Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, uini said:

on je verovatno jedan od plaćenijih igrača u evropi. kakav microwave, njemu moraš da podrediš celu logiku igre

Teško da Baskonija može da plaća jednog od najplaćenijih igrača u Evropi.

A ovde bi prihvatio manju ulogu da bi bio u jačem timu koji se bori za nešto, dok je Baskonija zakucana za dno. Pride, ovde su mu dva ortaka. Sve se crta.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Hm, nisam očekivao da Baskonija plaća 2 milke

3 minutes ago, Nikodije said:

Hm, nisam očekivao da Baskonija plaća 2 milke

Pored toga ima ugovor do 2028.

nikodije u fazonu, samo expo27 ima para

ma nebitno, @Nikodije , veruj mi na rec da je graham bolja opcija za nas a vec je placen, pogotovo sto niko u zvezdi ne moze da sutne 10x trica sto je howardu vazno da prosperira

10 hours ago, Defunctus said:

Citam litvanske komentare, svi su ogorceni na Motejunasa zbog radovanja. Jos je nekad ranije izjavljivao da bi voleo da zavrsi karijeru u Zalgirisu, sad mu porucuju da moze da se pozdravi sa zeljom nakon ovoga.

Covek ima 35 godina, i bio spreman za transfer, sta su cekali? Dosao je jer smo mu mi nesto ponudili, a Zalgiris ne, ali oni su takvi, srali su i za Rokasa....

Oni nas tamo uvek docekaju NATO zastavama.... Govnari puni kompleksa nize vrednosti...

Mense čini da nismo ni svesni koliko je sličnosti među nama, no dobro.

13 minutes ago, uini said:

nikodije u fazonu, samo expo27 ima para

ma nebitno, @Nikodije , veruj mi na rec da je graham bolja opcija za nas a vec je placen, pogotovo sto niko u zvezdi ne moze da sutne 10x trica sto je howardu vazno da prosperira

Pa gle, mi smo toj Baskoniji već uzeli dva igrača i dali im veće plate, sad odjednom i ta Baskonija zapravo pliva u parama.

Ajde da vidimo tog Grahama, za sada je mitsko biće sa nekom misterioznom povredom.

4 minutes ago, Milošica said:

Nije mesto na vom topicu ali nema slicnosti medju nama i njima, medju njima i hrvatima, mozda...

10 hours ago, Nikodije said:

Ne znam tačno kakav je Kalinin slučaj ali imam drugara koji ima sličnu situaciju i ogroman problem sa neuračunljivom ex ženom, ali niko ne može ili neće da mu pomogne da se izbori da češće viđa dete, jer sistem je u situacijama razvoda po difoltu na strani majke, osim ako je majka baš neki ekstreman slučaj. A ti onda dokazuj godinama i šibaj se sa institucijama, vucaraj po sudovima i nateži sa komisijama.

Slican slucaj sam osetio na svojoj kozi, ali u Nemackoj, tu je zakonski ista situacija, ali problem koji se ne vidi dovoljno je da time najvise stete detetu...

4 minutes ago, assignment said:

Nije mesto na vom topicu ali nema slicnosti medju nama i njima, medju njima i hrvatima, mozda...

Takvim postovima nije mesto ni na forumu, ne samo na topiku.

18 minutes ago, Milošica said:

Da, slicni su nama zato od mene vazda imaju... Zalgiris heart

Mala zemlja luda za kosarkom. Snazni, namazani, dobri suteri za 3p...

U enciklopedijama pod kosarka treba da stoji slika iz Kaunas arene fantom

Btw Žalgiris sam prvi put gledao uživo februara 98. protiv Brobanke u Hali sportova u četvrtfinalu Kupa Saporta. Smeo bih da tvrdim da je to bila najposećenija utakmica u Beogradu koja nije uključivala blizance. Dobro se Beobanka tada šibala, a Žalgiris je te godine uzeo Kup Saporta (dobili Milano u finalu u Bg), a godinu dana kasnije skoro isti tim je dominantno uzeo i EL. I tada su imali sve domaće igrača, uz sjajnog malog crnca, mislim da se zvao Tajus Edni ili tako nešto. Ovaj tim Žalgirisa me malo podseća na taj iz 98/99.

23 minutes ago, Nikodije said:

Ajde da vidimo tog Grahama, za sada je mitsko biće sa nekom misterioznom povredom.

kako misliš "misterioznom"?

11 hours ago, Nikodije said:

Ne znam tačno kakav je Kalinin slučaj ali imam drugara koji ima sličnu situaciju i ogroman problem sa neuračunljivom ex ženom, ali niko ne može ili neće da mu pomogne da se izbori da češće viđa dete, jer sistem je u situacijama razvoda po difoltu na strani majke, osim ako je majka baš neki ekstreman slučaj. A ti onda dokazuj godinama i šibaj se sa institucijama, vucaraj po sudovima i nateži sa komisijama.

Nek drugar angažuje bas dobrog advokata koji ce mu izvući najviše što moze. Ljudi greše kad bez plana, ili jos gore bez advokata udju u postupak i onda ih sistem samelje. Uz dobar plan i dobru stručnu pomoć sve je moguće