October 8, 2025Oct 8 2 minutes ago, sigurnost said:Njemu je pukla Ahilova tetiva što je automatski 6 meseci pauze, pa je u oporavku ponovo povredio i morao je na novu operaciju. To iščekivanje, samo što Sale nije zaigrao, bio je dilentantizam Voje Stojakovića, Drčele sa fakultetom.Između odlaska Obradovića i dolaska Krečka prošla je samo jedna sezona.A ko je bio trener, ko je bio u timu? Jel to bila ona sezona afirmacije Radmanovića i Vujanića? Meni to bila super sezona.
October 8, 2025Oct 8 Jeste to ta sezona, Jovica Antonic je bio trener, mladi Radman, Rakoč, Vujanić i Jovo Stanojević. Simpa je to bila ekipa, mogla je biti super da je ostala na okupu, no to je bilo u jeku dominacije djeticja, a sledece godine je usledio sveopsti raspad i borba za opstanak.
October 8, 2025Oct 8 2 hours ago, Milošica said:Tražila ga je Baskonija, ali ovaj je tražio previše love.Ne znam za lovu, ali info iz prve ruke je da je imao pregovore sa Baskonijom letos.1 hour ago, theanswer said:Mislim da bi Obradović bio bolje rešenje za reprezentaciju nego za Zvezdu, ali videćemo.Slazem se, ali nije ni uzet u razmatranje = faktor Covic.
October 8, 2025Oct 8 17 minutes ago, goofs said:Jeste to ta sezona, Jovica Antonic je bio trener, mladi Radman, Rakoč, Vujanić i Jovo Stanojević. Simpa je to bila ekipa, mogla je biti super da je ostala na okupu, no to je bilo u jeku dominacije djeticja, a sledece godine je usledio sveopsti raspad i borba za opstanak.Počeo sezonu, kasnije ga zamenio Momir Milatović, a njega Lale Lučić, na kraju sezonu završili sa Stevom Karadžićem na klupi ...
October 8, 2025Oct 8 ovo moze biti sezona kada obaramo taj rekordsalim se, ostaje sale, eventualno radonja za plejof abe ako se bas pobije 2x
October 8, 2025Oct 8 23 minutes ago, goofs said:Jeste to ta sezona, Jovica Antonic je bio trener, mladi Radman, Rakoč, Vujanić i Jovo Stanojević. Simpa je to bila ekipa, mogla je biti super da je ostala na okupu, no to je bilo u jeku dominacije djeticja, a sledece godine je usledio sveopsti raspad i borba za opstanak.Da, meni je i u glavi da nije baš bio takav raspad da ovaj mora prvi da se kupi posle godinu dana plaćenog lečenja.Ja se nadam Rasu i Benu Simonsu.
October 8, 2025Oct 8 Da su ovo uradili posle Spartaka najkasnije, bio bi to sjajan potez i sva je prilika da bi tim izgledao značajno drugačije. Ako su ih 2+1 poraz delili od toga, pitanje je zašto nisu to uradili još pre posebno jer je Obradović već duže slobodan.
October 8, 2025Oct 8 Ne bi bio sjajan potez, ali svakako bolje nego ovo. Ideš u novu sezonu sa novim trenerom i dovidiš igrače u skladu sa tim ili ako ostaje stari trener, daš mu podršku posle startnih poraza. Ova zamena na startu je najgora opcija, ali ok, duga je sezona. Duško je došao u još gorem trenutku, pa je imao solidan rezultat.
October 8, 2025Oct 8 Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji spomenuh u upisu nocas? Edited October 8, 2025Oct 8 by Borca