Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ne sorry, potpuno sam omašio sa sleševima. Graham-Carter kombo i CMM-Gudura.

• Replies 18.4k
  • Views 822.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, nahbar said:

Bilo bi bolje da je tako. Pocinje sezonu kao prvi centar, a s obzirom na duzinu Dzoelovog bolovanja, mozda je tako i zavrsi. Ovo pricam pod pretpostavkom da necemo dovoditi vise nista pod kosem

Nikola Vucevic is looking to head to Europe if he reaches a rumored buyout with the Chicago Bulls.

:/

Ok, to si mi resio

Sabaz Nejpir free agent

3 hours ago, MiddleClass said:

Sabaz Nejpir free agent

Šabac part II vs Filip III?

Moraš da biraš jednog.

ja bih npr pre filipa chovica ako mora

Pa tu su negde ako se gleda iz daljine. Taman da se zadovolje navijači u onim najgorim mestima u Areni.

16 hours ago, MiddleClass said:

Sabaz Nejpir free agent

20250803_161041.jpg

40 minutes ago, Nikodije said:

20250803_161041.jpg

Novi plej?

D

imamo resenje za pleja u sopstvenim redovima

Кад су бекови у питању, тржиште Старог континента још је сиромашније квалитетом достојним Евролиге. Један од момака који испуњава те услове свакако је Немања Недовића, кога црвено-бели из непознатих разлога желе да се реше.

Јасно је наравно да некадашњи репрезентативац Србије није на нивоу на каквом је био кад је важио за једног од најбољих играча и стрелаца Европе, али далеко од тога да нема шта да понуди. Напредовао је Недовић много у сегменту организације игре Jova, а у шуту иако неконстантан, кад се запали може да погоди из немогућих позиција и било ком ривалу науди двоцифреним бројем поена. За релативно мали новац, у поређењу са данашњим одговорима, српска хаубица може да представља сјајну секундарну опцију и пружи одличан допринос с клупе на позицији комбо-бека, небитно да ли кроз асистенције, поене или комбинацију и једног и другог...

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/222034/kosarka/evroliga/partizan-trazi-centra-zvezda-zeli-da-udomi-nedovica

zasto nije naslov zvezda trazi centra, partizan zeli da udomi lundberga

Edited by uini

Zato što je Nedović častio burek, ako ne i celu tepsiju bureka, ili kako ja zovem tepsiju bureka - pogača

11 minutes ago, Nikodije said:

Zato što je Nedović častio burek, ako ne i celu tepsiju bureka, ili kako ja zovem tepsiju bureka - pogača

Meni ovo vise lici na pripremanje terena da "srpska haubica" ipak ostane u klubu jer nisu uspeli nikome da ga zavaljaju. Sumnjam da Nedovica mnogo zanima da placa ovakve tekstove.

Deluje da su baš ljuti nešto na njega čim hoće da ga oteraju iako su pre toga produžili ugovor. Ostanak u takvim okolnostima bi bio toksičan.

Doduše i Žurnal više nije što je nekad bio. Pojedoše ih kladioničarski portali, ovo vredi dupli vinjak u bifeu Brale.