Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Indikativno je i da se rastao od Monaka ihaj otkad a da nije zabo nov klub do sad.

S obzirom da se oni samo šetaju kroz klubove, da baš za njega nije bilo mesta (a dobili nekoliko novih evroligaša) malo mi je onako, 🚩

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, Valk said:

Indikativno je i da se rastao od Monaka ihaj otkad a da nije zabo nov klub do sad.

S obzirom da se oni samo šetaju kroz klubove, da baš za njega nije bilo mesta (a dobili nekoliko novih evroligaša) malo mi je onako, 🚩

Tražila ga je Baskonija, ali ovaj je tražio previše love.

46 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Samo nemoj i ti u poliandriju neku...

Ma kakvi, dosta mi je jedan muž i dva sina. U debeloj sam manjini tako da mogu samo neku ženu da dovedem, da ojačam XX položaj.

muskarci su sranje

2 minutes ago, Valk said:

Ma kakvi, dosta mi je jedan muž i dva sina. U debeloj sam manjini tako da mogu samo neku ženu da dovedem, da ojačam XX položaj.

Danilo Anđušić?

1 minute ago, Milošica said:

Tražila ga je Baskonija, ali ovaj je tražio previše love.

Screenshot_20251008-185111.png

5 minutes ago, Valk said:

Pa bio je bez posla svega pola sezone. Nije to neki red flag. Duze je bio bez kluba Sfero pre nego sto ga je Zvezda angazovala. Mogao je mozda u Zalgiris, mozda Baskonija, bilo je nekih kontakata sa Dubaijem, ali nije se otvorilo medju timovima iz gornjeg EL doma, pa strpljivo ceka. A nije da mu gori pod nogama, pa da prihvati svaku ponudu. Zvezda je ipak njegov klub, tu ce prihvatiti iz zelje da napravi nesto vise..

Mislim da bi Obradović bio bolje rešenje za reprezentaciju nego za Zvezdu, ali videćemo.

meni bi cak i radonja bio bolje resenje, on makar zeljka omlati

mada, kad razmislim, jedino ga sale jos nije mlatio, red je da se okusa

3 minutes ago, uini said:

Zašto tako nisko postavljena letvica?

zato sto je zeljko nizak za kosarkasa :/

43 minutes ago, uini said:

Samo jedan nas bivsi trener ima negativan skor sa Zelimirom. Mora Sasa da nastavi svijetlu tradiciju pobjeda fantom

Edited by MiddleClass

Radonja valjda i sa generalom ima pozitivan skor.

Amaterska odluka sve u svemu. Dali čoveku napokon da odradi selekciju i smene ga u prvoj nedelji sezone. Doduše i Tomić je sam tako sebe precrtao.

@sigurnost

Znam da se povredio na leto, ali prognoze su bile da se vraća na svakih mesec dana.

Dogodine je prvi pobegao. Ne sećam se tih par sezona (ili jedne) između bombardovanja i Krečkovića.

Edited by kralj

Da, amaterska odluka. Ili ga je trebalo smjeniti u junu ili mu dati kredita da ovo izgura.

Sasa Obradovic trazio 2-3 nova igraca. Platice Drcela

1 minute ago, kralj said:

Radonja valjda i sa generalom ima pozitivan skor.

Amaterska odluka sve u svemu. Dali čovek napokon da odradi selekciju i smena ga u prvoj nedelji sezone. Doduše i Tomić je sam tako sebe precrtao.

@sigurnost

Znam da se povredio na leto, ali prognoze su bile da se vraća na svakih mesec dana.

Dogodine je prvi pobegao. Ne sečam se tih par sezona (ili jedne) između bombardovanja i Krečkovića.

Njemu je pukla Ahilova tetiva što je automatski 6 meseci pauze, pa je u oporavku ponovo povredio i morao je na novu operaciju. To iščekivanje, samo što Sale nije zaigrao, bio je dilentantizam Voje Stojakovića, Drčele sa fakultetom.

Između odlaska Obradovića i dolaska Krečka prošla je samo jedna sezona.