Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, sigurnost said:

Njemu je pukla Ahilova tetiva što je automatski 6 meseci pauze, pa je u oporavku ponovo povredio i morao je na novu operaciju. To iščekivanje, samo što Sale nije zaigrao, bio je dilentantizam Voje Stojakovića, Drčele sa fakultetom.

Između odlaska Obradovića i dolaska Krečka prošla je samo jedna sezona.

A ko je bio trener, ko je bio u timu? Jel to bila ona sezona afirmacije Radmanovića i Vujanića? Meni to bila super sezona.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Jeste to ta sezona, Jovica Antonic je bio trener, mladi Radman, Rakoč, Vujanić i Jovo Stanojević. Simpa je to bila ekipa, mogla je biti super da je ostala na okupu, no to je bilo u jeku dominacije djeticja, a sledece godine je usledio sveopsti raspad i borba za opstanak.

2 hours ago, Milošica said:

Tražila ga je Baskonija, ali ovaj je tražio previše love.

Ne znam za lovu, ali info iz prve ruke je da je imao pregovore sa Baskonijom letos.

1 hour ago, theanswer said:

Mislim da bi Obradović bio bolje rešenje za reprezentaciju nego za Zvezdu, ali videćemo.

Slazem se, ali nije ni uzet u razmatranje = faktor Covic.

17 minutes ago, goofs said:

Jeste to ta sezona, Jovica Antonic je bio trener, mladi Radman, Rakoč, Vujanić i Jovo Stanojević. Simpa je to bila ekipa, mogla je biti super da je ostala na okupu, no to je bilo u jeku dominacije djeticja, a sledece godine je usledio sveopsti raspad i borba za opstanak.

Počeo sezonu, kasnije ga zamenio Momir Milatović, a njega Lale Lučić, na kraju sezonu završili sa Stevom Karadžićem na klupi ... rolleyes

ovo moze biti sezona kada obaramo taj rekord

salim se, ostaje sale, eventualno radonja za plejof abe ako se bas pobije 2x

23 minutes ago, goofs said:

Da, meni je i u glavi da nije baš bio takav raspad da ovaj mora prvi da se kupi posle godinu dana plaćenog lečenja.

Ja se nadam Rasu i Benu Simonsu.

Da su ovo uradili posle Spartaka najkasnije, bio bi to sjajan potez i sva je prilika da bi tim izgledao značajno drugačije. Ako su ih 2+1 poraz delili od toga, pitanje je zašto nisu to uradili još pre posebno jer je Obradović već duže slobodan.

ne bi bio sjajan potez ni tada

koga uopste zabole za spartak

ne racunam lakija.

Ne bi bio sjajan potez, ali svakako bolje nego ovo. Ideš u novu sezonu sa novim trenerom i dovidiš igrače u skladu sa tim ili ako ostaje stari trener, daš mu podršku posle startnih poraza. Ova zamena na startu je najgora opcija, ali ok, duga je sezona. Duško je došao u još gorem trenutku, pa je imao solidan rezultat.

71-godišnji Milan Minić će biti prvi pomoćnik.

Udarilo na svetinje

Čaršija napokon dobija na težini, smenjuje sve redom. lolol

Ekonom ...

giphy.gif

Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji spomenuh u upisu nocas?

Edited by Borca

IMG_20251008_230922.jpg