July 31, 2025Jul 31 45 minutes ago, Nikodije said:Uini, nikada te u mojoj firmi ne bih postavio da budeš menadžer ljudskih resursa i sekretar za empatijujel imas firmu irl?
July 31, 2025Jul 31 SportklubCrvena zvezda pokušava da pronađe angažman za ŠESTORICU i...Uporedo sa skautingom pojačanja, trio Tomić-Milan Dozet-Nemanja Vasiljević u dogovoru sa menadžerima radi na pronalaženju angažmana za grupu igrača na koje Sferopulos (i dalje nezvanično) ne računa...
July 31, 2025Jul 31 53 minutes ago, uini said:jel imas firmu irl?Probao sam ali sam brzo propao. Zato što sam predobar pa više mislim o tuđim interesima nego o svojim. Trebao mi je neko kao ti.
July 31, 2025Jul 31 Dozet Zoki Savić bi ga sa aviona pravo u Dark Angels.Nesrećni Dozet ne bi se setio ni Bizliju da ponudi Merdijanove besplatne spinove.
August 1, 2025Aug 1 Ozvaničen, bubrege će nam prodavati uskoro.Nek nam je sasrećom.Dali mu četvorku, drž'te me, braćo! Edited August 1, 2025Aug 1 by Valk
August 1, 2025Aug 1 "Već neko vreme za njega nema mesta u NBA, ima dosta problema sa povredama, a poslednju utakmicu odigrao je u sezoni 2023/24, tokom koje je zabeležio 23 NBA nastupa.Najbolja sezona mu je bila u dresu Šarlota (2019/20) kada je u proseku imao 18,2 poena i 7,5 asistencija, ali je od tada u slobodnom padu."Ovo je sa B92. Kvalitetno dampovanje.
August 1, 2025Aug 1 1 hour ago, Ros said:https://x.com/kkcrvenazvezda/status/1951284261010485601ufff, dobro jeumalo da nam propadnu oni analiticki postovi
August 1, 2025Aug 1 Nikola Kalinić i NBA superstar se zajedno spremaju za novu sezonuLeto je vreme priprema i ukrsti puteve raznih ljudi, pa je tako Italija bila mesto susreta Nikole Kalinića i Džimija Batlera.Zvezdin košarkaš je u društvu NBA superstara proveo vreme na Sardiniji, gde su trenirali zajedno, pa čak su i odmerili snage jedan protiv drugog.https://meridiansport.rs/kosarka/domaca-srpska-kosarka/kalinic-batler/
August 1, 2025Aug 1 Kaže Pavi Grem Gr'em Grejem bolji od Kampaca. Ko smo mi da protivurečimo 1 Paviju.