Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bukvalno čistka, mene ža'

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Napokon. Idem da se napijem.

Mrtvi Drcela. Pih...

Nedović je za ove tri godine čak dao više nego što sam očekivao kada je potpisan, ali jasno je bilo da više ne može da participira na ovom nivou. Čim uđe odbrana se totalno raspadne jer je njegov defanzivni doprinos počeo da biva u rangu Filipa Čovića one sezone. Da bi to pokrio morao bi da ubacuje 20 poena po utakmici, a to jednostavno više nije mogao.

Lazić se šlepao jedno pet godina na stare zasluge, a Luka mi je najdraži od njih trojice i igrački je najviše dao. Možda je i mogao da ostane u nekoj smanjenoj ulozi, ali očito su rešili da počiste sve Čovićeve ljubimce.

Ostade Kalina, videćemo koliko će izdržati dok načisto ne popizdi sa svim ovim crncima i Sferopulosom. Ok, tu su i Deda i Dobrić, ali deluje da su oni zadovoljni da primaju platu i ne diraju ništa.

Edited by Nikodije

1 hour ago, Nikodije said:

Nedović je za ove tri godine čak dao više nego što sam očekivao kada je potpisan, ali jasno je bilo da više ne može da participira na ovom nivou. Čim uđe odbrana se totalno raspadne jer je njegov defanzivni doprinos počeo da biva u rangu Filipa Čovića one sezone. Da bi to pokrio morao bi da ubacuje 20 poena po utakmici, a to jednostavno više nije mogao.

Lazić se šlepao jedno pet godina na stare zasluge, a Luka mi je najdraži od njih trojice i igrački je najviše dao. Možda je i mogao da ostane u nekoj smanjenoj ulozi, ali očito su rešili da počiste sve Čovićeve ljubimce.

Ostade Kalina, videćemo koliko će izdržati dok načisto ne popizdi sa svim ovim crncima i Sferopulosom. Ok, tu su i Deda i Dobrić, ali deluje da su oni zadovoljni da primaju platu i ne diraju ništa.

Ovo je realno trebalo da se uradi jos ranije ali moralo je da se proba jos jednom i zavrsilo se kako se zavrsilo prosle sezone. U svakom slucaju, jedan period Zvezde je ovim i formalno okoncan, ostala su trojica jos uvek upotrebljivih igraca iz famozne domace osnove i potpisano je nekoliko domacih klinaca koji bi trebalo vremenom da formiraju novu. Meni su sva trojica ovih igraca mnogo dragi i svaki od njih je dao Zvezdi dosta toga, o Teodosicu da i ne govorim, ali nije tu vise bilo ozbiljne vrhunske kosarke i neko je jednom morao da presece.

ja nemam ni problem niti neko veliko zadovoljstvo zbog odlaska ova tri igraca ali kada se vec raskidaju ugovori na kolicine, bilo bi dobro i da obavimo isto sa yagom, posto je @Milošica pominjao da miljenovic ima defanzivni skill da brani perimetar & bazicne plejmejkerske vestine, pa bi valjda mogao nesto sitno minuta na trecem slotu za pleja kada su svi dostupni ili da kratkorocno bude drugi ako je neko povredjen.

prosto da ne budemo jos veci midgeti nego sto smo bili.

Meni je Neda gotivniji lik nego što bi bio da nije došao. Bolji igrač nije postao, ali ga je fino radio dečački san, ponašao se suprotno očekivanjima i verovanjima da je neka hodajuća nakurčena umišljenost i ima mnogo lep odnos sa mnogo lepom ženom.

Plus je pogodio drugi od 38 klač šuteva u karijeri Grobadiji po sred Arene u EL.

Edited by kralj

i zaplakao kad je pobedio u finalu. neke stvari nemaju cenu

6 hours ago, harper lee said:

Ovo je realno trebalo da se uradi jos ranije ali moralo je da se proba jos jednom i zavrsilo se kako se zavrsilo prosle sezone. U svakom slucaju, jedan period Zvezde je ovim i formalno okoncan, ostala su trojica jos uvek upotrebljivih igraca iz famozne domace osnove i potpisano je nekoliko domacih klinaca koji bi trebalo vremenom da formiraju novu. Meni su sva trojica ovih igraca mnogo dragi i svaki od njih je dao Zvezdi dosta toga, o Teodosicu da i ne govorim, ali nije tu vise bilo ozbiljne vrhunske kosarke i neko je jednom morao da presece.

Drčela ima 11 stranaca pod ugovorom, nisam siguran da mu je formiranje nove domaće osnove jedan od prioriteta. A i kako formirati istu u situaciji kada klub isključivo juri rezultat i famozni plej-of. Ok, jesu potpisani neki klinci, al nekako verujem da će i oni negde na kaljenje pa na koledž. Voleo bih da grešim i da ovaj Stojković dobije neku ulogu barem u aba ligi, dopalo mi se ovo što sam video u Areni na u18 prvenstvu.

Btw u poslednjih 7-8 godina najlepšu košarku smo igrali u ona dva meseca krajem 2022. kada je došao Duško, a na parketu plesao dinamični duo Vildoza i Nedović, uz Petruševa koji je tada zablistao. Partija Nedovića protiv Barselone je jedna od najboljih utakmica nekog srpskog igrača u novije doba. Ja ga više pamtim po toj utakmici iako smo izgubili, nego po trojci iz ćoška grobarima.

