October 8, 2025Oct 8 Na sve to, bio sam pristutan kad trazi sifru za wifi u restoranu sto ga u mojim ovima diskvalifikuje za bilo koji43 minutes ago, Nikodije said:Udarilo na svetinjeDrcela izgleda samo cita forume i tviter i reaguje.
October 9, 2025Oct 9 15 hours ago, uini said:ne znam, ovde se pisalo o nekom izuzetnom bifu, sto ne iskljucuje tvoju verzijuNije bilo nikakvog bifa. Jednostavno mala minutaza je naterala Chimu da ide dalje.Izjavio je i da je iskreno rekao Saši da je trebalo više da igra i to je to.Big deal...
October 9, 2025Oct 9 11 hours ago, kralj said:A ko je bio trener, ko je bio u timu? Jel to bila ona sezona afirmacije Radmanovića i Vujanića? Meni to bila super sezona.99/00 kao trener je počeo Antonić, a sezonu je završio Karadžić.Čuveni meč Kupa šampiona / EL u Beču sa Barsom. Sa jedne strane Gasol i Navaro, sa druge Vujanić i Radmanovič.Izgubili smo polufinale plejofa YUBA lige od groblja 3:2. Tu je Radman pokidao.00/01 totalni raspad. Poček Karadžić, završio Muta. Radman otišao u FMP, a Vujanić davao po 30 poena. Nekako izborili opstanak.
October 9, 2025Oct 9 10 hours ago, Nikodije said:Udarilo na svetinjePoslušaće i glas naroda, uprava leteti mora (Bagzi i Dozet )
October 9, 2025Oct 9 18 hours ago, harper lee said:Od toga sto bi mi u tom slucaju zapretilo ne bi me odbranila ni makedonska falanga, kamoli advokat.I nad Harperom stoji Harpija?
October 9, 2025Oct 9 Najjače u celoj ovoj lakrdiji je da je naslednik gotovo već postavljen, “Sfero ne vodi ekipu u Instanbulu”, “Tomović prelazno rešenje” itd, a nigde nema zvanične informacije ni objave da Sfero više nije trener.
October 9, 2025Oct 9 Komentari kidaju, ko da smo @Borca i ja u 100 klonova Nadam se da se dynamic duo sasrao bar malo
October 9, 2025Oct 9 Author korektnoPredsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Željko Drčelić: Hvala na svemu velikom gospodinu Janisu Sferopulosu | KK Crvena zvezda
October 9, 2025Oct 9 3 minutes ago, Valk said:Komentari kidaju, ko da smo @Borca i ja u 100 klonova Nadam se da se dynamic duo sasrao bar maloPrepoznala zvezdaška javnost ko je najveći problem u klubu već godinama unazad