September 3, 2025Sep 3 Ne verujem da je direktiva sa vrha/tribine, pa i Dobric i Davidovac su vise puta vidjeni na protestima, kao i Marinkovic koji je uredno kapiten Partizana. Ovo mi deluje kao Sferova odluka tj. utesna nagrada za Dobrica usled simbolicne uloge koja ga (ponovo) ceka tokom sezone.Kontam da je tacno, Sportissimo je objavio prvi, oni imaju dobre info ovog leta.
September 3, 2025Sep 3 S obzirom da je ovu vest objavio Ostojin mali hajde da malo sacekamo sa grobarskom poplavom topika s ciljem da nam objasne koliko smo Caci. Mislim, te poplave govana se necemo spasiti ali ne moramo i mi da plivamo u njoj.
September 3, 2025Sep 3 i dalje prenose samo rezimski portali. mozda su namerno pustili preko njih da bi testirali reakciju zvezdaske javnosti™. ne pratim mreze danas nesto, ali nadam se da ima reakcije. Edited September 3, 2025Sep 3 by Nikodije
September 3, 2025Sep 3 Just now, Nikodije said:i dalje prenose samo rezimski portali. mozda su namerno pustili preko njih da bi testirali reakciju zvezdaske javnosti™. ne pratim mreze danas nesto, ali nadam se da ima reakcije.Sta mislis? Naravno da ima reakcije, botovima je sve super jer su Segi i Deda sto godina u Zvezdi i zasluzili su, ovi drugi im jebu mrtvu majku. To sam mogao da ti kazem da ce se desiti i da nisam video.
September 3, 2025Sep 3 Popular Post 44 minutes ago, harper lee said:S obzirom da je ovu vest objavio Ostojin mali hajde da malo sacekamo sa grobarskom poplavom topika s ciljem da nam objasne koliko smo Caci. Mislim, te poplave govana se necemo spasiti ali ne moramo i mi da plivamo u njoj.Ko je ovde objašnjavao da ste vi Ćaci? Mislim da učitavaš bez potrebe - spomenuti su "najverniji".Btw. vest je prvi objavio Hotsport koji je zvezdaškilol, sad gledam, ostojin mali uopšte nije ni objavio. Edited September 3, 2025Sep 3 by garmonbozia
September 4, 2025Sep 4 9 minutes ago, Milošica said:Dončić - Gudurić - Avdija - Nikola Jović - VučevićSaša Dončić - Milan Gurović - Zuljfer Avdija - Stefan Jović - Boro Vučević