Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 minutes ago, theanswer said:

ja sam tad bio mali, ali ko ga jebe kad nam je ubacio 40 Jova

a verovatno si bio mali i kada ste milutinovu vikali "picko ciganska" fantom

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ja sam bio mali kad je Vujanic preso u Partizan za gornji deo kujne i mantil

1 hour ago, Nikodije said:

Smešno je to što cigani kadrovišu u klubu i smenjuju funkcionere, ali u konkretnom slučaju i opravdano jer opskurni tandem ni sam nema pojma kako se našao na tim funkcijama.

Bice da je gostovanje Covica kod Kalinica i Popa gde se tipicno za njega israo po svemu pa i po novoj upravi konacno doslo glave ovoj dvojici Covicevih udjiguza.

Nisam neki fan SO, ali posle ovoliko gospodstva potreban je jedan ljakse u fulu na klupi KK.

Edited by sigurnost

Salo be like:

IMG_3586.gif

21 minutes ago, sigurnost said:

Nisam neki fan SO, ali posle ovoliko gospodstva potreban je jedan ljakse u fulu na klupi KK.

Posto nam seljaci nisu na svim nivoima u klubu i oko njega pa smo u zaostatku s njima.

Sferopulos je i bolji trener i bolji covek od kluba kojeg je do skoro trenirao, a svetlosnim godinama bolji covek od vecine navijaca tog posranog kluba. U Zvezdi je nemoguce da radi normalan covek, pogotovo stranac, jer su vecina navijaca Zvezde umisljeni debili koji misle da se razumeju u kosarku a ne prave razliku izmedju dvokoraka i kornera, nacionalisti i sve skupa jedan najobicniji sljam sa dna kace. Takvom klubu i takvim navijacima prilice samo autori pateticnih nekosarkaskih poteza kao sto je ovaj iznad, jer ko preferira gusle i papke umesto kosarkaske lopte otprilike i ne zasluzuje bolje. Na kraju, nece ni ovaj novi bolje proci jer prosecan navijac Zvezde vise voli da menja trenere i igrace nego 'leba da jede, za njega je mesec dana trenera i igraca u klubu bez teranja jeres i prizivanje lose karme. Sportska verzija politicke budalastine - ovaj da ode a da se onaj ne vrati.

Sto se Sferopulosa tice, na zalost nikada necemo znati sta bi uradio prosle sezone da nije bilo dve povrede Dzoela Bolomboja kojima pre svega moze da zahvali sunovrat koji je doziveo na klupi Zvezde. Karakterno, igracki i takticki Dzoel je bio faktor koji je drzao tu ekipu na okupu, njegova povreda i cinjenica da nismo imali ni blizu drugog igraca koji bi donosio iste stvari upropastile su nam sve sanse da zavrsimo odlicno zapocetu i vodjenu sezonu kako treba. Na zalost, onaj u sebe zaljubljeni beskicmenjak od Petruseva koji je trebalo makar igracki da istupi i preuzme jednostavno nema ni taj karakter ni odnos prema timu kakav ima Dzoel da bi nadoknadio taj izostanak.

Najveci problem Zvezde ce ostati ziv i zdrav sve dok je Vucic na vlasti jer najveci problem Zvezde se nalazi na tribinama i zove se raspolucenost navijacke populacije na izvodjace Vucicevih gradjevinskih radova u d.o.o. Delije i ostatak istih takvih debila koji su se primili na grobarsko budalesanje o Zvezdi kao "Caci" klubu pa dozivljavaju orgazme kad god se u Zvezdi nesto lose desi. Te dve grupacije degenerika koji su, svako iz svojih razloga, odavno prestali da prate sport i navijaju za Zvezdu ostace nam kao jedna od dugotrajnih katastrofalnih zaostavstina ove vlasti. mnogo manje bitna od nekih drugih stvari ali podjednako nepodnosljiva.

Veliko hvala Janisu sto smo jedno kratko vreme makar na klupi imali coveka cije ponasanje nas je drzalo u iluziji da smo normalan klub. Od sutra nece biti ni te iluzije.

2 hours ago, Nikodije said:

tomislav tomovic, al ne verujem da ti to ime nesto znaci

Pomocni trener, ne prvi jer je prvi otisao sa janisom. Dugo je radio u Kini.

ja se cak i secam tomovica kao igraca, plejmejker, zakacio je aba ligu u dresu bosne

insajder sa tamoa pise da sasa insistira na tome da se oteraju bagzi i dozet. verujem da je to istina znajuci da su ova dvojica tzv udjiguzi prethodnog predsednika.

Edited by Nikodije

14 minutes ago, Nikodije said:

ja se cak i secam tomovica kao igraca, plejmejker, zakacio je aba ligu u dresu bosne

jel bio neki od tih tomovica u radnickom sa krsta?

Just now, pbg12345 said:

mnogo pitas

19 minutes ago, Nikodije said:

Zvezdino dete.

12 minutes ago, pbg12345 said:

Veljko Tomovic je bio u jako talentovanoj generaciji Radnickog, sa Lukom Bogdanovicem (i jos neko poznat je bio tu, ali sad ne mogu da se setim). Generalno je smatran za velikog prospekta tada u mladjim kategorijama, fzn Teo pre Tea, no tih nekih godina je Jugopetrol zavrnuo slavinu, a Radnicki slavno propao. Ne znam gde je on i kako odigrao svoju karijeru, nisam ispratio.

1 minute ago, goofs said:

Veljko Tomovic je bio u jako talentovanoj generaciji Radnickog, sa Lukom Bogdanovicem (i jos neko poznat je bio tu, ali sad ne mogu da se setim). Generalno je smatran za velikog prospekta tada u mladjim kategorijama, fzn Teo pre Tea, no tih nekih godina je Jugopetrol zavrnuo slavinu, a Radnicki slavno propao. Ne znam gde je on i kako odigrao svoju karijeru, nisam ispratio.

Možda misliš na Nemanju Matovića