Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

13 hours ago, Nikodije said:

Zato što je Nedović častio burek, ako ne i celu tepsiju bureka, ili kako ja zovem tepsiju bureka - pogača

Ti je zoves slavski kolac.

s_dj

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Jos bek i centar i pali se masina!

@kurjak

Pominje li se ko? Ne znam samo za sta te ovdje ne placamo fantom

desert-tumbleweed.gif

Sportklub
No image preview

Zvezda objavila cene sezonskih karata

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je cenu sezonskih karata, čija će prodaja početi u drugoj polovini avgusta.

sirotinjske cene

Cena sezonske za nivo 400 i za istok na Miticu, ista cena za novog sezonca.

I dalje mi nije jasno zašto prave raspored kao da su u pioniru a skoro sve igraju u Areni. Mislim kakve bele i plave lože?

Ljudima je valjda tako lakše da se orijentišu, bele i plave lože su već postale prepoznatljiva podela čak i u Areni, mrzi ih da smišljaju nešto novo što bi ljudi tek trebalo da usvoje. "bela" i "plava" loža po tim bojama ne postoje u Pioniru još od 2019. kada ga je Vesić rekonstruisao i u celu halu nabio najjeftinije i najgore plave stolice kako bi dobio na povećanju kapaciteta za 1.000 stolica.

Rivero ubacio 29 Ekvadoru. Doveli smo zver.

Jedan je LeBranko kapiten.hail

Seru mu "a što se nije javio ranije, a ne sada kada ide iz Zvezde", kao da se život završava odlaskom iz Zvezde.

• Popular Post
8 minutes ago, Nikodije said:

Seru mu "a što se nije javio ranije, a ne sada kada ide iz Zvezde", kao da se život završava odlaskom iz Zvezde.

Mogu da mu popuse kurac. Taj se hvatao za gusu pred nekoliko stotina Delija sa navijackim vodjom koji je pokusao da mu preti zato sto je povukao ekipu sa proslave zbog neprilicnog skandiranja Omicu, da ih nisu razdvojili usrao bi ga od batina. Vazno je da mu mi kenjamo sto je stao u zastitu Filipa Covica kojem je kao i Omicu bio kapiten a za ovo cemo da mu zakeramo i trazimo dlaku u jajetu.

Bolje ikad nego nikad... On je beše bio i potpisnik za predsedničke izbore za manijaka? Mogu da zamislim koji su to pritisci, pogotovo kao kapiten Zvezde. Bilo i ono "hakovanje profila".

1 hour ago, garmonbozia said:

Bolje ikad nego nikad... On je beše bio i potpisnik za predsedničke izbore za manijaka? Mogu da zamislim koji su to pritisci, pogotovo kao kapiten Zvezde. Bilo i ono "hakovanje profila".

Realno je bolje. Zamisli da se pretvorio u SNS oficijelnog molera kao neki drugi proslavljeni kapiteni nekih drugih klubova i reprezentativci.