August 1, 2025Aug 1 "Razgovori sa Crvenom zvezdom oko dolaska Marka Gudurića su otpočeli već početkom 2025. jer je to bilo označeno kao klupski prioritet broj jedan. Posle nekoliko meseci Crvena zvezda je dala izuzetnu ponudu za visegodišnji ugovor, koja je možda bila i jedna od najvećih u klupskoj istoriji", kaže Ražnatović za Mozzart Sport i dodaje:"Naša odluka je bila da se ne upuštamo u pregovore i da na taj način osiguramo da Marko bude miran i fokusiran na završnicu Evrolige i Fajnal for".Ipak, kada je Fenerbahče osvojio evropsku krunu, a Gudurić svojim partijama bio nadomak MVP priznanja, situacija se značajno promenila. Interesovanje drugih timova se uvećalo, a zatim i finansijske ponude za vrsnog košarkaša iz Priboja. "Nakon osvajanja Evrolige i sjajnih partija, ponude drugih timova su se logično znatno povećale i tome nije bilo moguće parirati, bez obzira što je ponuda Crvene zvezde za srpske uslove bila gotovo neverovatna", ističe poznati agent za naš sajt.
August 1, 2025Aug 1 Sta je to neverovatna ponuda ako smo vec dali 2 miliona Sabazu, a Gudura otisao za 2.7 miliona u Milano, sto je ponuda kojoj nismo mogli parirati?Sere zalizani.
August 1, 2025Aug 1 ako zanemarimo kolicine novca & zvezda srbija nikad jugoslavija dete gudura - jel bi on uopste imao nekog veceg smisla u okviru ovog krilnog rostera koji furamo, tj nasa krila?ja nesto nisam siguran da bi se nesto sjajno uklopio
August 2, 2025Aug 2 Bones Hyland jel bek suter ili defanzivni vezni? Pominji ga grobari, kontam nista od njega..
August 2, 2025Aug 2 45 minutes ago, MiddleClass said:Bones Hyland jel bek suter ili defanzivni vezni? Pominji ga grobari, kontam nista od njega..satro plej a zapravo divljak u telu pleja. ima unlimited range i veru u sebe, pored grahama je nepotreban. on je i kultivisana glava i bolji igrac.
August 2, 2025Aug 2 16 hours ago, uini said:ako zanemarimo kolicine novca & zvezda srbija nikad jugoslavija dete gudura - jel bi on uopste imao nekog veceg smisla u okviru ovog krilnog rostera koji furamo, tj nasa krila?ja nesto nisam siguran da bi se nesto sjajno uklopioE jbg, tebi je Nwora bek, a Gudura krilo 😀 Uklopio bi se Gudura u svaki tim koji ima izrazitog pass first plejmejkera. Sa CMMom bi skroz imao smisla njegov sekundarni plejmejking. Sa Grahamom manje.
August 2, 2025Aug 2 pitam na ovom postojecem rosteru, gde je graham potpisanbtw, ne vidim ja problem u spajanju njega i gudure, vec mislim da ne donosi na ovakav roster nista spektakularno, osim sto je zvezdino dete, binsr i meni licno jako gotivan igrac u vreme hejtanja, tj do maja ove godine.
August 2, 2025Aug 2 9 minutes ago, kralj said:E jbg, tebi je Nwora bek, a Gudura krilo 😀cisto da ne udjemo u informer logiku, nwora je krilo koje moze na beka ali mi je u zvezdinoj aktuelnoj konstalaciji bek primarno, tj starter na SG.
August 2, 2025Aug 2 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lov-na-evroligaske-slobodne-agente-je-otvoren/519493Od ovoliko slobodnih centara mi se uhvatili za Rivera
August 2, 2025Aug 2 Samo da ostane zapisano, mislim da će mnogi biti iznenadjeni učinkom Rivera, aj fil it, ju nou... Nisam ga mnogo gledao, ali ono što sam ga gledao u Makabiju, sasvim korektno.
August 2, 2025Aug 2 Bilo bi bolje da je tako. Pocinje sezonu kao prvi centar, a s obzirom na duzinu Dzoelovog bolovanja, mozda je tako i zavrsi. Ovo pricam pod pretpostavkom da necemo dovoditi vise nista pod kosem
August 2, 2025Aug 2 4 hours ago, uini said:moze ali ovde od dostupnih + gudure, mnogo bolje radi nwora tamo, na sg.Teorijski Nwora može da bude MVP lige, u praksi bi bilo ogromno iznenađenje da odigra na Gudurinom prošlogodišnjem nivou.Ako govorimo o profilu igrača, Gudura donosi plejmejking, kreaciju i ISO opciju - ono što nam fali izuzev Grahama čak i na plejmejkerskoj poziciji.Graham/Karter/Kenan CMM/GuduraI sve fercera. Ovako ćemo igrati mahom sa CMM i Grahamom spolja, tako da me ne čudi to što jure još nekog beka.
August 2, 2025Aug 2 @kralj , tebi bi guduric bio na pg sa codyjem, grahsm na sg, dok istovremeno mene zavitlavas sto stavljam nworu na sg??ovo ti je mnogo veca wishful thinking gimnastikagudura moze na pg 5mins i to situaciono, dok ne promene cuvara