Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, uini said:

tu su još neki, taj škobalj ali sam gledao da navedem one za koje mi se čini da će zapravo i igrati.

ti ne deliš milošicinu ekspertizu oko stefana miljenovića i spremnosti da pomogne na sg i pg?

ako on može da cepa difens i bazično prenese loptu, mislim da nema potrebe za još nekim na niskim pozicijama, jer mislim da će graham i CMM igrati i u paru, kao i da će nwora imati nešto minuta na sg.

Radošić bi trebalo da je veći prospekt od Miljenovića i valjda dolazi sa većom reputacijom.

Ne znam Miljenovića, pamtim da nije bio loš do povrede u onom tamo plejofu. Možda će dobiti neku šansicu u ABA, ali baš bi morao da poludi za standardnu ulogu u rotaciji. Sumnjam da se računa sa njim, a ako se ne ratosiljaju Romarija, izvesno neće biti ispred njega u depth chartu.

Tako mi deluje, ovoliko investiranje u krilne pozicije gde su reprezentativci na kraju klupe, sugeriše i da im neće neafirmisan klinac igrati tih 10ak minuta koji bi mu pripali da ode Jago i niko ne dođe.

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

To sa prenosom i difensom će da igraju Karter i Dobrić. Nema šanse da Miljen ima prednost u odnosu na Dobrića.

Moze kao i svi drugi. Trenira, nametne se, igra. Ne znam zasto bi igrao ako nije bolji od konkurencije? Ili mislis da treba da dovedemo neke domace igrace, a onda da tim popunimo strancima koji su losiji od njih da bi eto oni mogli da igraju? Ne vidim da bi to pomoglo ni klubu ni tim igracima kojima "cinis" uslugu. To je vec imao u Megi, sad valjda zeli korak napred, da se opoba sa ozbiljnijim igracima za mesto u timu...

2 hours ago, kralj said:

To sa prenosom i difensom će da igraju Karter i Dobrić. Nema šanse da Miljen ima prednost u odnosu na Dobrića.

kakav prenos i difens kod dobrica, ne zezaj. prekjuce je prvi put spustio loptu na parket, kada se otvori prilika da proba satro ulaz a defanzivu pici samo na tom nekom zonskom presingu

ovaj miljenovic nije bas 1/1 prospekt, ima 21/22god, igrao je protiv odraslih ljudi a pricamo o decku, koji je, po miloshicinim recima, igrao PGa u mladosti.

Edited by uini

Prenosiće Karter kad jedan od ova dva odmara, na to sam mislio. A uz Kartera će da igra pre Dobrić nego Miljenović.

КК Црвена звезда Меридианбет првим заједничким тренингом у хали “Александар Николић” који се одржава у уторак од 11 часова – и званично почиње нову такмичарску сезону 2025-2026!

images?q=tbn:ANd9GcQyOR0qzhECO1PJ4K5sTkv

4 minutes ago, kralj said:

Prenosiće Karter kad jedan od ova dva odmara, na to sam mislio. A uz Kartera će da igra pre Dobrić nego Miljenović.

videcemo, tog "get" cartera, nisam uopste gledao, mislio sam da je klasicni bek suter, a zapravo je kombo?

Edited by uini

2 hours ago, Nikodije said:

Miljenović je dobar igrač i očigledno dobar karakter jer se posle acl-a vratio isti kakav je bio, al šta on može da odigra u situaciji kada je 5 skupih stranaca ispred njega... doveden je čisto da se kaže da imamo neke Srbe u timu.

Jebo te, sto si dosadan s tim domacim igracima.

Saopštilo iz kluba da se ne računa na Jaga

to znaci da je odradio sve smene u cjacilendu, dupli sevap i za yaga i za zvezdu!

25 minutes ago, uini said:

kakav prenos i difens kod dobrica, ne zezaj. prekjuce je prvi put spustio loptu na parket, kada se otvori prilika da proba satro ulaz a defanzivu pici samo na tom nekom zonskom presingu

ovaj miljenovic nije bas 1/1 prospekt, ima 21/22god, igrao je protiv odraslih ljudi a pricamo o decku, koji je, po miloshicinim recima, igrao PGa u mladosti.

Zapravo ima 24 godine...

6 minutes ago, Nikodije said:

Saopštilo iz kluba da se ne računa na Jaga

GzRLt6_XEAAdRW9?format=jpg&name=small

"Brazilski bek Yago Dos Santos trenutno je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Brazila, u potrazi je za novom sredinom, i neće bio deo takmičarskog sastava KK Crvena zvezda za narednu sezonu.".

"Filip Škobalj kao budućnost našeg kluba i deo saradnje od koje mnogo očekujemo u narednom periodu sa BKK Radnički Beograd, igraće u tom klubu kao pozajmljen igrač i skupljati neophodne minute, dok će Lazar Stojković igrati na dvojnu registraciju za KK Crvena zvezda i BKK Radnički.".

Edited by Borca

2 minutes ago, Mogli said:

Zapravo ima 24 godine...

e pa eto, my bad, daklem, nije nikakav prospect, nego igrac za rotaciju ako se tako vaspostavi.

Kakva čistka! hail

Čoviću Drčela legendo!

Jova