October 8, 2025Oct 8 A zapravo je samo Janis trebalo da počne da viče i poludi u svlačionici.Ja se nadam da će on ipak ostati.
October 8, 2025Oct 8 20 minutes ago, goofs said:Ja ćelavog držim za drobrog trenera. Dugo ga je pratio glas da je vrlo rigorozan i strog, no sam je kod Edina u podkastu rekao da je promenio priču jer ta stara škola više ne fercera sa novim naraštajima igrača. Svakako bolji izbor od Radonje, opet biste se tukli za jako 14to mesto.jel toliko dobar da ga unajmis, iako je top3 igrac tvoje ekipe navodno zapalio iz monaka zbog njega
October 8, 2025Oct 8 7 minutes ago, Valk said:A zapravo je samo Janis trebalo da počne da viče i poludi u svlačionici.Ja se nadam da će on ipak ostati.vece su sanse daja do sutra napravim sutlijas kakav volim, feat da vucic ode iz srbije u 3x lepe nego ovo.
October 8, 2025Oct 8 1 minute ago, uini said:jel toliko dobar da ga unajmis, iako je top3 igrac tvoje ekipe navodno zapalio iz monaka zbog njegaMislim da Chima nije zapalio iz Monaka zbog njega, već je izgubio mesto u timu. Obradović ga nije želeo.
October 8, 2025Oct 8 1 minute ago, smooth.Op said:Mislim da Chima nije zapalio iz Monaka zbog njega, već je izgubio mesto u timu. Obradović ga nije želeo.ne znam, ovde se pisalo o nekom izuzetnom bifu, sto ne iskljucuje tvoju verziju Edited October 8, 2025Oct 8 by uini
October 8, 2025Oct 8 4 minutes ago, uini said:jel toliko dobar da ga unajmis, iako je top3 igrac tvoje ekipe navodno zapalio iz monaka zbog njegaA to je sad drugi par rukava, ako gledamo celo tržište slobodnih trenera on možda i nije najbolji izbor (a možda i jeste, zvezdaš je). No shvatio sam da je izbor ili on ili Radonja, pošto samo tako tradicionalno nastupaju mozgovi u upravi kluba.edit: samo da dodam - ja ne bih menjao Janisa, osim u slučaju da je izgubio skroz svlačionicu i da ga niko ne jbe ni 2%. ne znam da li je to trenutno stanje stvari. Edited October 8, 2025Oct 8 by goofs
October 8, 2025Oct 8 10 minutes ago, smooth.Op said:Mislim da Chima nije zapalio iz Monaka zbog njega, već je izgubio mesto u timu. Obradović ga nije želeo.Ovo kao od onih "nije do tebe" raskida.
October 8, 2025Oct 8 45 minutes ago, uini said:vece su sanse daja do sutra napravim sutlijas kakav volim, feat da vucic ode iz srbije u 3x lepe nego ovo.Pravim odličan sutlijaš ✅Vučić će stvarno da ode u tri lepe✅Janise, poludi i ostani!
October 8, 2025Oct 8 9 minutes ago, goofs said:A to je sad drugi par rukava, ako gledamo celo tržište slobodnih trenera on možda i nije najbolji izbor (a možda i jeste, zvezdaš je). No shvatio sam da je izbor ili on ili Radonja, pošto samo tako tradicionalno nastupaju mozgovi u upravi kluba.edit: samo da dodam - ja ne bih menjao Janisa, osim u slučaju da je izgubio skroz svlačionicu i da ga niko ne jbe ni 2%. ne znam da li je to trenutno stanje stvari.kapiram ja da Ti, kao misleci basket-chova, kapiras, samo me ova zvezdina sns sharada zamara vise nego obicno.evo obradahttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/sasa-obradovic-se-vraca-u-crvenu-zvezdu/525066 Edited October 8, 2025Oct 8 by uini
October 8, 2025Oct 8 42 minutes ago, goofs said:edit: samo da dodam - ja ne bih menjao Janisa, osim u slučaju da je izgubio skroz svlačionicu i da ga niko ne jbe ni 2%. ne znam da li je to trenutno stanje stvari.Igrači ga doslovno ne zarezuju za suvu šljivu i to ne od juče ima već cirka pola godine.Autoritet je kvarljiva roba.Upravo to je OSNOVNI razlog za smenu. Edited October 8, 2025Oct 8 by Dankan Ajdaho
October 8, 2025Oct 8 10 minutes ago, Valk said:Pravim odličan sutlijaš ✅Vučić će stvarno da ode u tri lepe✅Janise, poludi i ostani!Samo nemoj i ti u poliandriju neku...
October 8, 2025Oct 8 Popular Post 27 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Igrači ga doslovno ne zarezuju za suvu šljivu i to ne od juče ima već cirka pola godine.Autoritet je kvarljiva roba.Upravo to je OSNOVNI razlog za smenu.Da je to osnovni razlog smene Janis bi bio smenjen najkasnije na kraju prošle sezone. Izgubio svlačionicu pre 6 meseci, oni mu daju 20 miliona da sastavi novi tim i onda ga oteraju nakon tri utakmice u kojima mu je pola tima bilo povređeno jer su se naprasno setili da je pre šest meseci izgubio autoritet. Ne, osnovni razlog smene su povici “uprava napolje” i posledična potreba Drčelića da smanji pritisak navijača na svoju grandioznu personu.
October 8, 2025Oct 8 Mislim da nije toliko do grandiozne persone koliko do toga da danas "uprava napolje" sutra vrlo lako može da postane "aco šiptare". A toga se verovatno najviše boji.
October 8, 2025Oct 8 Radonja je bez dileme za klasu ili dve lošiji trener od Sferopulosa i njegov povratak bi bio ekstreman primer prelaska sa konja na magarca. Obradović je po mom mišljenju u istoj klasi kao i Sferopulos i ima iskustva sa vođenjem ekipa u kojima igra solidan broj privatnika. Kao osoba me nervira. Nepismen je čak i za moje niske standarde, glumi, afektira, sklon je konfliktim. Maksimalno je posvećen poslu, ali to se na tom nivou podrazumeva.