Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

9 hours ago, harper lee said:

Nadao sam se da je Real u slabijoj formi pred petak ali kurac, da nisu stali na nekih 5 minuta do kraja veceras bi dobili 20 razlike.

Prethodno izgubili od Baskonije u ligi, a koja u Evroligi ima 0-4. Takodje, sinoc koliko je Real izgledao dobro u prvih 3/4, toliko je Partizan izgledao lose. Ekipe se jos uigravaju, velike su amplitude, tako da je sutra nepoznanica. Moze svakojako da podje.

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

8 hours ago, kralj said:

Inače, ako se dobro sećam, Luka Vildoza je bio i igrač meseca.

Bio je i Kuz igrač meseca januara 2017.

Gledao sam Real par puta vec ove sezone, protiv Tenerifa superkup, protiv Asvela, protiv Baskonije i juce. Juce su igrali ubedljivo najbolje

Lyles je cudo od igraca, ipak ce i oni biti u 6. In the long run, bice jaci od Barse, manje su matori i Maledon ce biti sve bolji kako vreme ide

Bilo bi jako zgodno da Motejunas u 1/4 zvizne i ubaci dve trice da nam otvori reket, drugacije nema pobede, to nam je jedina sansa.

I Partizan bi onu seriju izduvo 3-0 da se ovaj nije povredio i izasao pocetkom drugog poluvremena prve tekme i da su makar imali Poiriera. Tad je Tavares bio dosta mobilniji nego sad, prosle sezone je vidno usporio i rezultati su to na kraju i pokazali

5 hours ago, JPM said:

Prethodno izgubili od Baskonije u ligi, a koja u Evroligi ima 0-4. Takodje, sinoc koliko je Real izgledao dobro u prvih 3/4, toliko je Partizan izgledao lose. Ekipe se jos uigravaju, velike su amplitude, tako da je sutra nepoznanica. Moze svakojako da podje.

Domaća prvenstva su merilo ni za šta.

10 minutes ago, theanswer said:

Domaća prvenstva su merilo ni za šta.

Slazem se ali i dalje sve ovo stoji. Koliko je Real izgledao dobro upitno je jer je Partizan izgledao lose.

Edited by JPM

2 hours ago, Ratamahatta said:

Lyles je cudo od igraca,

dešavalo mu se prilično često u nba da odigra 20-25mins i strpa 15-20pts.

meka ruka, visok, pokretljiv i basketaški pametan, sasvim dovoljno za euroleague dominaciju, pogotovo što mu ne treba 30mins za produkciju.

Edited by uini

Čovek je trejdovan 1/1 za Donovana Mičela.

Fino je izgledao juče Real u prvom poluvremenu (drugo nisam gledao), ali tek će da izgleda. Lajls, Okeke i Maledon su u teoriji brutalna pojačanja, a od bitnijih im je otišao samo Musa.

Autsajederi smo, ali bili smo i protiv vaćaroša. Očekujem da Čima iskida, a da Motiju malo splasne svežina. Nadam se i smolbolu protiv Tavareša, da ga Semi u odbrani iznese iz reketa.

9 minutes ago, kralj said:

Čovek je trejdovan 1/1 za Donovana Mičela.

Fino je izgledao juče Real u prvom poluvremenu (drugo nisam gledao), ali tek će da izgleda. Lajls, Okeke i Maledon su u teoriji brutalna pojačanja, a od bitnijih im je otišao samo Musa.

Autsajederi smo, ali bili smo i protiv vaćaroša. Očekujem da Čima iskida, a da Motiju malo splasne svežina. Nadam se i smolbolu protiv Tavareša, da ga Semi u odbrani iznese iz reketa.

Ako nas ne krene sut spolja, a sutiramo kao nogom od pocetka sezone, opeglace nas Real lagano. Skariolo ce da nam rkne zonu, u reket necemo smeti od onog strasila i toliko o tome.

Očekivanja su mi 0.

S obzirom na zdravstveni bilten, ove sedmice izvlačenje 1-1 je za šutanje u dupe.

Samo da se ne smore mnogo ako nam strpaju 150.

Meni je baš zdravstveni bilten digao hajp, mislio sam da se danas igra. Sad kad videh da je sutra smorio sam se kao đak generacije na ekskurziji.

Ako im budemo trčali u leđa, imaćemo šansu, mislim da nam njihova ubitna mobilnost leži što se tranzišn ofensa tiče.

9 minutes ago, kralj said:

Meni je baš zdravstveni bilten digao hajp, mislio sam da se danas igra. Sad kad videh da je sutra smorio sam se kao đak generacije na ekskurziji.

Ako im budemo trčali u leđa, imaćemo šansu, mislim da nam njihova ubitna mobilnost leži što se tranzišn ofensa tiče.

lolol

Ovo cu da ukradem.

Tacno, moracemo da trcimo u ledja sto je vise moguce ali nece to biti lako kad s druge strane ritam utakmice kontrolisu Kampaco i Ljulj, vrhunski igraci koji to maestralno rade godinama.

Kako da igraju danas kad su Realci sinoć igrali sa prijatenjima (koji su baš i mogli malo više da ih umore)?

Neće Kampaco mnogo cry

50 minutes ago, kralj said:

smorio sam se kao đak generacije na ekskurziji.

lolol

ispoštovaće Kampaso, neće mnogo da se raduje