bio najstariji igrac kojeg je imao u ovih 5 godinaverovatno punter, koji sada ima 32 a ne igra vec par sezonaJames Nunally
October 21, 2025Oct 21 uglavnom, iznenadio bih se da potpisete kalatesa, ne toliko zbog godina, koliko sto zeljko voli dobar prangijato i igraca koji moze iz izolacije da resavasuper je i kreacija ali on to nadoknadjuje kretnjama, u idealnom scenarijumislim da cete opet dovesti nekog iz nba