October 14, 2025Oct 14 5 minutes ago, Nikodije said:Jesi li otpevao onu rusku tužbalicu na početku? Kada sam poslednji put gledao Zvezdu uživo puštali su Božić je od BMK, ovo sada je strmoglav pad.Kakvi su to debili debilni, najdebilniji debili na najdebilnijem od svih debilnih svetova. Sljam.
October 14, 2025Oct 14 Ispovjest Kaline u kameru Tacno mi je krivo sto serem po njima za vrijeme meca i znam da cu nastaviti, a pojma nemam kroz sta privatno prolaze...
October 14, 2025Oct 14 7 minutes ago, Nikodije said:Jesi li otpevao onu rusku tužbalicu na početku? Kada sam poslednji put gledao Zvezdu uživo puštali su Božić je od BMK, ovo sada je strmoglav pad.E, tad sam baš ulazio u halu. Koliko čujem, to su i prethodni put pevali Žalgirisu.
October 14, 2025Oct 14 5 minutes ago, Ivo Petović said:E, tad sam baš ulazio u halu. Koliko čujem, to su i prethodni put pevali Žalgirisu.I nikome drugom, jasno je da je namerno provociranje, svejedno nerviraju i mene na pravdi boga.Sad na IG vidim Kalinićevu izjavu, wtf?!Deluje kao da je u razvodu i da mu žena me dozvoljava da vidi dete, kakav mind-blowing dan u crveno-belom svetu
October 14, 2025Oct 14 49 minutes ago, Ivo Petović said:Brutalno je sve ovo izgledalo, još sam pod utiskom. Kvalitet fizike, ali i brzine razmišljanja na ovom nivou izbliza je neverovatan. Kad te zaskoče Odželeje, Nvora ili Izundu, tu ako zakasniš sa rešenjem trećinu sekunde, gotov si.Ova ekipa je selektirana da bude fizicki mocna posle prethodne sezone i tima prepunog igraca koji niti sta mogu niti sta zele da odbrane. Omalovazavanja, kritike i smena trenera su ih izgleda naterali da stave u funkciju ono sto imaju kad su fizikalije u pitanju, ova ekipa kad je motivisana da grize moze da zatvori pogled ka kosu skoro svakoj ekipi. Fener nam je u prvom poluvremenu utakmice protiv njih ubacio pet suteva, veceras smo dva puta ostavljali Zalgiris po nekoliko minuta bez kosa iz igre. Da nije bilo dve user trojke Loa preko ruke Kalinica izgledalo bi ruzno za njih kad smo na kraju stisli odbranu. Koliko tu ima fizike mozda se najbolje videlo kod Nwore kad krene na prodor, svaki put je na prodoru dobijao ozbiljne batine i nijednom ga to nije pomerilo za milimetar iz putanje koju je zamislio. Kao da uopste ne oseca kontakt, toliko je jak.Drago mi je sto si pomenuo Odzeleja jer po starom losem obicaju navijaci Zvezde su vec pozelili da mu vide ledja a veceras je bio fenomenalan u odbrani i stigao je jos da ubaci 10 poena, sto je puna kapa od njega. I veceras i protiv Fenera resili smo odbranom utakmice sa tri snazna i visoka igraca na pozicijama od dvojke do cetvorke koji su branili na perimetru, od kojih je Odzelej oba puta bio jedan od te trojice, protiv Fenera sa Nworom i Monekeom a veceras sa Nworom i (opet ne mogu da verujem sta pisem) Davidovcem. S obzirom na to da su nam preostala dvojica bili Kodi i Kalina protiv Fenera i Kodi i Izundu veceras, koji su takodje gabaritni, to su petorke koje svasta mogu da odbrane. Odzelej takodje moze da se pokaze kao pun pogodak, samo mu treba naci dobru ulogu da moze i napadacki da isporuci. On je uvek imao odlicne procente za tri iz coska a videli smo veceras i da na hustle moze da ubaci dvocifren broj poena, cak i bez pozicija za sut spolja. Edited October 14, 2025Oct 14 by harper lee
October 14, 2025Oct 14 10 minutes ago, Valk said:I nikome drugom, jasno je da je namerno provociranje, svejedno nerviraju i mene na pravdi boga.Sad na IG vidim Kalinićevu izjavu, wtf?!Deluje kao da je u razvodu i da mu žena me dozvoljava da vidi dete, kakav mind-blowing dan u crveno-belom svetu Razveo se on jos pred kraj prosle sezone i to nije izgledalo dobro. Na osnovu onoga sto je veceras rekao pretpostavljam da ima problema da vidja dete i da ga bivsa zena zajebava oko toga.
