September 4, 2025Sep 4 On 3. 9. 2025. at 17:28, garmonbozia said:Ko je ovde objašnjavao da ste vi Ćaci? Mislim da učitavaš bez potrebe - spomenuti su "najverniji".Btw. vest je prvi objavio Hotsport koji je zvezdaškilol, sad gledam, ostojin mali uopšte nije ni objavio.
September 4, 2025Sep 4 Posto je Dobric i zvanicno kapiten mogu samo da izjavim da me apsolutno zabole za to sta ce ovaj okupirani klub da uradi ove sezone. Nisam toliko zadrt kao Nikodije tako da necu sebe da kaznjavam time sto necu da gledam utakmice ali oko mi nece trepnuti ako izgube sve do jedne.
September 5, 2025Sep 5 On 2. 9. 2025. at 18:09, Nikodije said:Ako uini i Mel nekad odu na ručak, voleo bih da se sakrijem u salatu i da prisluškujem. Bio bi to jedan od većih izazova da pohvatam konce tog razgovora.Uini bi pričao kako je Ntilikina super lik, a Melica bi oplela jedan krug o belim listićima. Ja Uinija kapiram, a i zna košarku (jbg Deda deluje lenjo, nesportski i nespremno, a Dobrić je onaj dobri dečko, našpanovan i spreman svski zadatak da prihvati, pravi vojnik tima). Elem, da ne bude sve van teme, ne razumem kako mu Zalizani Grk ne može naći ulogu, odnosno to je jedna klasična priča o treneru koji ne miriše igrača iz nekog svog razloga.
September 5, 2025Sep 5 nema šta posebno da se kapira. ognjen je vredan, borben i telesno nadaren igrač, ali nema ni tehniku ni BB IQ na nivou koji zahtevaju bekovske pozicije u Evroligi. možda bi mogao da prođe da ima vrhunski šut i snagu da čuva snažnije trojke, ali on nema ni to.ume da pokida ako mu u kontinuitetu daš 25 minuta i slobodu da prangija, ali svaka evroligaška ekipa ima beka koji u takvom kontekstu pokida češće i intenzivnije od njega. Edited September 5, 2025Sep 5 by Heaviside
September 5, 2025Sep 5 1 minute ago, Heaviside said:nema šta posebno da se kapira. ognjen je vredan, borben i telesno nadaren igrač, ali nema ni tehniku ni BB IQ na nivou koji zahtevaju bekovske pozicije u Evroligi. možda bi mogao da prođe da ima vrhunski šut i snagu da čuva snažnije trojke, ali on nema ni to.Ulogu koju ima kod Pešića može da iznese i u EL po meni na većem broju utakmica. Svakako nije Larkin ili Nan, ali nije ni totalna neznalica, koja ne može da čuva bekove, pripali trojku iz otvorenih pozicija, odigra u tranziciji. Nije mi za 14-15 igrača Zvezde. Ima u EL sasvim solidno igrača, koji su sa tehnikom na vi, pa obitavaju tu godinama.
September 5, 2025Sep 5 Just now, Facundo Orellana said:Ulogu koju ima kod Pešića može da iznese i u EL po meni na većem broju utakmica. Svakako nije Larkin ili Nan, ali nije ni totalna neznalica, koja ne može da čuva bekove, pripali trojku iz otvorenih pozicija, odigra u tranziciji. Nije mi za 14-15 igrača Zvezde. Ima u EL sasvim solidno igrača, koji su sa tehnikom na vi, pa obitavaju tu godinama.Koga bi iz prošlogodišnjeg rostera zvezde izbacio iz rotacije da bi napravio mesta za Dobrića?
September 5, 2025Sep 5 8 minutes ago, Heaviside said:Koga bi iz prošlogodišnjeg rostera zvezde izbacio iz rotacije da bi napravio mesta za Dobrića?Nauštrb Kenana, Giedraitisa i Nedovića bih mu dao minute.
September 5, 2025Sep 5 Čović je govnar, to ne treba posebno naglašavati. Vodio je klub kao ličnu prćiju, zapošljavao retardiranu rodbinu, dovodio i preplaćivao svoje ljubimce i držao ih u klubu po 10 godina, epizodu sa Filipom da ne pominjemo... ali barem je sačuvao klub od uticaja tribine. Sada imamo ful ćacizaciju, oni biraju i kapitena. Čestitamo srećnom dobitniku Dobriću, ukoliko takav poklon vidi kao čast.
September 5, 2025Sep 5 17 hours ago, kurjak said:Nedović u Monaku.Sto su igrali playoff, igrali su...
September 5, 2025Sep 5 58 minutes ago, Facundo Orellana said:Nauštrb Kenana, Giedraitisa i Nedovića bih mu dao minute.nema logike. canaan i nedović su bolji šuteri i ballhandleri, giedraitis nebo & zemlja bolji defanzivac, egal makar šuter.da ne pričamo o aktuelnom rosteru, gde su na dobrićevim pozicijama solidno bolji igrači od prošlosezonskih.dobrić je svesno došao u ekipu za koju je znao da nema mesta osim ukoliko se trojica ne povrede, tako da, ne treba trošiti reči na temu, to je njegov izbor.siguran sam da je mogao da nađe neku eurocup ekipu gde će biti starter u finom gradu za okej pare i slično.
September 5, 2025Sep 5 1 hour ago, Nikodije said:Čović je govnar, to ne treba posebno naglašavati. Vodio je klub kao ličnu prćiju, zapošljavao retardiranu rodbinu, dovodio i preplaćivao svoje ljubimce i držao ih u klubu po 10 godina, epizodu sa Filipom da ne pominjemo... ali barem je sačuvao klub od uticaja tribine. Sada imamo ful ćacizaciju, oni biraju i kapitena. Čestitamo srećnom dobitniku Dobriću, ukoliko takav poklon vidi kao čast.Лична прћија је плеоназам
September 5, 2025Sep 5 1 hour ago, Nikodije said:Čović je govnar, to ne treba posebno naglašavati. Vodio je klub kao ličnu prćiju, zapošljavao retardiranu rodbinu, dovodio i preplaćivao svoje ljubimce i držao ih u klubu po 10 godina, epizodu sa Filipom da ne pominjemo... ali barem je sačuvao klub od uticaja tribine. Sada imamo ful ćacizaciju, oni biraju i kapitena. Čestitamo srećnom dobitniku Dobriću, ukoliko takav poklon vidi kao čast.Dobrić je žrtveni jarac, našli su savršenog dobricu koji je do koske Cigan i koji neće odbiti tu ulogu. Ne treba biti previše oštar prema njemu, nije do njega. On teško da će da prebaci 5 minuta u proseku na terenu, a na mnogim utakmicama neće biti ni u 12.
September 5, 2025Sep 5 3 hours ago, uini said:nema logike. canaan i nedović su bolji šuteri i ballhandleri, giedraitis nebo & zemlja bolji defanzivac, egal makar šuter.da ne pričamo o aktuelnom rosteru, gde su na dobrićevim pozicijama solidno bolji igrači od prošlosezonskih.dobrić je svesno došao u ekipu za koju je znao da nema mesta osim ukoliko se trojica ne povrede, tako da, ne treba trošiti reči na temu, to je njegov izbor.siguran sam da je mogao da nađe neku eurocup ekipu gde će biti starter u finom gradu za okej pare i slično.Ćoki mu je 100% dao pare kakve ne može ni da sanja u evrokupu. Zato je i tu iako zna da neće igrati.