October 16, 2025Oct 16 Prilagodio se i Saša.Očigledno dopušta spoljnim igračima više slobode, dok voli da su viši fizikalci.
October 16, 2025Oct 16 Just now, kralj said:Bilo bi smisla da se dovodi Howard da nema Grahama, ovako je van pameti.Problem je što je tržište takvo da je sve teže birati profil igrača, i onda daj kvalitet po svaku cenu.
October 16, 2025Oct 16 11 minutes ago, kralj said:Bilo bi smisla da se dovodi Howard da nema Grahama, ovako je van pameti.deder da prvo mi vidimo tog grahama. kazu™ da je dosao povredjen, a onda je na kritu samo pogorsao povredu. prosle godine nije igrao i ko zna u kakvom je stanju i kada ce moci da pruzi nesto konkretno.
October 16, 2025Oct 16 Pa da ga vidimo i ja kažem.Sumnjam da je povredu pogoršao, video sam kako se povredio. Naravno, ukoliko je out tamo do februara, moguće je da bolje od Howarda ne može da se nađe, ali evo Saša kaže za koji dan se vraća.Dobar deo ovog rostera je pravljen da bi se igrala dobra rotiranja, preuzimanja i stran pomoći sa svih strana. Howard i Graham u petorci to potpuno obesmišljavaju
October 16, 2025Oct 16 1 hour ago, harper lee said:Ataman je veverica, upakovace ga on nekako, ali ne bez toga da neke petorke Panatanaikosa igraju sasvim drugaciju kosarku jer TJ i Slukas manje-vise igraju dva razlicita sporta. Kombinacija CMM-Jago na steroidima.Ume da omane transfer. Ne kažem da je dovođenje TJ greška (bar ne za Pao) ali je svima jasno da bar ove sezone ne može da očekuje ni minutažu a ni učinak iz prošle. A pošto ih boli uvo za budžet, naravno da ga neće dati nikome na pozajmicu.
October 16, 2025Oct 16 3 hours ago, Milošica said:Problem je što je tržište takvo da je sve teže birati profil igrača, i onda daj kvalitet po svaku cenu.Nije nego mi nemamo skauting.
October 16, 2025Oct 16 4 minutes ago, JPM said:Nije nego mi nemamo skauting.Imamo ga koliko i svi drugi evroligasi, mozda je Baskonija izuzetak, te price o "Bagziju i Dozetu" koji 'lade jaja dok svi drugi imaju sve igrace na radaru su budalastina sa drustvenih mreza i foruma. Niti oni rade skauting u Zvezdi, niti postoje neki genijalci po drugim klubovima koji putuju po svetu i pronalaze igrace. Dovoljno je pogledati koja imena su se vrtela u ovom prelaznom roku kao pojacanja za sve evroligaske klubove, manje-vise sve isti igraci koji su dobijali manje ili vise para i odlucivali se za ove ili one klubove. Cak i NBA igraci koji dolaze su svi sa odredjenom reputacijom, koliko smo mi znali za Grejema toliko je znao Real za Lajlsa ili Fener za Horton-Takera, nisu to nikakve iskopine.Stvar je samo u tome koliko para je koji klub spreman da izdvoji i koliko se brzo reaguje na status igraca u drugim klubovima. Mi smo ove sezone uglavnom pogodili sa svim pojacanjima, svidjali se oni nama individualno ili ne u pitanju su dobri igraci i pokazali su se kao solidna pojacanja. Posle ova cetiri kola verovatno negde neki navijac nekog drugog kluba na nekom stranom forumu kuka kako im je skauting bezveze jer je, eto, Zvezda uspela da pokupi Nworu a oni su doveli ovu XY neznalicu. Navijacka posla.
October 16, 2025Oct 16 29 minutes ago, Nikodije said:Kako da nađem ovaj klip, zagubio mi se?Našaohttps://x.com/Lukakalu32/status/1978222416741515699 Edited October 16, 2025Oct 16 by Mindaugas Žukauskas
October 16, 2025Oct 16 Ali Davidovac iza kako ga gleda @harper lee Grent je moja tiha patnja, vidi tamo da pitaju Rašniranog i Erdogana da nam puste njega na zajam™Edit: prošla ponoć, srećan ti rođendan! 💓Ja sam danas proslavila Luciferov šesti. Edited October 16, 2025Oct 16 by Valk
October 16, 2025Oct 16 3 minutes ago, Valk said:Ali Davidovac iza kako ga gleda @harper lee Grent je moja tiha patnja, vidi tamo da pitaju Rašniranog i Erdogana da nam puste njega na zajam™Grent je strasan igrac ali u ovom trenutku je definicija profila igraca koji nam ne treba.
October 16, 2025Oct 16 U bre, Grant je cheat code za Evroligu, otprilike kao Hajns onomad. Jasno, treba da se utera nešto mekom rukom seksi izbačajem, ali Grant je za naše pojmove čist mašinci protiv mašinerije.