Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ne znam tačno kakav je Kalinin slučaj ali imam drugara koji ima sličnu situaciju i ogroman problem sa neuračunljivom ex ženom, ali niko ne može ili neće da mu pomogne da se izbori da češće viđa dete, jer sistem je u situacijama razvoda po difoltu na strani majke, osim ako je majka baš neki ekstreman slučaj. A ti onda dokazuj godinama i šibaj se sa institucijama, vucaraj po sudovima i nateži sa komisijama.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Odgledao snimak, sa BBoyem je ovo kapacitet za najbolju odbranu EL.

Odži mi je apsolutni favorit u timu.

Kad se Bboy u petorku vrati

27 minutes ago, Ratamahatta said:

Kad se Bboy u petorku vrati

NaRuŠićE hEmiJu TiiiiMaaaa

9 hours ago, MiddleClass said:

Srecom, trener zna kosarku pa je rekao da je Kodi odigrao fantastican mec iako je dao samo 4p.

A sigurnost i Vlade - vidimo se u avgustu fantom

Šta da kaže?

Kao da se ne seča kako se polupao sa Kori Voldenom 2020.

Jako tanak igrač za prvog pleja.

Da, bolji je od Jaga i Miljenoviča.

On 11. 10. 2025. at 3:31, kralj said:

Kod njega je primetno sve što fali našem Džordanu, košarkaškom Žan Filipu Krasou. Kod našeg kukavnog Džordana nije tema adaptacija, jednostavno nije na kompetativnom nivou za ovu ligu. Čudi me da nije birao Kinu.

On 11. 10. 2025. at 9:49, MiddleClass said:

Daj kralju, posle 20 godina imamo lika koji moze da izmisli poene.

Bice ti zao kad sam dobije Zalgirisa fantom

vlade

Samo jako i do samog kraja.

9 minutes ago, MiddleClass said:

vlade

Da, nije osedelo kako treba za četiri dana, ali me nije ubedio da ga treba hajpovati išta drugačije od prirode hajpa Lizard Kinga, Adama Morisona.
Sad moram da nađem onaj audio-snimak kad Kari kuka kako je hvatao tramvaj u pet da bi stigao na trening, a ovaj kasni sa autom od 150 konja.

Adam je mogao samo da pripali, u drugim delovima igre ne postoji, odbrana najgora na svetu. Nvora je svestran i sve radi. Poeni, krađe, chasedown blokader. Iako je meni delovao bezveze na početku sa onim pravolinijskim šutem. Ali znao je Tomo Pirlo zašto ga želi.

Nvora je protiv Milanoa izgledao kao da ga bole pimpek, prolazili su ga kao budalu, iznervirao me je u prvom kolu vec

Juce se opro, nema veze ni ako ga ne bude isao sut ako onako bude prisutan u defanzivi

CMM je car, ali je NWG bolji igrac od njega, mnogo je zajeban Yalgiris s njim, Franciskom i Maodolololom, jos kad Sirvidis pripali otici ce oni u top 10 minimum, mozda i u 6

Da je nama NWG i da je Boki zdrav ovo bi glat bio plej of tim. Ali uvek nešto fali, nema veze.

Ma lik je u Godmodeu za ovu konkurenciju, probio je 7x po čeonoj liniji, prija mu očito go-to uloga, ali ja idalje prepoznajem žan-filip kraso fenomen.

59 minutes ago, sigurnost said:

Šta da kaže?

Kao da se ne seča kako se polupao sa Kori Voldenom 2020.

Jako tanak igrač za prvog pleja.

Da, bolji je od Jaga i Miljenoviča.

u ovom trenutku je peti asistent evrolige, sa asistencijom manje od drugoplasiranog i asistencijom&po manje od prvoplasiranog.

usput pravi ozbiljnu razliku poentiranjem iz prodora, odbranom, kako 1na1 ili u preuzimanju.

jedina njegova očigledna mana je šut za tri poena (33.3% trenutno), koji je u ovom trenutku bolji od proseka ekipe (32.4%)

vodi motiejunas sa 100% iz 1/1 (goat), kalinari 50%, carter 40% a kao i CMM, 33.3% imaju nwora, moneke i yago.

potpuno je okej da nam se neki igrač ne dopada ali to ne znači da nije dobar. u CMM-slučaju, on je jako dobar.

edit typo

Edited by uini

CMM deluje da je dobar i karakter. Ukoliko je Graham ovakav kakav se da naslutiti po komentarima ranijih ultrasa, sa CMM-om i John Coffee-em Bolombojem ovo pretenduje da bude zdrava šampionska sredina. Naravno tu su i Sobradović i Moneke, ali možda pretegne na + stranu.

Jago je presimpatičan, ja bih ga zaposlio da žonglira na poluvremenu iste sekunde.

CMM ima problem s koncentracijom kad duze igra u stintu, njega treba seci i odmarati cesto. Pravio je sranja prosle sezone u tekmama koje je do trenutka pada koncentracije igrao briljantno. Pogresni pasovi u kontri, izlazenje u aut, kretanje na ulaz 1 na 3 kad ima 2 sama coveka u coskovima i slicno

Nije on kriv sto je prosle godine drugi plej bio srcani kepec, a treci lucidni teca. Ove godine su mu ponovo uvalili srcanog kepeca, a videcemo ko ce jos doci da ga rastereti. Od njega bi se vise dobilo kad bi igro 20 minuta umesto 30

Nije ni los suter on bas, proletos je imao nekoliko rapsodija tu pred kraj sezone kad je ubacivao po 20+ u nekoliko tekmi, da li Efes ili Armani ovde, kad nas je sam vracao iz izgubljenih tekmi da ih opet izgubimo. I u Atini je dobro pucao ako se dobro secam u zadnjem kolu kad smo ispusili one produzetke

On i Nwora u tranziciju kad krenu k'o Savicevic i Pancev u Minkenu

Edited by Ratamahatta