Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nvori kada je motivisan i koncentrisan nebo je granica.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

A sada dezert, razlozi zbog kojih se sport igra

Rajko i vlade

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Nvori kada je motivisan i koncentrisan nebo je granica.

Ma brate kad je nakon trojke trčao unazad pod uglom od 45 stepeni ja reko' gotovo, pogibe i on!

Paranoična smo i istraumirana povredama wacko

Kakva partija Nvore. Uzeo loptu i rešio. To nismo imali od Kvinsija.

10 minutes ago, uini said:

posle spomenika monekeu, umesto stefana nemanje, sada moramo da posadimo svima po jedan, 20+ ukupno, kao u skoplju po metru kvadratnom. yagu mali spomenik.

Mora da se sruši Kulčina i Galerija i na toj poljani da se sazivanju spomenici u odnosu 43:1.

Aj to nego je poco i nazad da se cima, to je duh, to nije bilo pre. Svirao je kurcu do sad

Just now, Ratamahatta said:

Aj to nego je poco i nazad da se cima, to je duh, to nije bilo pre. Svirao je kurcu do sad

Salo efekat

Vlade opet vozdize Jaga naustrb CMM-a

Imam novi nadimak za brazilče malečno

Kenan Favelaš Jova

Edited by Ratamahatta

Sta sam ja ovo gledao, krv ti jebem, ovakav hustle od Zvezde mislim da nisam video nikad.

Svi ali doslovno svi igraci su odrali dupe i dali sve od sebe. Svako je svoju rolu odradio maksimalno, cak je i Miljenovic onih par minuta koliko je igrao iz nuzde je napravio par dobrih stvari.

Ali ovakav take-over kakav je napravio Nwora odavno sam zeleo da vidim u Zvezdi jer je za tako nesto sposoban samo first tier igrac. Izgleda je stvarno vazno zvati se Erne... pardon, Dzordan, nisu mu mogli nista u poslednjoj cetvrtini. Neverovatan je igrac kad je u ovakvom modu, na prodoru je nezadrziv. Imace on i ovakvih i onakvih partija ali ovo sto je napravio veceras moze samo veoma, veoma ozbiljan igrac.

Ali kakav guilty pleasure mi je da slušam Djurovica 😄

Kodi i dalje najveći problem tima, ne može tako, mora prvi plejmejker i šuter, šta on radi, eto ima šest asistencija i četiri poena a isto toliko ast i Jago za desetak minuta...

Pogađate: vlade

Samo 24 poena Nevora. Imao sam utisak da je dao 72 kao Nešo Ilić

1 minute ago, Valk said:

Kodi i dalje najveći problem tima, ne može tako, mora prvi plejmejker i šuter, šta on radi, eto ima šest asistencija i četiri poena a isto toliko ast i Jago za desetak minuta...

Pogađate: vlade

Đuro je čovek esteta, isto kao i ja, ne možemo mi da svarimo takvog igrača kakav je cmm

Ma sve ok, i mene ume da nervira Kodi kad krene da glavinja i gubi lopte, ali Vlade se ostrvio ko baba na ratluk. Treba podržati svakog našeg igrača koji se bori a Kodi se polomio po terenu.

2 minutes ago, Nikodije said:

Đuro je čovek esteta, isto kao i ja, ne možemo mi da svarimo takvog igrača kakav je cmm

Sve je Đura u pravu.

U petak Real, a mi bez pleja.