October 15, 2025Oct 15 19 minutes ago, kurjak said: mora da je Keon u pitanju. ide gas, za keona, there goes the gas!
October 15, 2025Oct 15 40 minutes ago, kurjak said:Igra i Palmer za Galatu, mora da je Keon u pitanju. To vec nema veze, drugo takmicenje je u pitanju. Problem s njim je sto Galata trazi dosta para za izlaz iz ugovora.
October 15, 2025Oct 15 Ma treba nam 3&D krakata dvojka. Blesavi Malik Malik je nacrtan, samo što nije normalan.
October 15, 2025Oct 15 Nama skauting ne ide dublje od Evrolige, puste koju utakmicu, malo pregledaju fantazi i kao ko sirotinja, daj celu Baskoniju
October 15, 2025Oct 15 Nadao sam se da je Real u slabijoj formi pred petak ali kurac, da nisu stali na nekih 5 minuta do kraja veceras bi dobili 20 razlike. Do tada su drndali ono Realovo, naprave rano 12-14 razlike i mozes do sutra da igras ali dzabe, nema povratka.Partizan se jos nije pohvatao u odbrani a bez centra koji ce da pogadja spolja i izvlaci Tavaresa nije bilo trika u reketu.
October 15, 2025Oct 15 Treba vas banovati što ste zaboravili 1 EL klasik.NOVA portalTeodosić razbio Makabi i zaradio priznanje u Evroligi: Sa...Košarkaš Crvene zvezde, Miloš Teodosić, proglašen je za najkorisnijeg igrača 16. kola Evrolige.
October 15, 2025Oct 15 Ako se secam bio je i Petrusev MVP kola jednom (mozda i jos koji put), ona utakmica u prvom mandatu u Valensiji kad je igrao centra full time posle povrede Hasana Martina.Mislim bio je odlican ceo jedan period u tom delu sezone ali mislim da je bio MVP tog kola posle pobede u Valensiji.
October 15, 2025Oct 15 19 minutes ago, kralj said:Treba vas banovati što ste zaboravili 1 EL klasik.NOVA portalTeodosić razbio Makabi i zaradio priznanje u Evroligi: Sa...Košarkaš Crvene zvezde, Miloš Teodosić, proglašen je za najkorisnijeg igrača 16. kola Evrolige.Kako sam zaboravio ovaj klasik.