October 16, 2025Oct 16 1 hour ago, Valk said:Očekivanja su mi 0.S obzirom na zdravstveni bilten, ove sedmice izvlačenje 1-1 je za šutanje u dupe.Samo da se ne smore mnogo ako nam strpaju 150.Imamo mi iskusnu ekipu, znaju oni veoma dobro da je Evroliga maraton i da jedna pobeda ili poraz ne znace mnogo u ovoj fazi sezone. Za nas je mnogo vaznije da se povredjeni igraci oporave kako treba i da vodimo racuna s tom doselekcijom da ne dovedemo neka ad hoc pojacanja i zakrpe, sutra sta urade uradili su. Sto ne znaci da im se necu nacestitati milih novih godina ako mi se useru u rodjendansku proslavu ali to je moj problem takticke prirode, do prekosutra cu ionako da zaboravim ako se desi.Zvuci nerealno ali pitali smo Panatinaikos da li bi pustili TJ Shortsa na pozajmicu, sto verovatno ne bismo radili da nismo imali signal od njegovog agenta da je TJ shvatio da se malo zajebao u izboru tima. Treba li uopste reci da nisu hteli ni da razgovaraju, reagovali su tako sto je sinoc imao pristojniju minutazu u vaznijim momentima utakmice. To takodje dosta govori o tome kakvog igraca trazimo, to jest, kakvog jednog od projektovana dva igraca trazimo. Izgleda da nece biti nista od Parkera Jr. jer je Galata zacepila preveliko obestecenje, on nije toliko dobar igrac da bismo platili pola miliona samo za buy-out. I tako.
October 16, 2025Oct 16 tj shorts je najbolji prijatelj chime, pa je verovatno radila i ta linija. znao sam da on nema sta da trazi u panatinaikosu.
October 16, 2025Oct 16 8 minutes ago, Nikodije said:tj shorts je najbolji prijatelj chime, pa je verovatno radila i ta linija. znao sam da on nema sta da trazi u panatinaikosu.Jedino sto lik nikako nije smeo da uradi je da ode u Atinu, Olimpijakos je otprilike bio jedina gora opcija za njega od Panatanaikosa. Navodno je vec trazio transfer.
October 16, 2025Oct 16 4 minutes ago, harper lee said:Jedino sto lik nikako nije smeo da uradi je da ode u Atinu, Olimpijakos je otprilike bio jedina gora opcija za njega od Panatanaikosa. Navodno je vec trazio transfer.To je bilo jasno kao dan, Nan, Grent, Slukas ... nema tu prostora za njega, sem u domaćici kad odmara nosioce.
October 16, 2025Oct 16 7 minutes ago, kurjak said:To je bilo jasno kao dan, Nan, Grent, Slukas ... nema tu prostora za njega, sem u domaćici kad odmara nosioce.I bice sve gore kad dodju bitne utakmice pred kraj sezone. Imaju Slukasa koji je odigrao more takvih sezona i Grenta koji im je najbolji defanzivac spolja, nema sanse da jedan od njih dvojice ne bude na terenu kad su budu odlucivale utakmice, pored Nana koji im je prirodno prva opcija u napadu.
October 16, 2025Oct 16 35 minutes ago, Nikodije said:tj shorts je najbolji prijatelj chime, pa je verovatno radila i ta linija. znao sam da on nema sta da trazi u panatinaikosu.To je bilo svima jasno, ali verovatno nije mogao da dobije te pare nigde drugde. Jedino što ima smisla je da će polako da smanjuju minutažu Slukasu a povećavaju TJ, doduše ne znam ni do kad on ima ugovor. Ali ove sezone svakako ništa ne očekujem od njega.
October 16, 2025Oct 16 10 minutes ago, *edited by mod said:To je bilo svima jasno, ali verovatno nije mogao da dobije te pare nigde drugde. Jedino što ima smisla je da će polako da smanjuju minutažu Slukasu a povećavaju TJ, doduše ne znam ni do kad on ima ugovor. Ali ove sezone svakako ništa ne očekujem od njega.Ataman je veverica, upakovace ga on nekako, ali ne bez toga da neke petorke Panatanaikosa igraju sasvim drugaciju kosarku jer TJ i Slukas manje-vise igraju dva razlicita sporta. Kombinacija CMM-Jago na steroidima.
October 16, 2025Oct 16 8 minutes ago, assignment said:Sta je sa pricom da smo sredili Howarda iz Baskonije?Cuo sam za tu pricu ali bas ne bih, on vec sezonu i po ne igra nista. Plus je sada i povredjen tako da mozemo samo da ga dodamo na listu povredjenih ali ne i u roster.
October 16, 2025Oct 16 Pana i Oli su i prošle godine izvisili delom i zbog kombinacije širine i demokratičnosti rostera (ovo je u stilu našeg komentatora sa Arene).Nenormalno je da Mckissic igra 2 minuta na F4. Retko kad takve anomalije izađu na dobro.Inače, za raspale manekene naravno ne igraju Ledej i Nibo, a bez njih bismo ih dobili rutinski, a Sfero bi sutra išao u DM po gel. Edited October 16, 2025Oct 16 by kralj
October 16, 2025Oct 16 5 minutes ago, harper lee said:Cuo sam za tu pricu ali bas ne bih, on vec sezonu i po ne igra nista. Plus je sada i povredjen tako da mozemo samo da ga dodamo na listu povredjenih ali ne i u roster.Ma ne svidja se na meni, ali ta povreda je nesto u vezi prsta bese, to jest, nista strasno....
October 16, 2025Oct 16 Hauard i Obradović ne idu zajedno pod ruku ne uklapa se u njegovu filozofiju igre ... kod Saše mora da se rilja.
October 16, 2025Oct 16 1 minute ago, kurjak said:Hauard i Obradović ne idu zajedno pod ruku ne uklapa se u njegovu filozofiju igre ... kod Saše mora da se rilja.treba mu neko na poziciji Mike Jamesa