October 10, 2025Oct 10 26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je cene karata za duplo kolo Evrolige koje je na programu naredne nedelje.Crveno-beli će dočekati prvo Žalgiris, a onda i Real Madrid. Ono što upada u oko je da su cene znatno niže za Žalgiris, nego što su bile za duel prve runde protiv Armanija.Tako je nivo 400 sada 1.400 dinara, a bio je 2.000. Tribina B je 2.500, a bila je 4.000. Plava loža je 5.500, a bila je 8.000. Cene su u proseku niže za 30 do 45 posto.
October 10, 2025Oct 10 samo da ne pocnu da placaju za dolazak... fazon dnevnica za utakmicu kkcz Edited October 10, 2025Oct 10 by Nikodije
October 10, 2025Oct 10 2 minutes ago, Nikodije said:samo da ne pocnu da placaju za dolazak... fazon dnevnica za utakmicu kkczNista bez sendvica i sokica.... + dnevnica
October 10, 2025Oct 10 Neponovljivog.Od igrača Fenera zna da je Gudurić otišao.Kodi Miler Mekintajer je dobar čovek, citira Acu Nikolića kad govori o podnošljivom broju dozvoljenih off skokova. Svaka rečenica može na tetovažu.
October 10, 2025Oct 10 Poslednji put kad je trener imena Tomislav postavljen kao privremeno rešenje za glavnog trenera, zadržao se na toj funkciji 11 meseci. Tomi Mijatović, Efes
October 10, 2025Oct 10 Šta je sa Mijatovićem? Naravno, ne mislim u odnosu na Zvezdu. Pre će fikus da nas vodi od Hrvata, ali ovako radi li negde?Inače, deluje da će Sašina ljubav skupo da nas košta čim se ne ozvaničava. Moraće Čović da vadi papire.
October 10, 2025Oct 10 Just now, kralj said:Šta je sa Mijatovićem?Naravno, ne mislim u odnosu na Zvezdu. Pre će fikus da nas vodi od Hrvata, ali ovako radi li negde?Inače, deluje da će Sašina ljubav skupo da nas košta čim se ne ozvaničava. Moraće Čović da vadi papire.Još nije zvanično? Možda obe strane čekaju još 2-3 utakmice pa shodno rezultatima da se koriguje i ponuda.
October 10, 2025Oct 10 @kralj , mislim da je ostao u efesu, na poziciji na kojoj je bio pre hc-giga, cca deceniju.
October 10, 2025Oct 10 Just now, *edited by mod said:Još nije zvanično? Možda obe strane čekaju još 2-3 utakmice pa shodno rezultatima da se koriguje i ponuda.Ja koliko znam nije.
October 10, 2025Oct 10 1 minute ago, kralj said:Šta je sa MijatovićemPonovo je asistent u Efesu, a postao je i selektor Hrvatske