August 26, 2025Aug 26 Miljenovic zapravo i nije klasican nas igrac. Decko je rodjen i odrastao u Kanadi, pa je presao sa 15 godine u USA. Zato niko i nije znao nista o njemu pre nego se pojavio prvo u Slodesu pa u OKK gde je bio najboli igrac sa malim Topom. Posle su zajedno presli i u Megu, pa je tu odlaskom Topica vodio ekipu sa Djurisicem. Doduse ne previse dugo jer je na utakmici sa nama pokidao ligamente pa ga nije bilo dugo. Videcemo kako ce se snaci, izvesno ne treba ocekivati nekog novo startera u reprezentaciji, ali moze biti vrlo korstan igrac u nasoj rotaciji...
August 27, 2025Aug 27 Slučajno sam naleteo, na bar meni interesantan podatak, Mirko Pavlović je direktor Taša, a zamenik mu je Mlađen Šljivančanin. Ko bi reko.
August 27, 2025Aug 27 Gledam klipove sa treninga, deluje da Kenan ima bolju morfološku™ građu nego tokom prošle sezone, pohvalno.
August 27, 2025Aug 27 Meni je ovaj roster dobar.Poželjno bi bilo da je umesto Grejema doveden Gudurić, recimo, ali jebiga tako je kako je. Ne žalim se previše.Da nam je zdrav Boki, ne bih ništa menjao.
August 27, 2025Aug 27 Kalina, bog pasivne agresije. Uklopio bi se na ppp. Jebao bih ga ružno na kosovskom topiku.
August 27, 2025Aug 27 2 minutes ago, Nikodije said:Kalina, bog pasivne agresije. Uklopio bi se na ppp. Jebao bih ga ružno na kosovskom topiku.I onda odete zajedno na Desanku?
August 27, 2025Aug 27 36 minutes ago, Nikodije said:Izgleda da smo privatizovali Pionir i pretvorili ga u našu trening dvoranuLepo su ovo sredili, izgleda sjajno.
August 27, 2025Aug 27 3 hours ago, Nikodije said:Kalina, bog pasivne agresije. Uklopio bi se na ppp. Jebao bih ga ružno na kosovskom topiku.Kako sereš, a premr'o si živ da se ne skrši na beton-fudbalici sa klincima iz kraja.
August 28, 2025Aug 28 Sfero predložio Kalinu da bude kapiten, što je, jelte i logično, ali ćaci su protiv toga. Ako Kalina ne bude kapiten kunem se da nijednu utakmicu kkcz neću gledati.
August 28, 2025Aug 28 1 minute ago, Nikodije said:Sfero predložio Kalinu da bude kapiten, što je, jelte i logično, ali ćaci su protiv toga. Ako Kalina ne bude kapiten kunem se da nijednu utakmicu kkcz neću gledati.Pratim te.