Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Pa moze da bude pod ugovorom sa Monakom, ali da ne bude registrovan za EL.

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Nwora je onaj steal-first defanzivac kod kojeg pune kolone ne daju pravu sliku o odbrani koju igra.

Ponavljamo od početka, kod njega je početak i kraj svake diskusije motivacija. Sa jučerašnjom, on je čista elita Evrolige, i ne bi iznenadilo da, ukoliko timski skor to dozvoli, bude i MVP kandidat.

Selekcija ovog tima jasno oslikava trenersku projekciju načina na koji zamišlja igru. Nije to nikakva filozofija, Obradović sasvim sigurno zna kako ovi igrači treba da igraju. Pitanje je samo da li mu takva košarka lično leži, ali sigurno neće ići protiv sebe. A i mislim da mu leži.

@uini

U pravu si za izmene, vidim i sam kako zvuči ono što sam napisao, ali svejedno sam apsolutno protiv onog lutanja s petorkama, recimo krajem prve četvrtine, bez obzira na to što smo u tom periodu možda i smanjili prednost.

Hteo sam pre svega da podvučem Nworinu igru, koja je juče bila direktna posledica kontinuiteta u igri. Momak je maltene sam diktirao dinamiku utakmice. Sferopulos bi ga klupirao po sedam minuta u kontinuitetu u oba poluvremena i sigurno mu ubio momentum (Nedović je na to kukao u nekom podkastu). Videćemo kako će Saša - ovo juče je možda bilo iznuđeno i ne mora nužno da sugeriše šta planira ubuduće.

9 hours ago, kralj said:

Da, nije osedelo kako treba za četiri dana, ali me nije ubedio da ga treba hajpovati išta drugačije od prirode hajpa Lizard Kinga, Adama Morisona.
Sad moram da nađem onaj audio-snimak kad Kari kuka kako je hvatao tramvaj u pet da bi stigao na trening, a ovaj kasni sa autom od 150 konja.

Nwora je dosao u Evropu kao igrac ozbiljne reputacije, lik drzi rekord jedne NBA fransize sa 24 poena u cetvrtini. Sinoc smo videli zasto, jedno vreme je zavrsavao skoro svaki nas napad i svaki (osim jedne trojke) je zavrsio tako sto je prodorom napravio separaciju i ubacio poludistancu, flouter ili od table. Njemu je prosla sezona bila prva u Evropi, malo je NBA igraca koji su odmah poceli da isporucuju. Vecina tih NBA igraca su oni koje NBA nece, obicno su u pitanju igraci koji su izgubili ili nisu nikada ni imali preveliki uticaj na igre svojih ekipa, proveli su veci deo karijere na kraju klupe i uglavnom su zabadali vece minutaze u garbage delovima utakmice ili na neobaveznim utakmicama. Medjutim, kad predju preko bare svi su u fazonu "uh, ovaj dolazi iz NBA" i ocekuju od njih cuda a oni ni sva pravila jos nisu naucili, kamoli da poznaju evroligaske odbrane bez defanzivne tri sekunde koje centrima daju mnogo vise opcija u odbrani. Long story short, njegova sezona u Efesu nije bila reper ni za sta i to pojacanje smo dobro namirisali.

Napisao sam i tada kad je potpisao da malo ispod navijackog radara dobijamo mozda najvece pojacanje jer ga Efes nije hteo posto se nije uklopio i trosili su ga na trojci gde se sushio i cekao spot up suteve a znali smo sta moze i pre nego sto je dosao u Evropu. Sinoc se po prvi put i ekipa navikla na njegovu sposobnost da probije prednju liniju bez problema i u poslednjoj cetvrtini su iz napada u napad svi sirili da bi mu otvorili reket. Pri cemu za sada kod nas sutira najlosije u karijeri (what else is new), ovo uopste nisu njegovi procenti spolja i tu postoji prostor da igra jos bolje. Mrzi me sad da proveravam ali ako se dobro secam on je na nivou karijere pre dolaska u Zvezdu imao negde izmedju 35 i 40%, u Efesu je imao i preko toga, te procente bi trebalo da gledamo ponovo kad zaigra Grejem koji je i sam, za razliku od Kodija, prvoklasan suter pa ce odbrane morati malo da pomazu na njemu i Nwora ce imati malo vise prostora da ispali i poneki otvoreni sut.

Jos kad bi oshishao onu trigonometriju od frizure nebo bi mu bilo granica.lolol

Edited by harper lee

I lips javlja za Markusa, "advanced talks". It's getting serious.

Edited by Nikodije

3 minutes ago, Nikodije said:

I lips javlja za Markusa, "advanced talks". It's getting serious.

Hoće li ostati neko u toj Baskoniji da ga niste doveli? Nisam još načisto ko je kome tu filijala.

Ne znam za Baskoniju, ali uopšte mi se ne sviđa Howard na ovaj tim (kad je kompletan).

Just now, kralj said:

Ne znam za Baskoniju, ali uopšte mi se ne sviđa Howard na ovaj tim (kad je kompletan).

6 hours ago, kralj said:

Nisam ni znao da Kalina ima dete.

Ima malu ćerku.

FB_IMG_1760551583205.jpg

5 minutes ago, *edited by mod said:

Hoće li ostati neko u toj Baskoniji da ga niste doveli? Nisam još načisto ko je kome tu filijala.

Tadas Sedekerskis. On mi je prvi pao na pamet. Ako je još tamo.

Verovatno Baskonija želi da se ratosilja Markusove velike plate, a i on bi malo da promeni i ode u neku ambiciozniju sredinu.

A i Jaramaz je slobodan.

16 minutes ago, *edited by mod said:

A i Jaramaz je slobodan.

Nama kad se vrati Bolomboj, možemo da vam pošaljemo Uroša Plavšića, priča se da nemate centra.

Evo ga Hauard na parketu u Parizu.

4 minutes ago, kurjak said:

Ubija vrijeme do leta za Beograd fantom

13 minutes ago, kurjak said:

povredio se. to je znak

Igra i Palmer za Galatu, mora da je Keon u pitanju. rolleyes