Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ако се то деси, могу да те браним бесплатно када те оптуже за полигамију...

Od toga sto bi mi u tom slucaju zapretilo ne bi me odbranila ni makedonska falanga, kamoli advokat.lolol

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

definitivno salo, kako pisu mediji. ne znam, sve oko ovog kluba je suludo 30 godina unazad, ovo je samo jedna crtica u istoriji

Edited by Nikodije

...moja zvezda je ona zvezda krajem 80ih kada sam zavoleo taj klub, radovic, avdija, petovic, bogosavljev, obradovic igrac, nikolic, dabic, sve posle je inercija

Edited by Nikodije

Da bataljujemo mi sport polako

11 minutes ago, sigurnost said:

Nije se ispostavilo da je povređen, nego je potpisan povređen. Povredio se u reprezentaciji, ne sećam se da li na pripremama ili na samom EP 1999.

1. klub se bukvalno raspao , tako da nije ni čudo što je otišao.

Tako je bilo, još su i obeštećenje dobili od Budućnosti, gde je odigrao jako skromno tu sezonu.

Malo je (ako postoji uopste jos neki) clanova EHCB (Udruzenje trenera Evrolige) koji su imali i ovakve situacije u karijeri (navijaci Partizana ce prepoznati bivseg igraca)

Edited by Borca

3 minutes ago, Borca said:

Malo je (ako postoji uopste jos neki) clanova EHCB (Udruzenje trenera Evrolige) koji su imali i ovakve situacije u karijeri (navijaci Partizana ce prepoznati bivseg igraca)

Rade to treneri, da ga malo razdrma i pokrene ... ništa čudno.

Željko je "šamarao" Mahmutoglua ... ima toga.

Mislim da je i Duda imao neki momenat sa Balbajem.

i dulo sa bogdanom

1 minute ago, Nikodije said:

i dulo sa bogdanom

To ne znam, na treningu nešto?

Just now, Milošica said:

Mislim da je i Duda imao neki momenat sa Balbajem.

Duda ...

Dakle, dok trener ne ostvari taj duševni kontakt sa igračem, a to znači da ga uhvatiš i razdrmaš za ramena i ruke, nema posla. Nije to fizički atak

već kontakt sa smislom, to je terapija.

Sve nasi treneri siledzije.

i muta nikolić sa frankom nakićem covid19

1 minute ago, Milošica said:

To ne znam, na treningu nešto?

ma klasično očinsko savetovanje oko vezivanje kravate, razlike između Vindzor i polu-Vindzot čvora

1 hour ago, dragance said:

Upoznao sam Obradovića dok je trenirao Albu i ostavio je dobar utisak na mene. E sad, zašto ga drugi percipiraju drugačije, pa još na osnovu javnih nastupa, to ne mogu komentarisati.

meni licno je nebitno kakav je ko covek, dok god je u stanju da vodi kolektiv u pozitivnom pravcu, sto i jeste jedan aspekt koji trener mora da obavi.

nasa situacija je tako izfabrikovana nakon 2x kola evrolige, da je svaki novi poraz apokalipsa, a imajuci u vidu nase objektivne poteskoce sa povredama & cinjenixom da kreiramo tim i igru sa 0.2 pozicije, to je situacija za nekog takticnog coveka, koji usput nema repove koje obradovic ima sa klubom a navodno i sa monekeom u monaku.

teska prica, taman i da nas pogleda sreca a nije moralo tako da bude, da nismo sns populisti, kao sto jebiga jesmo.

Edited by uini

Ja ćelavog držim za drobrog trenera. Dugo ga je pratio glas da je vrlo rigorozan i strog, no sam je kod Edina u podkastu rekao da je promenio priču jer ta stara škola više ne fercera sa novim naraštajima igrača. Svakako bolji izbor od Radonje, opet biste se tukli za jako 14to mesto.