Edited by Nikodije

gledajući poziciono, this is where we're at, rite nao

devonte graham PG/SG

CMM PG

stefan miljenović SG/PG

tyson carter SG

isiah canaan SG

jordan nwora SF/SG

nikola kalinić SF/PF

ognjen dobrić SF

chima moneke PF

semi ojeleye PF/SF

dejan davidovac PF

(joel bolomboy C)

jasiel rivero C

ebuka izundu C

uroš plavšić C

to je 15 igrača, sa yagom 16. reko bih da je to manje-više to

imamo makar tri opcije za svaku od pozicija.

presudne teme su narvno koji nivo mogu da isporuče graham, nwora i moneke, kao i kako ćemo igrati & koji ćemo skor imati dok bolomboy ne postigne radnu temperaturu.

ali sada mi već ne izgleda naročito pretrpano po pozicijama, pogotovo ako je plan da kalinić ove sezone pređe sa pozicije nosioca na poziciju elitnog sidekicka, što bi bez dileme pravilo značajnu razliku, ukoliko dovedeni nosioci isporuče projektovano.

Edited by uini

Ode li Jago, prilično sam siguran da će da dovedu još nekog. Tu je i Radošić, ako nisam propustio neku pozajmicu.

15 minutes ago, kralj said:

Ode li Jago, prilično sam siguran da će da dovedu još nekog. Tu je i Radošić, ako nisam propustio neku pozajmicu.

tu su još neki, taj škobalj ali sam gledao da navedem one za koje mi se čini da će zapravo i igrati.

ti ne deliš milošicinu ekspertizu oko stefana miljenovića i spremnosti da pomogne na sg i pg?

ako on može da cepa difens i bazično prenese loptu, mislim da nema potrebe za još nekim na niskim pozicijama, jer mislim da će graham i CMM igrati i u paru, kao i da će nwora imati nešto minuta na sg.

1 hour ago, Nikodije said:

Drčela ima 11 stranaca pod ugovorom, nisam siguran da mu je formiranje nove domaće osnove jedan od prioriteta. A i kako formirati istu u situaciji kada klub isključivo juri rezultat i famozni plej-of. Ok, jesu potpisani neki klinci, al nekako verujem da će i oni negde na kaljenje pa na koledž. Voleo bih da grešim i da ovaj Stojković dobije neku ulogu barem u aba ligi, dopalo mi se ovo što sam video u Areni na u18 prvenstvu.

Drcela je iz sve snage pokusao da dovede Guduru i Vasu, ali prosto nije moglo. U skladu sa time, dovedeni su neki mladji igraci koji bi mogli da budu zalog za buducnost, iskreno ne znam sta je vise mogao da uradi na temu domacih igraca... Ne znam kog smo to domaceg igraca propustili a da ima kvalitet za ovaj nivo i da je koliko toliko dostupan?

Svi ovi momci koji su otisli su super, zvezdasi, ali su mahom u poznim igrackim godinama (Teo 38, Branko 36, Neda 34), sem Luke koji ima 32, ali i ozbiljnu istoriju povreda...

U ABA ocekujem minute za MIljenovica i Radosica, a Stojkovic ce verujem negde na dvojnoj skupljati minute pa ako se vidi napredak igrace i on ABA (moje misljenje).

S druge strane Jago svakako nece biti u timu, a kako igra za repku mislim da mu nece biti problem da nadje neki angazman...

Dve dileme koje ostaju su - da li cemo dovesti jos tog jednog beka i kada ce se vratiti Bolomboj. Od svih "otpisanih" jedino ce ostati Kenan, mada jeste plan da se dovede neki top igrac na 2 i ostanak Kenana nema veze sa time. Ali se nece forsirati po svaku cenu neko da se dovede. Po meni nama treba neki malo krupniji bek jer su svi ostali sem CMMa mali.

Sto se Bolomboja tice, nema nekih prognoza i najava, bila je prva da ce da se vrati u januaru i neka prica da je skinuo sine i da je sve bolje nego sto se mislio pa da ga ocekujemo vec krajem oktobra. Ipak, sve je to u domenu suskanja i nagadjanja, a po prvi put iz samog kluba nema nikakvih informacija na ovu temu (sto je za promenu dobro). Bolomboj moze biti klljucan za ishod ove seone, kao sto je bio kljucan i za kolaps prosle. Prosle godine smo imali Filipa da nam napadacki nadomesti Bolov izostanak, ali defanzivno je tu bio krater. Sada ofanzivno nemamo Filipa ali imamo Monekea, pa i Rivera, dok deluje da ce Rivero i Izundu bolje krpiti odbranu nego Filip i Luka... ali dugorocno gledano, bez Boloa lici da je to samo krpljenje...

Miljenović je dobar igrač i očigledno dobar karakter jer se posle acl-a vratio isti kakav je bio, al šta on može da odigra u situaciji kada je 5 skupih stranaca ispred njega... doveden je čisto da se kaže da imamo neke Srbe u timu.