Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Čuj ne treba nam, normalno da nam treba kad imamo pola tima u poljskoj bolnici, jednog na respiratoru a jednog u porodilištu.

Spoiler

ImgBB
No image preview

Screenshot-20251017-003720 hosted at ImgBB

Image Screenshot-20251017-003720 hosted on ImgBB

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

8 minutes ago, kralj said:

U bre, Grant je cheat code za Evroligu, otprilike kao Hajns onomad. Jasno, treba da se utera nešto mekom rukom seksi izbačajem, ali Grant je za naše pojmove čist mašinci protiv mašinerije.

Ma, naravno, covek je verovatno najbolji defanzivni bek u Evropi, samo kazem da u ovom trenutku Zvezdi igrac takvog profila nije potreban. Ne Grant kao Grant, takva klasa od igraca je uvek potrebna, nego kao tip igraca.

30 minutes ago, Valk said:

Ali Davidovac iza kako ga gleda lol

@harper lee Grent je moja tiha patnja, vidi tamo da pitaju Rašniranog i Erdogana da nam puste njega na zajam

Edit: prošla ponoć, srećan ti rođendan! 💓

Ja sam danas proslavila Luciferov šesti.

Mogla si bas i da poguras jos jedan dan pa da imam ko-slavljenika. Nego vi zene, samo da ga izbacite sto je pre moguce.dry

Srećno V&H!

Milojko Pantić bi dodao da lepši poklon od pobede Crvene zvezde nad Realom ne biste mogli da poželite.

https://x.com/imamnekeobaveze/status/1978835625454236105

Ja samo da čestitam rođendane Harperu i Luciju (doduse u zakasnjenju dan)

6 hours ago, kralj said:

Srećno V&H!

Milojko Pantić bi dodao da lepši poklon od pobede Crvene zvezde nad Realom ne biste mogli da poželite.

Ne, rekao bi "pa zar je to kraljevski klub, ni cveće nisu doneli za V&H"

Joj, nemoj to cveće i donošenje, padaće glave.

Spoiler

@Midžeta

Došao iz vrtića pre neki dan, kaže mama, a jel Zvezda cigan?

Rekoh jeste, navijači Zvezde se zovu cigani.

Haha, ti i ja smo cigan onda.

Čekam da počne da lupeta okolo na tu temu pa da crvenim što ispada da gajim rasistu

Edited by Valk

51 minutes ago, Valk said:

Spoiler

@Midžeta

Čekam da počne da lupeta okolo na tu temu pa da crvenim što ispada da gajim rasistu

Ako neki neobavešteni drugar bude pokušao da ga ubedi da je on delija, molim te interveniši objašnjenjem da su delije izmišljotina Službe državne bezbednosti kako bi se navijači kontrolisali i regrutovali za kriminalne aktivnosti, a da su autentični zvezdaši samo cigani. Sigurno će te razumeti, deca su danas pametna.

Dobićete za poklon od Kampaca trojku sa ivice šesnaesterca sa zvukom sirene(da ublaži poraz doduše).

Ajde neka bude trojki duplo koliko Lucifer ima godina i koševa duplo više od Harperovih(nije da znam ali računam oko 86 je ok).

Srećno vam bilo

https://meridiansport.rs/kosarka/promenjen-termin-utakmice-izmedu-zvezde-i-panatinaikosa-u-areni-zbog-fudbalera/

1 hour ago, sasha said:

Dobićete za poklon od Kampaca

Srećno vam bilo

Kako to misliš dobićete i vam?

Raskinuo si s nama?

2 hours ago, Valk said:

Spoiler

@Midžeta

Ma kakvi, to Cigani je upravo sve suprotno.

Evo jedan krindž odlomak u to ime:

Zato je Crvena zvezda strah i trepet na svim terenima, čak i onda kada je sastavljena od jedanaest levih smetala ili kada u njoj igraju poglavito učenici u fudbalskoj privredi, smer dunster.Kada je ona protivnik, vi se ne borite protiv određene škole fudbala, već imate okršaj sa ovde pomenutim stanjem duha, duha koji ne miruje i koji će vas, date li mu povoda, smestiti na pravo mesto uz pravu meru izvlačenja ušiju. Klub možete nekako i pobediti, ali izgledi svih partikularizma, nacionalizma, lokalnih zaslepljenosti, svih mračnih vladanja dušom, pa i onoga što je katkada mračno u samoj Crvenoj zvezdi, jedva da su vredni pomena kada se zna da za Zvezdu navijaju ljudi koji, na povike „cigani, cigani“, sledeće nedelje istaknu kilometarsku parolu: Cigani pozdravljaju svog šampiona.

Just now, Valk said:

Kako to misliš dobićete i vam?

Raskinuo si s nama?

Ma nisam, nego slavljenici će dobiti i srećno im bilo.

Daleko bilo da raskinemo)Gde sad kad nas krenulo

5 minutes ago, kralj said:

Ma kakvi, to Cigani je upravo sve suprotno.

Evo jedan krindž odlomak u to ime:

Zato je Crvena zvezda strah i trepet na svim terenima, čak i onda kada je sastavljena od jedanaest levih smetala ili kada u njoj igraju poglavito učenici u fudbalskoj privredi, smer dunster.Kada je ona protivnik, vi se ne borite protiv određene škole fudbala, već imate okršaj sa ovde pomenutim stanjem duha, duha koji ne miruje i koji će vas, date li mu povoda, smestiti na pravo mesto uz pravu meru izvlačenja ušiju. Klub možete nekako i pobediti, ali izgledi svih partikularizma, nacionalizma, lokalnih zaslepljenosti, svih mračnih vladanja dušom, pa i onoga što je katkada mračno u samoj Crvenoj zvezdi, jedva da su vredni pomena kada se zna da za Zvezdu navijaju ljudi koji, na povike „cigani, cigani“, sledeće nedelje istaknu kilometarsku parolu: Cigani pozdravljaju svog šampiona.

Ovo sam slušao, samo ne znam da li je čitao Ljuba Tadić ili Dragan Nikolić