Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Rajko bogotac ,uvek britka pitanja 😄

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

51 šut za dva, 10 šuteva za tri. Zvezda igra totalno drukčije od drugih.

6 minutes ago, sigurnost said:

Sve je Đura u pravu.

U petak Real, a mi bez pleja.

Srecom, trener zna kosarku pa je rekao da je Kodi odigrao fantastican mec iako je dao samo 4p.

A sigurnost i Vlade - vidimo se u avgustu fantom

Edited by MiddleClass

Poseban gust mi je sto smo im na tucu odgovorili tucom, hrabro i bez odstupanja.

Motejunas i ovu utakmicu odigrao vrhunski, Izundu u drugom poluvremenu vise nego solidan.

Ne bih da se zalecem, ali od momenta odlaska Janisa ova ekipa izgleda potpuno drugacije, fajterski, sa glavom i repom, bez beskonacnih rotacija.

Prezadovoljan.

• Popular Post
7 minutes ago, harper lee said:

Sta sam ja ovo gledao, krv ti jebem, ovakav hustle od Zvezde mislim da nisam video nikad.

Jedan od jačih sportskih dogadjaja na kojima sam bio u životu (sramota me i da kažem odakle sam gledao utakmicu, što je tom utisku i doprinelo).

Brutalno je sve ovo izgledalo, još sam pod utiskom. Kvalitet fizike, ali i brzine razmišljanja na ovom nivou izbliza je neverovatan. Kad te zaskoče Odželeje, Nvora ili Izundu, tu ako zakasniš sa rešenjem trećinu sekunde, gotov si.

Saša je odlično vodio utakmicu, kontraintuitivno je zamenio Kalinu Dedom, nakon dve trojke Loa, i ovaj mu je vratio vrhunskom odbranom i sjajnom partijom. Motiejunas je ona stara škola, baš je uživanje gledati ga u dresu Zvezde, ali je i njega pametno Saša menjao Izunduom u 4/4 kad je trebalo odbraniti nešto.

Džordan brat, pred kraj se možda malo oznojio.

Ovo je baš bilo do jaja.

19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Samo 24 poena Nevora. Imao sam utisak da je dao 72 kao Nešo Ilić

Tih 24 poena ne daje dovoljno informacija da objasni sta je covek veceras uradio. 7 skokova, 5 ukradenih lopti, 2 blokade, fantastican fokus u odbrani. Taj utisak si stekao jer je, ako se ne varam, covek usao s jednocifrenim brojem poena u poslednju cetvrtinu a onda je samo dodao gas i ostavio ceo Zalgiris u prasini. I to je maltene sve dao iz izolacija.

U senci mnogo drugih stvari koje su se desavale nikako ne treba zaboraviti jednu od najboljih ako ne i najbolju partiju koju je Davidovac odigrao u zivotu kad je odbrana u pitanju. Na momente sam mislio da se neki drugi igrac maskirao u njega, nisam verovao da on moze ovakvu odbranu da odigra. Prvo smo njegovim ulaskom korigovali lob pasove iz pika kojima nam je Zalgiris dao nekoliko lakih koseva na obrucu u prvoj cetvrtini a onda je u poslednjoj cetvrtini usao umesto Kalinica i (ne verujem da cu ovo da napisem) odigrao mnogo bolju odbranu od Kaline na bekovima Zalgirisa.

deki di ^ porobio

• Popular Post
24 minutes ago, Valk said:

Ma sve ok, i mene ume da nervira Kodi kad krene da glavinja i gubi lopte, ali Vlade se ostrvio ko baba na ratluk. Treba podržati svakog našeg igrača koji se bori a Kodi se polomio po terenu.

Kodija ce kroz ceo mandat u Zvezdi jebavati preterana navijacka ocekivanja od njega. On od prvog dana igra dosta dobro uz normalne uspone i padove i jedan je od najpouzdanijih igraca Zvezde. Sve je prevarila ona sezona u Baskoniji kad je postavljen tim oko njega pa je imao sezonu zivota, po mom misljenju on u Zvezdi igra veoma dobro i uopste nije sporan. Istina je da mu je sut klimav ali covek iz prodora na postavljenu odbranu polaze iznad obruca, to mogu jos mozda dva ili tri pleja u Evroligi, u retkim trenucima kad krene da pogadja pa moraju da mu izlaze na sut svaki put dodje do kosa kao na treningu. Da i ne govorim koliki je asset u odbrani kod preuzimanja sa onakvim telom. Ljudi bi trebalo malo da sjasu sa njega, on igra sve vreme na prilicno visokom nivou za svoj kvalitet koji nije vrhunski ali je sasvim legitiman za evroligaski standard.

16 minutes ago, Ivo Petović said:

sramota me i da kažem odakle sam gledao utakmicu

Znamo, videli smo te kako držiš jedan štap-nosač Slava Rossii banera.

Montejunas se izvinio zbog odbrane u prvoj cetvrtini ❤️

Just now, MiddleClass said:

Lik se toliko brzo uvukao navijacima pod kozhu da ce uprava morati da ga produzi ako ne zeli demonstracije sa bakljama i vilama ispred klupskih prostorija. Da se neki srpski igrac protiv nekog od nasih klubova onoliko radovao na klupi i bodrio saigrace zabranili bi mu ulazak u Srbiju. Taj ugovor s njim je izgleda bio lucky strike za Zvezdu, tacno nam je trebalo malo mozga na poziciji pet i on ga je isporucio odmah, tako da mislim da je on svejedno vec kaparisan do kraja sezone.

rivero.jpg

7 minutes ago, MiddleClass said:

Pametan jako čovek, i nije dozvolio da na njega utiče pro-rusko orgijanje pre početka utakmice, jednostavno rekao sebi "to nema veze sa mnom" i isporučio kao da je regularan dan na poslu iako je protivnik njegov prvi klub.

Još moli za razumevanje ako malo fejluje jer nije igrao mesecima itd, bože pomozi kakav kulturološki šok.

Svakako, prisustvo Noloa i Teokratije je donelo 1 težinu ovom susretu, ja se držim te teorije.

Edited by Valk

7 minutes ago, Valk said:

Znamo, videli smo te kako držiš jedan štap-nosač Slava Rossii banera.

Taj baner nosim u srcu, ne treba mi štap.

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Taj baner nosim u srcu, ne treba mi štap.

Jesi li otpevao onu rusku tužbalicu na početku? Kada sam poslednji put gledao Zvezdu uživo puštali su Božić je od BMK, ovo sada je strmoglav pad.