October 15, 2025Oct 15 ma jeste i okej karakter ali bih se u ovom trenutku zadržao na igračkim očekivanjima.naravno da čovek ima mane, jer, zamisli da na ovo što igra, ima još i dobar šut za tri poena (koji btw usput poteže iz driblinga / preko ruke, što je takođe važan kvalitet) i da je za nijansu pažljiviji sa loptim.lik bi igrao nba sa cca 25miliona po sezoni. stvarno smo postali hot tejk društvo, rokamo stavove bez realnosti koja nije naša briga ili kako već also sprach duja.kapiram ja vlade đ, deda koji je imao i porodičnu tragediju skorije ali ne moramo da se povodimo za njegovim stavovima.edit @kralj Edited October 15, 2025Oct 15 by uini
October 15, 2025Oct 15 5 minutes ago, Ratamahatta said:Ove godine su mu ponovo uvalili srcanog kepeca, a videcemo ko ce jos doci da ga rastereti. Od njega bi se vise dobilo kad bi igro 20 minuta umesto 30pa doveden je devonte graham, teorijski najozbiljnija akvizicija u istoriji zvezde.nema šanse da bi se više dobilo od CMMa kada bi igrao 20mins, jer košarka nije samo napad a i u napadu nije svak greška ista.CMM i graham će biti još jedno opasno oružje, jer mogu da igraju u paru, to će nam doneti još prilično versatilityja i u napadu i u odbrani.
October 15, 2025Oct 15 Da su Jago 2, Dobric i Nedovic bekovi pogadjaci, imo bi CMM i prosle godine 8 sistencija po utakmici
October 15, 2025Oct 15 7 minutes ago, uini said:pa doveden je devonte graham, teorijski najozbiljnija akvizicija u istoriji zvezde.Cekam prvo da vidim, ne znam nista jos dok ne krene. Kad se sastave svi sa zdravljem znacemo bolje cemu da se nadamoI Shabazz je bio cudo mudo pa je ispalo kako je ispalo Edited October 15, 2025Oct 15 by Ratamahatta
October 15, 2025Oct 15 Ako Nwori krenu da ulaze oni ruzni sutevi spolja, bice to pakao za protivnike. A ima rezona nadati se boljim procentima, ovih 26% mu je daleko najgora brojka u karijeri. Nije slucajno Larkin izjavio da je u pitanju najtalentovaniji skorer sa kojim je igrao u Evropi. Videlo se i na prvim utakmicama da je napadacki potentan, ali uz dosta low-iq odluka, problematican stav u odbrani i los govor tela. Sinoc je sve kliknulo - odbrana, prisustvo na skoku, energija, konekcija sa publikom, clutch poeni... Ogresio sam se o njega, valjda jer je u Efesu koriscen kao kod nas Giedraitis. Mnogo je bolji sa loptom u rukama nego sto sam mislio, a nisam znao ni da je ovako zajeban atleta. Dvaput je sinoc poklopio Gosa kao da je dete. Mogao bi on da se zadrzi medju najboljim strelcima takmicenja, if all goes well.Btw, Luka & Kuzma najavljuju Marcusa Howarda do kraja nedelje, docim insajderi tvrde da su u fokusu Keon Johnson i nekakav Palmer iz Galate. Edited October 15, 2025Oct 15 by FPLS typo
October 15, 2025Oct 15 Skariolo kaze da otkaz Sferopulosu nema smislaNema smisla jer ce dobiti po vaginici prekosutra
October 15, 2025Oct 15 14 minutes ago, Ratamahatta said:Cekam prvo da vidim, ne znam nista jos dok ne krene. Kad se sastave svi sa zdravljem znacemo bolje cemu da se nadamoI Shabazz je bio cudo mudo pa je ispalo kako je ispalosve okej ali napierova karijera i grahamova su neuporedive.lik će biti opasan euroleague igrač, iako će mu trebati vremena za adaptaciju. usput je k'o upisan da deli plejmejkerske minute sa CMMom ili da dele parket na pg/sg.cmm je vrhunski euroleague defanzivac kojem je hleb&puter u napadu poentiranje na obruču, uprkos opštem mišljenju, sasvim korektan asistent u najmanju ruku.grahamov hleb&puter je solidan range u šutu za tri poena, usput je, po onome što sam video u malo pripremnih, jako dobar "situacioni" asistent, ne ono pnr, već nalazi igrače na terenu ako su dobro i pravovremeno pozicionirani.samo neka krene da igra, biće oni opasan kombo, kakav williams-goss i ostale sigurica averidžare.
October 15, 2025Oct 15 16 minutes ago, FPLS said:Btw, Luka & Kuzma najavljuju Marcusa Howarda do kraja nedelje, docim insajderi tvrde da su u fokusu Keon Johnson i nekakav Palmer iz Galate.nema smisla howard jer imamo grahama.keon johnson bi več bio izuzetno smislen, iako nije procentualno dobar šuter ali za evroligu baš ima upside. palmera znaju middle class, kurjak i harper cca, ja ga nisam gledao
October 15, 2025Oct 15 Mogli smo od Montejunasa dobiti Stratosa, makar u svlacionici. To bi bio pogodak sezone...
October 15, 2025Oct 15 Howard kao neki microvawe™ trpač bi bio ok. Uđe tri puta po 5 minuta, ispali ono svoje šta ima, pa ako ga usere to je 6/8. Nemamo rasnog šutera.
October 15, 2025Oct 15 10 hours ago, Defunctus said:Citam litvanske komentare, svi su ogorceni na Motejunasa zbog radovanja. Jos je nekad ranije izjavljivao da bi voleo da zavrsi karijeru u Zalgirisu, sad mu porucuju da moze da se pozdravi sa zeljom nakon ovoga.Nikakav problem, fino zavrsi karijeru u Zvezdi, ne obazire se na lazne Ruse sa tribina, a to je vec pokazao da mu puca patka za niima i to je to.Elem, meni predivna utakmica, borba, odbrane, greske, potezi za top 10. Big Sam tihi junak, sve ste uostalom napisali do sada. I kod mene osta zal za Sferom, ipak je ovo njegova ekipa, puno srece i uspjeha zelim Sasi.
October 15, 2025Oct 15 6 minutes ago, Nikodije said:Howard kao neki microvawe™ trpač bi bio ok. Uđe tri puta po 5 minuta, ispali ono svoje šta ima, pa ako ga usere to je 6/8. Nemamo rasnog šutera.on je verovatno jedan od plaćenijih igrača u evropi. kakav microwave, njemu moraš da podrediš celu logiku igre
October 15, 2025Oct 15 ^that being said, pa da odmorim malo, iako je howard proveren u el okvirima, ja bih za plafon zvezde ove sezone birao grahama.