October 14, 2025Oct 14 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Nvori kada je motivisan i koncentrisan nebo je granica.Ma brate kad je nakon trojke trčao unazad pod uglom od 45 stepeni ja reko' gotovo, pogibe i on!Paranoična smo™ i istraumirana povredama
October 14, 2025Oct 14 10 minutes ago, uini said:posle spomenika monekeu, umesto stefana nemanje, sada moramo da posadimo svima po jedan, 20+ ukupno, kao u skoplju po metru kvadratnom. yagu mali spomenik.Mora da se sruši Kulčina i Galerija i na toj poljani da se sazivanju spomenici u odnosu 43:1.
October 14, 2025Oct 14 Aj to nego je poco i nazad da se cima, to je duh, to nije bilo pre. Svirao je kurcu do sad
October 14, 2025Oct 14 Just now, Ratamahatta said:Aj to nego je poco i nazad da se cima, to je duh, to nije bilo pre. Svirao je kurcu do sadSalo efekat
October 14, 2025Oct 14 Vlade opet vozdize Jaga naustrb CMM-a Imam novi nadimak za brazilče malečnoKenan Favelaš Edited October 14, 2025Oct 14 by Ratamahatta
October 14, 2025Oct 14 Sta sam ja ovo gledao, krv ti jebem, ovakav hustle od Zvezde mislim da nisam video nikad.Svi ali doslovno svi igraci su odrali dupe i dali sve od sebe. Svako je svoju rolu odradio maksimalno, cak je i Miljenovic onih par minuta koliko je igrao iz nuzde je napravio par dobrih stvari.Ali ovakav take-over kakav je napravio Nwora odavno sam zeleo da vidim u Zvezdi jer je za tako nesto sposoban samo first tier igrac. Izgleda je stvarno vazno zvati se Erne... pardon, Dzordan, nisu mu mogli nista u poslednjoj cetvrtini. Neverovatan je igrac kad je u ovakvom modu, na prodoru je nezadrziv. Imace on i ovakvih i onakvih partija ali ovo sto je napravio veceras moze samo veoma, veoma ozbiljan igrac.
October 14, 2025Oct 14 Kodi i dalje najveći problem tima, ne može tako, mora prvi plejmejker i šuter, šta on radi, eto ima šest asistencija i četiri poena a isto toliko ast i Jago za desetak minuta...Pogađate:
October 14, 2025Oct 14 1 minute ago, Valk said:Kodi i dalje najveći problem tima, ne može tako, mora prvi plejmejker i šuter, šta on radi, eto ima šest asistencija i četiri poena a isto toliko ast i Jago za desetak minuta...Pogađate: Đuro je čovek esteta, isto kao i ja, ne možemo mi da svarimo takvog igrača kakav je cmm
October 14, 2025Oct 14 Ma sve ok, i mene ume da nervira Kodi kad krene da glavinja i gubi lopte, ali Vlade se ostrvio ko baba na ratluk. Treba podržati svakog našeg igrača koji se bori a Kodi se polomio po terenu.
October 14, 2025Oct 14 2 minutes ago, Nikodije said:Đuro je čovek esteta, isto kao i ja, ne možemo mi da svarimo takvog igrača kakav je cmmSve je Đura u pravu.U petak Real, a mi bez pleja.