September 1, 2025Sep 1 Čisto da pomenem da je Dobrić veoma upotrebljiv igrač kada imaš trenera koji ume da ga upotrebi. Doslovno postavi se, šutni kad si sam i kada ti dodaju loptu, juri svog igrača, trči u kontru i to je to. Narani svinje i ne diraj ništa više. Edited September 1, 2025Sep 1 by Dankan Ajdaho
September 1, 2025Sep 1 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Čisto da pomenem da je Dobrić veoma upotrebljiv igrač kada imaš trenera koji ume da ga upotrebi. Doslovno postavi se, šutni kad si sam i kada ti dodaju loptu, juri svog igrača, trči u kontru i to je to. Narani svinje i ne diraj ništa više.Nije vam valjao Kari onomad, a on od Davidovca i Dobrica napravi zveri na terenu.
September 1, 2025Sep 1 45 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Čisto da pomenem da je Dobrić veoma upotrebljiv igrač kada imaš trenera koji ume da ga upotrebi. Doslovno postavi se, šutni kad si sam i kada ti dodaju loptu, juri svog igrača, trči u kontru i to je to. Narani svinje i ne diraj ništa više.Ja bih menjao Dobrića i Marinkovića juče.
September 1, 2025Sep 1 4 hours ago, dragance said:Ko kaže da nam nije valjao?kronos ne poznaje ni gifove osim 10ak koje drzi u folderu na desktopu 286 racunara pc provinijencije a kamo basket. al voli sve to.doduse, razume se u meso, rispek.
September 1, 2025Sep 1 4 hours ago, theanswer said:Ja bih menjao Dobrića i Marinkovića juče.u kom smislu? vanja je bolji kosarkas i ofanzivno i defanzivno, plus je i lepsi i bolji covek.
September 1, 2025Sep 1 21 minutes ago, Valk said:Objavili da se Jago ne vraća u klub.Našao neki klub posle odličnog odigranog Americupa ili su mu samo promenili bravu na gajbi?
September 1, 2025Sep 1 Najpre piše da su svi na okupu osim Dobrića koji je u Rigi i Bolomboja koji se još uvek oporavlja. Onda spisak rostera sa sve Dobićem i BBoy ali bez Jaga.Onda u sledećem pasusu "sitnim slovima" piše da se on nalazi na Americupu i da je u potrazi za novom sredinom jer nije planiran za sastav rostera.Dakle, promenili bravu.
September 1, 2025Sep 1 Zar to za Jaga nije objavljeno još pre nedelju ili dve?Evo vesti Edited September 1, 2025Sep 1 by Djolle
September 1, 2025Sep 1 48 minutes ago, Djolle said:Zar to za Jaga nije objavljeno još pre nedelju ili dve?Evo vestiPa jeste, ali to je više kao javni oglas. Dok se niko ne javi on je igrač Zvezde. Ali posle ovih partija u reprezentaciji ne bi trebalo da bude problema da nađe klub.
September 1, 2025Sep 1 51 minutes ago, Djolle said:Zar to za Jaga nije objavljeno još pre nedelju ili dve?Nisam videla, tad sam bila na moru.
September 1, 2025Sep 1 On 21. 8. 2025. at 2:18, VoodooDerina said:Sve najbolje legendo!Klosar ga je posle opalio po jajima iz nemoci Omiljena serija ikada, vratila mi je ono sto mi je oduzela LAL - SAC iz 2002.