Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, harper lee said:

Realno je bolje. Zamisli da se pretvorio u SNS oficijelnog molera kao neki drugi proslavljeni kapiteni nekih drugih klubova i reprezentativci.

Apsolutno se slažem i nisam bio maliciozan. Poenta je bila da kad su i ljudi koji su ranije bili pritiskani krenuli da javno govore protiv njih da mu je kraj neminovan.

A i nebitan je klub. Pogledati pod Milenko Topić, Štime, Berić, Vanja, itd.

Edited by garmonbozia

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

10 minutes ago, garmonbozia said:

Apsolutno se slažem i nisam bio maliciozan. Poenta je bila da kad su i ljudi koji su ranije bili pritiskani krenuli da javno govore protiv njih da mu je kraj neminovan.

A i nebitan je klub. Pogledati pod Milenko Topić, Štime, Berić, Vanja, itd.

Ma, jasna stvar, samo mi je bila malo preterana povika na Lazica zbog tog potpisa na listi koji ko zna da li je on licno stavio. Znam da je gomila ljudi kasnije demantovala da je dala saglasnost da se pojavi na tim raznim Vucicevim listama javnih licnosti koje ga podrzavaju. Ono sto mi je najvise smetalo je sto je Lazic maltene proglasen za paradigmu oportunizma a svojim ocima sam video da je na nacionalisticko vredjanje Omica povukao ekipu sa tradicionalnog slavlja sa Delijama i da je zbog toga usao u sukob sa vodjama navijaca, sto malo ljudi ima muda da uradi.

36 minutes ago, harper lee said:

Realno je bolje. Zamisli da se pretvorio u SNS oficijelnog molera kao neki drugi proslavljeni kapiteni nekih drugih klubova i reprezentativci.

Istini za volju Rebrača koliko znam nikada nije bio kapiten.

Svakako lep potez Lazića, imao je i pre toga jedan pa je pod pritiskom morao da glumi hakerisanje. Slično kao što je i Kalinić zbog svoje potpuno legitimne izjave morao da se glupira sa najvernijima. Ovaj put nije pristao, samo neka tako i nastavi.

No image preview

BRANKO LAZIĆ - ZAUVEK NAŠ! | KK Crvena zvezda

Branko Lazić je simbol Zvezdinog uspona, rekorder, igrač koji je ostavio na terenu neizbrisiv trag u godinama u kojima se naš klub vraćao na vrh – pobedama i trofejima! Branko Lazić je punih četrnaest

Odlazak istinske legende. Nadam se da ce mu iz kluba organizovati neku oprostajnu utakmicu kada bude zavrsavao profi karijeru.

Prava faca, na terenu uvek posteno odradjivao minute, na javnim nastupima odmeren, dozvolicete lep covek. Kao slag na tortu nije caci. Jednom recju LJUDINA.

Ljudina kapiten! Hvala hail

Sve najbolje legendo!

17557572324391719240887758430105.jpg

No image preview

Filip Škobalj novo pojačanje Crvene zvezde, nastavlja por...

KK Crvena zvezda Meridianbet potpisao je u sredu profesionalni ugovor sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Srbije, Filipom Škobaljem. Filip je rođen 28.07.2002.godine i sin je našeg nekadašnjeg tren

Hvala Luka post na IG, a nije došao Dončić.

Jbg

• Popular Post

Hvala Luka za sav trud i doprinos. Pošteno i časno je predstavljao klub u svim takmičenjima, u sportu i van njega.

Sve najbolje u daljoj karijeri!

wSA8rYwO?format=jpg&name=small

Stigao i Karter wub sad smo valjda kompletni.

21 minutes ago, kurjak said:

wSA8rYwO?format=jpg&name=small

Stigao i Karter wub sad smo valjda kompletni.

Nismo. Jos bek i petica i pali se masina

GzNwIytXkAEJnP7?format=jpg&name=small