Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

9 minutes ago, Nikodije said:

Btw Žalgiris sam prvi put gledao uživo februara 98. protiv Brobanke u Hali sportova u četvrtfinalu Kupa Saporta. Smeo bih da tvrdim da je to bila najposećenija utakmica u Beogradu koja nije uključivala blizance. Dobro se Beobanka tada šibala, a Žalgiris je te godine uzeo Kup Saporta (dobili Milano u finalu u Bg), a godinu dana kasnije skoro isti tim je dominantno uzeo i EL. I tada su imali sve domaće igrača, uz sjajnog malog crnca, mislim da se zvao Tajus Edni ili tako nešto. Ovaj tim Žalgirisa me malo podseća na taj iz 98/99.

lol, gledao sam i ja tu tekmu, vodio nas klub čoporativno, otprilike 10ak godina smo imali. Ako se dobro sećam, neki sivonja (verovatno Glintić) je zakucao i pomerio konstrukciju koša na zagrevanju, pa je sve kasnilo.

Za Žalgiris igrali Franjo Arapović i Žukauskas.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

I ćelavi Stombergas )

Bila je egal tekma u Bg, a ta Beobanka je bila 5-6. klub u ligi. Baš je bila jaka ta Yuba liga krajem 90-ih.

Edited by Nikodije

1 hour ago, uini said:

nikodije u fazonu, samo expo27 ima para

ma nebitno, @Nikodije , veruj mi na rec da je graham bolja opcija za nas a vec je placen, pogotovo sto niko u zvezdi ne moze da sutne 10x trica sto je howardu vazno da prosperira

da ali sad se trażi zamena za Canana a ne za Grahama

Edited by levi

30 minutes ago, Nikodije said:

Btw Žalgiris sam prvi put gledao uživo februara 98. protiv Brobanke u Hali sportova u četvrtfinalu Kupa Saporta. Smeo bih da tvrdim da je to bila najposećenija utakmica u Beogradu koja nije uključivala blizance. Dobro se Beobanka tada šibala, a Žalgiris je te godine uzeo Kup Saporta (dobili Milano u finalu u Bg), a godinu dana kasnije skoro isti tim je dominantno uzeo i EL. I tada su imali sve domaće igrača, uz sjajnog malog crnca, mislim da se zvao Tajus Edni ili tako nešto. Ovaj tim Žalgirisa me malo podseća na taj iz 98/99.

Bio sam i ja na toj tekmi, 1/4 Saporte, Franjo Arapović je igrao za Žalgiris. Mislim da je sezonu pre, protiv Arisa u Kupu Koraća, bilo još punije. Beobanka jurila -13 ili -14 iz Soluna, Oliver Popović ubacio trojku za +17 negde duboko u drugom poluvremenu, ali onda je Aris do kraja smanjio na nekih 9 i prošao....i ako me pamćenje ne vara, takodje osvojio Kup Koraća.

Valja otvoriti temu o Žalgirisu, mnogi navijamo za njih.

12 hours ago, harper lee said:

Drago mi je sto si pomenuo Odzeleja jer po starom losem obicaju navijaci Zvezde su vec pozelili da mu vide ledja a veceras je bio fenomenalan u odbrani i stigao je jos da ubaci 10 poena, sto je puna kapa od njega. I veceras i protiv Fenera resili smo odbranom utakmice sa tri snazna i visoka igraca na pozicijama od dvojke do cetvorke koji su branili na perimetru, od kojih je Odzelej oba puta bio jedan od te trojice, protiv Fenera sa Nworom i Monekeom a veceras sa Nworom i (opet ne mogu da verujem sta pisem) Davidovcem. S obzirom na to da su nam preostala dvojica bili Kodi i Kalina protiv Fenera i Kodi i Izundu veceras, koji su takodje gabaritni, to su petorke koje svasta mogu da odbrane. Odzelej takodje moze da se pokaze kao pun pogodak, samo mu treba naci dobru ulogu da moze i napadacki da isporuci. On je uvek imao odlicne procente za tri iz coska a videli smo veceras i da na hustle moze da ubaci dvocifren broj poena, cak i bez pozicija za sut spolja.