October 14, 2025Oct 14 19 minutes ago, harper lee said:Razveo se on jos pred kraj prosle sezone i to nije izgledalo dobro. Na osnovu onoga sto je veceras rekao pretpostavljam da ima problema da vidja dete i da ga bivsa zena zajebava oko toga.Nisam to znala, ako je pisalo po tabloidima onda logično da ne videh.Stvarno bez veze, još je on i super s glavom kakve mu se stvari dešavaju..
October 14, 2025Oct 14 3 minutes ago, Valk said:Nisam to znala, ako je pisalo po tabloidima onda logično da ne videh.Stvarno bez veze, još je on i super s glavom kakve mu se stvari dešavaju..Koliko znam nije se pisalo o tome, do veceras je Kalina uspevao da drzi to van medija ali ovo sa detetom ga je verovatno nateralo da izadje u javnost. Mnogo stvari o privatnom zivotu igraca navijaci ne znaju ali ih to ne ometa da seru po njima.
October 14, 2025Oct 14 Citam litvanske komentare, svi su ogorceni na Motejunasa zbog radovanja. Jos je nekad ranije izjavljivao da bi voleo da zavrsi karijeru u Zalgirisu, sad mu porucuju da moze da se pozdravi sa zeljom nakon ovoga.
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, Valk said:Pametan jako čovek, i nije dozvolio da na njega utiče pro-rusko orgijanje pre početka utakmice, jednostavno rekao sebi "to nema veze sa mnom" i isporučio kao da je regularan dan na poslu iako je protivnik njegov prvi klub.Još moli za razumevanje ako malo fejluje jer nije igrao mesecima itd, bože pomozi kakav kulturološki šok.Svakako, prisustvo Noloa i Teokratije je donelo 1 težinu ovom susretu, ja se držim te teorije.Za partiju danas i pristup nakon provokacije s početka od strane kluba, ne navijača, ja ne mogu da nadjem dovoljno birane reči da opišem tog čoveka. Koliko je on stabilna glava, nevidjen user je njegovo dovodjenje, nije ništa slučajno u poslednjih 7 dana kao što sam već pisao, njegov doprinos u svlačionici je već sad nemerljiv. I Sale je posle rekao da mu je Motty i u Monaku bio produžena ruka tako da se sve lepo sklapa i na tom planu sad.
October 14, 2025Oct 14 1 minute ago, ducca said:Za partiju danas i pristup nakon provokacije s početka od strane kluba, ne navijača, ja ne mogu da nadjem dovoljno birane reči da opišem tog čoveka. Koliko je on stabilna glava, nevidjen user je njegovo dovodjenje, nije ništa slučajno u poslednjih 7 dana kao što sam već pisao, njegov doprinos u svlačionici je već sad nemerljiv. I Sale je posle rekao da mu je Motty i u Monaku bio produžena ruka tako da se sve lepo sklapa i na tom planu sad.A i ovi magarci u klubu, jebale ih Delije vise s njihovim pseudopolitickim izdrkavanjima. Ne moze preko razglasa jer imamo litvanskog igraca u timu i mrsh, jebite se. Koji kurac vise, postali smo taoci gomile degenerika koji teraju neke svoje demone i izivljavaju se na klubu. I veceras kad se lomila utakmica pevali su Olimpijakosovu pesmu koja je preradjena da se usput pomene i Zvezda, sreca pa su ovi nasi uglavnom stranci pa su culi samo buku, nisu ni znali sta degenerici pevaju. Jebo ih Olimpijakos. Edited October 14, 2025Oct 14 by harper lee
October 14, 2025Oct 14 46 minutes ago, Valk said:I nikome drugom, jasno je da je namerno provociranje, svejedno nerviraju i mene na pravdi boga.Dobro je da mi ovaj put makar nisu skrnavili ljubimicu na pravdi boga, današnji/jučerašnji dan mi je bio toliko emotivno težak da bi me to dokusurilo
October 14, 2025Oct 14 4 minutes ago, harper lee said:Koliko znam nije se pisalo o tome, do veceras je Kalina uspevao da drzi to van medija ali ovo sa detetom ga je verovatno nateralo da izadje u javnost. Mnogo stvari o privatnom zivotu igraca navijaci ne znaju ali ih to ne ometa da seru po njima.Zena mi je advokat i svakakvih slucajeva ima posebno u ovim situacijama sa vidjanjem dece za neke od razvedenih roditelja tj za one kojima deca nisu dodeljena posle razvoda i koji bi trebali da ih vidjaju povremeno (po tacno utvrdjenom rasporedu). Ima svakakvih (medju oba pola) kojima su deca dodeljena posle razvoda i koji prave ogromne probleme bivsim supruznicima (valjda se "svete" preko dece zbog propalog braka) da ljudi ne mogu da vide decu uopste iako imaju pravo na to, a "pravosudje" i njihovo delovanje u ovakvim situacijama (na zalbe ostecenih) bolje i da ne pominjem.