September 1, 2025Sep 1 11 hours ago, Dankan Ajdaho said:Čisto da pomenem da je Dobrić veoma upotrebljiv igrač kada imaš trenera koji ume da ga upotrebi. Doslovno postavi se, šutni kad si sam i kada ti dodaju loptu, juri svog igrača, trči u kontru i to je to. Narani svinje i ne diraj ništa više.Da, s ovim jednim poenom veceras je izuzetno upotrebljiv, docim Sferopulos nema pojma kako taj jedan poen da izvuce iz njega. Bar mu je "matador" odbrana ista, nevezano za to da li trener zna ili ne zna da ga upotrebi.
September 2, 2025Sep 2 15 hours ago, harper lee said:Da, s ovim jednim poenom veceras je izuzetno upotrebljiv, docim Sferopulos nema pojma kako taj jedan poen da izvuce iz njega. Bar mu je "matador" odbrana ista, nevezano za to da li trener zna ili ne zna da ga upotrebi.dobric izgleda kao okej dude ali me i dan-danas fascinira ljubav zvezdasa prema njegovoj igri, samo zato sto se fakat uvek trudi, dok isporucuje one "adrijana" grimase iz rokija 4.
September 2, 2025Sep 2 50 minutes ago, uini said:dobric izgleda kao okej dude ali me i dan-danas fascinira ljubav zvezdasa prema njegovoj igri, samo zato sto se fakat uvek trudi, dok isporucuje one "adrijana" grimase iz rokija 4.Covek ima 30 godina a jos nije naucio da vodi loptu, to je sve sto se ima reci o njemu. Volim ja Segija ali to povladjivanje domacim igracima samo zato sto su domaci mi ozbiljno ide na nerve.
September 2, 2025Sep 2 pa nije bas, deda je lenstina koja pusi metaamfetamin a dobric je tu da brani, dok ona radja. not dino ofc. Edited September 2, 2025Sep 2 by uini
September 2, 2025Sep 2 1 hour ago, uini said:pa nije bas, deda je lenstina koja pusi metaamfetamin a dobric je tu da brani, dok ona radja. not dino ofc.Rekao bih da se ovde krije neki strasan fazon ali previse je komplikovano za mene.
September 2, 2025Sep 2 Ako uini i Mel nekad odu na ručak, voleo bih da se sakrijem u salatu i da prisluškujem. Bio bi to jedan od većih izazova da pohvatam konce tog razgovora.
September 2, 2025Sep 2 20 minutes ago, Nikodije said:Ako uini i Mel nekad odu na ručak, voleo bih da se sakrijem u salatu i da prisluškujem. Bio bi to jedan od većih izazova da pohvatam konce tog razgovora.
September 3, 2025Sep 3 6 minutes ago, garmonbozia said:Dobrić kapiten, ćaci nadglasali za KalinuAko je tačno, neka se najedu govana.
September 3, 2025Sep 3 2 minutes ago, dragance said:Ako je tačno, neka se najedu govana.treba sačekati zvanične izvore, ali ovo su neki hotsportovi i informeri preneli
September 3, 2025Sep 3 za sad koliko vidim prenose samo rezimski mediji to, sacekajmo zvanicno. ako bude istina odjava od ovog kluba sto se mene tice.
September 3, 2025Sep 3 Sad Dobrić treba da ispadne faca i kaže hvala na ukazanoj časti, Nikola Kalinić je moj kapiten.
September 3, 2025Sep 3 49 minutes ago, Nikodije said:za sad koliko vidim prenose samo rezimski mediji to, sacekajmo zvanicno. ako bude istina odjava od ovog kluba sto se mene tice.Takodje.
September 3, 2025Sep 3 53 minutes ago, dragance said:@bags ukini gifove za kronosa, kumim te.Za Dobrica kapitena ne mogu da nadjem odgovarajuci gif.