Semi je zver, njegov plafon je jako visok, ali mi deluje da ima problema sa samopouzdanjem + izgleda da još nije pokupio sve akcije, obzirom da se skoro nijedna ne igra za njega. Malo je zajebano kad imaš dva tako dobra igrača na istoj poziciji i praktično jedan menja drugoga, obično jedan završi u kanalu. Mora mu se malo proširiti uloga.

Njegova koncentracija u odbrani je vrhunska, mislim da može sve da brani. Voleo bih da vidim petorku CMM, Nwora, Semi, Moneke, Izundu. Tu svi mogu da preuzimaju sve i nema ko da se gadja u odbrani. Potencijalno petorka da zaključavanje utakmica.

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Bio sam i ja na toj tekmi, 1/4 Saporte, Franjo Arapović je igrao za Žalgiris. Mislim da je sezonu pre, protiv Arisa u Kupu Koraća, bilo još punije. Beobanka jurila -13 ili -14 iz Soluna, Oliver Popović ubacio trojku za +17 negde duboko u drugom poluvremenu, ali onda je Aris do kraja smanjio na nekih 9 i prošao....i ako me pamćenje ne vara, takodje osvojio Kup Koraća.

Da, sećam se i Arisa. Jeste Aris uzeo trofej, čak se sećam i da su dobili u finalu Tofaš iz Burse i da je bilo neviđeno slavlje u Solunu jer je tih godina bilo dosta tenzija sa Turcima. Poslednji bitan trofej za Aris, veliki rival Jugoplastike nekad :)

btw, Semi je posle onog koša u kontri imao prvu emotivnu reakciju od početka sezone.

Edited by Ivo Petović

Svi ga zovemo Semi, ali je po saznanju da smo potpisali njega i Monekea neko ovde kacio Chiminu emisiju sa njim od prosle godine. Zapravo ga zovu Šimi.

U to ime, komentator na ELTV sinoc nakon Dedinog ulaza vice Davidovac....khm, DavidOvac, excuse me 😂

24 minutes ago, levi said:

da ali sad se trażi zamena za Canana a ne za Grahama

meni je to jasno ali nije vlade đuroviću i ljudima koji ga shvataju za ozbiljno.

22 minutes ago, Milošica said:

Valja otvoriti temu o Žalgirisu, mnogi navijamo za njih.

možete da otvorite temu o novom basketaškom nacizmu, dule bi se verovatno pridružio.

Kad se Graham vrati možda bi osnovna rotacija mogla da bude

Graham, CMM

Nvora, pojačanje

Odželej, Kalina

Moneke, Davidovac

Moti, Izundu

Semiju bi više prijalo više minuta na tri nego manje na četiri, Deda bi ušao u rotaciju sa Monekeom, a Nvora je pokazao da ipak može na dva.

Edited by Nikodije

@Nikodije okej ti je ova projekcija, sve dok razumemo da nasa posada nije podeljena na startere i backups, vec da ce, kao sto sam pomenuo, cmm i graham npr, igrati puno minuta zajedno, kao i mnogi drugi koji uslovno dele pozicije

sinoc se to lepo videlo, iako nam fali dva tela

Edited by uini

1 minute ago, uini said:

@Nikodije okej ti je ova projekcija, sve dok razumemo da nasa posada nije podeljena na startere i backups, vec da ce, kao sto sam pomenuo, cmm i graham npr, igrati puno minuta zajedno, kao i mnogi drugi koji uslovno dele pozicije

sinoc se to lepo videlo, iako nam fali dva tela

Tim pre ne treba pretrpavati roster jer svaki od ovih igrača može da igra na dve pozicije, osim dve petice. Zato treba dovesti jednog beka a ne dva, a po profilu mislim da trena da bude neki šuter koji dobro igra bez lopte i u stanju je da za 10 minuta ubaci 10 poena i ne mora da bude neki defanzivac.

Zvezdina jučerašnja utakmica je knjiški primer koji ppkazuje kako punoletstvo selekcije i hokejaške rotacije ubijaju ritam tima. Momci se stislli, izađe nosilac tek koliko da odmori i odmah se uspostavi momentum.

Zbog povreda je možda neophodno, ali ni to nisam siguran. Ne bi me čudilo i da bi se igrači manje povređivali kad bi uvek igrali u ritmu po 33 minuta.

Nisam ni znao da Kalina ima dete.