August 28, 2025Aug 28 4 hours ago, Nikodije said:Sfero predložio Kalinu da bude kapiten, što je, jelte i logično, ali ćaci su protiv toga. Ako Kalina ne bude kapiten kunem se da nijednu utakmicu kkcz neću gledati.Kalina moze da ne bude kapiten samo ako nece, a vec je rekao da hoce. Borci za Kosovo sa tribina mogu samo da pushe kurac. Ako klub popusti tim degenericima moze komotno i da se ugasi.
August 28, 2025Aug 28 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Ponovo?Sto da ne? Treba da se gasimo svaki treci dan ako nista drugo onda da bismo nervirali navijace KK Partizan-Igokea. Oni se nicim drugim i ne bave.
August 28, 2025Aug 28 Što si nakraj srca, realno si nabacio na volej koji se morao konvertovati. Srećom pa mi je reputacija takva da me ovaj komentar neće koštati prebacivanja na sportić.
August 28, 2025Aug 28 43 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Što si nakraj srca, realno si nabacio na volej koji se morao konvertovati. Srećom pa mi je reputacija takva da me ovaj komentar neće koštati prebacivanja na sportić. Nisam na kraj srca. Brinem da ne biste imali cime da se bavite ako vam mi ne damo povoda. Nije da navijate za Partizan pa da vas to uglavnom okupira.
August 29, 2025Aug 29 2 hours ago, Dankan Ajdaho said:Jović se nameće da ga potpišemo još za vreme prvenstva 😍Ali zato sam otvorio single malt kad sam shvatio da smo uspeli da izbegnemo metak zvani Vasa Micic i otarasili se one nadobudne budale od Petruseva.Drcela majstore.
August 29, 2025Aug 29 Arena SportDavidovac imao saobraćajnu nesreću: Udario ga pijani vozačKošarkaš Zvezde na svu sreću prošao je bez ozbiljnijih povreda. | Arena Sport
August 31, 2025Aug 31 6 hours ago, levi said:Drčela reagujIma i neki centar tamo, zabo Amerima 20 poena, vredi pogledati...